Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Συνέντευξη Juan για τις υπόγειες φάρμες ανθρώπων και τον σιωπηλό Παγκόσμιο Πόλεμο

Συνέντευξη του Juan O Savin στο Project Camelot.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΟΥΑΝ Ο ΣΑΒΙΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ PROJECT CAMELOT, ΚΕΡΙ ΚΑΣΙΝΤΙ (11/02/21)

*Ο Χουάν ο Σαβίν (ψευδώνυμο), είναι ένας πολύ κοντινός ανθρωπος στον κύκλο του προέδρου Τραμπ. Πάντα προσπαθεί να δίνει πληροφορίες για τις επιχειρήσεις αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν από τον ιδιο ενόσω βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις.

ΧJuan O Savin: «Στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και το 2018, διαπιστώθηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες και τον στρατό, οι εκλογικές νοθείες με εξωτερική παρέμβαση, όμως νομοθετικά , δεν υπήρχε καμία πράξη που να δίνει στον στρατό το δικαίωμα να επέμβει και να αναλάβει την εξουσία, σε περίπτωση τέτοια, καθώς αυτό θεωρείται απειλή σε μια χώρα. Γι’ αυτό ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε την εκτελεστική εντολή στις 21/12/2018.

Αυτή τη στιγμή, περιμένουμε να τελειώσουν όλες οι νόμιμες δίκες που αφορούν στη νοθεία κι εκκρεμούν. Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, βρίσκονται σε πόλεμο καθώς οι εξωτερικές απειλές είναι πολλές, όπως τάγματα εφόδου στα σύνορα, απόπειρες δολοφονιας του προέδρου Τραμπ με κατευθυνόμενος πυραύλους, απόπειρες δολοφονιας σχεδόν όλης της οικογένειας κτλ. Η οικογένεια όλη βέβαια, είναι απόλυτα προστατευμένη να σας πω, σε σημείο ασφαλές.

Όταν όμως μια χώρα είναι υπό απειλή και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο στρατός δεν έχει καμία υποχρέωση να ενημερώνει κανένα πολίτη για το επιχειρησιακό σχέδιο. Η δουλειά του είναι να κάνει τα πάντα για να σώσει τους πολίτες.»

Carry Cassidy: Λέτε πως γίνονται στρατιωτικές δικες αλλά ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα.. λέτε πως βλέπουμε κλώνους ή διπλούς ή σωσίες κτλ αλλά ο κόσμος για να πειστεί ότι όντως συμβαίνουν πράγματα, δεν πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει; Και κυρίως όσοι ακόμη δεν έχουν ιδέα για αυτό που συμβαίνει;

Juan O Savin: «Δίκες στρατιωτικές έγιναν και γίνονται, όπως έγιναν και στη Νυρεμβέργη. Άλλες θα βγουν δημόσια όταν έρθει η ώρα, άλλες όχι. Όσο για τους κλώνους, αυτοί χρησιμοποιούνται σε εξαιρετικές περιπτώσεις μόνο, τουλάχιστον από την φωτεινή πλευρά. Αυτές τις μεθόδους, όπως και παρόμοιες με χρήση άλλων τεχνολογιών (CGI πχ), τις χρησιμοποιούσε η αντίθετη πλευρά καθώς κορόιδευαν ανέκαθεν τους λαούς.

Κοιτάξτε, ο πρόεδρος Τραμπ, προσπαθεί μέχρι τέλους να πάει με το νόμο και να διεκδικήσει νόμιμα τη νίκη του, ενώ ταυτόχρονα εκθέτει όλο το διεφθαρμένο σύστημα στον κόσμο, αφού αυτός μόνο έτσι θα πειστεί. Ο Μπάιντεν μπορεί να φαίνεται ως πρόεδρος σε έναν ψεύτικο Λευκό Οίκο στο Castlerock studios, αλλά εγώ ξέρω ότι δόθηκε χρηματικό ποσό τον Δεκέμβριο του 2020 για μια προστατευμένη τελετή ορκωμοσίας για τις 04/03 ή 06/03.. Μενει να δούμε τι θα γίνει.. «

Carry Cassidy: Αν ο Μπάιντεν είναι στο Castlerock κι ο Λευκός Οίκος είναι κλειστός όπως ακούγεται , προκειμένου να σωθούν παιδιά στα υπόγεια από κάτω κατά τον Gene Decode (πληροφοριοδότης, πρώην μέλος του στρατού), κι όλα αυτά τα ξέρει μόνο ο στρατός κι όχι ο λαός, πως αφήνουν να περνάει ο καιρός με τόση άγνοια, και ταυτόχρονα ο κόσμος πάει και κάνει αμφίβολα εμβόλια για τον Covid με κίνδυνο την υγεία τους; Τι άλλο εμπλέκεται; Κι αφού οι αποδείξεις της νοθείας των εκλογών εξετάζονται από τον στρατό κι ο Μπάιντεν είναι παράνομος, γιατί δεν αναλαμβάνει ο Τραμπ;

Juan O Savin: «Υπάρχουν πρωτόκολλα για τις διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι απειλές είναι κατά ριπάς και στις δύο πλευρές όπως και προδοσίες τελευταίας στιγμής! Πιστεύω πως μέχρι την 01/04 θα έχουν γίνει πολλές αποκαλύψεις. Έχουμε μόνο μια ευκαιρία να διώξουμε όλο αυτό το καρκινωμα, ίσως να μην μας δοθούν άλλες.. Ο στρατός έχει αποφασίσει, εφόσον αποδειχθεί η νοθεία, να υπερασπιστεί το Σύνταγμα, έπειτα να αποκαταστησει την εξουσία στις ΗΠΑ στα άτομα που πρέπει στις δομές της κοινωνίας (Κογκρέσο πχ). Ο στρατός θα μείνει όσο χρειαστεί για ασφάλεια. Πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος ότι οι τελικές αποφάσεις παίρνονται από ανθρώπους που αναλαμβάνουν όλο το βάρος στους ώμους τους .. Έχουμε φοβερή τεχνολογία υπέρ μας, όπως υπερ-υπολογιστές που υπολογίζουν τα πάντα βάσει επιλογών όμως η τελική έκβαση είναι απόφαση ανθρώπων! Πάντα υπάρχουν κινδυνοι και ανατροπές γιατί έχουμε να κάνουμε με πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Carry Cassidy: Να θεωρήσουμε λοιπόν ότι αναγκάζεστε να είστε σε διαπραγματεύσεις κάθε φορά με το Βαθύ Κράτος για τις εκάστοτε απειλές, ώστε η κάθε έκβαση να έχει το λιγότερο επιζήμιο αποτέλεσμα; Σίγουρα θα έχει κι η αντίθετη πλευρά όπλα, έτσι δεν είναι;

Χουάν: Βέβαια , πάντα διαπραγματευομαστε όπως λέτε για τις λιγότερες δυνατόν συνέπειες σε παγκόσμιο επίπεδο! Σπαταλώνται χρήματα για επιχειρήσεις παντού, ακόμα και σε χώρες που δεν έχουν συμφέροντα οι ΗΠΑ..Θα ήθελαν (το Βαθύ Κράτος) να ισχύει το αντίθετο, να μας βάζουν να σκοτωνομαστε με τις άλλες χώρες αλλά αυτό δεν τους πέτυχε παρά τις απειλές, που είναι συνεχείς κι απρόβλεπτες, ακόμη και με συμμετοχή των μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών! Η Αγγλία πχ (ΜΙ6) , είχε τη μεγαλυτερη παρέμβαση στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Carry Cassidy: Όσον αφορά το αδρενοχρωμα, την παιδοφιλία και όσους έχουν εμπλακεί είτε συνειδητα, είτε υπό απειλή και βρίσκονται σε όλους τους κλάδους της κοινωνίας.. ας πούμε ότι τους συλλαμβάνετε. Το πρόβλημα δεν τελειώνει εκεί.. έχουν γαλουχηθεί ολόκληρες γενιές με αυτό τον τρόπο ζωής, λειτουργούν σαν υβρίδια, ασπάζονται τον κανιβαλισμό, τους βιασμούς παιδιών, τον γάμο ενηλίκων ανδρών, με κάλυψη κάποιων θρησκειών, με ανήλικα κορίτσια σε άλλες χώρες.. Πως θα θεραπευτεί η κοινωνία από όλο αυτό; Δεν μπορεί να μην το συζητάτε αυτό, σωστά;

Juan O Savin: «Σίγουρα τα θύματα είναι πολύ σημαντικό θέμα αλλά είναι δευτερεύον αυτή τη στιγμή, αν και ήδη προσπαθούμε για το καλύτερο. Πρώτα πρέπει να αφαιρεθεί το καρκίνωμα. Και δυστυχώς είναι απλωμένο παντού.. υπάρχουν δηλαδή «μικροί παίκτες» που παρότι μπορεί να συλληφθούν, αφήνονται ελεύθεροι επίτηδες, να λειτουργούν ως πράκτορες, προκειμένου να μας οδηγήσουν στους «μεγαλύτερους παίκτες», που έχουν την τέλεια κάλυψη για τα κυκλώματα τους! Γίνονται πολλά πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο στις ΗΠΑ. Επίσης γίνονται πολλά όχι μόνο επίγεια.. γίνονται και υπόγεια, και υπέργεια!!»

Carry Cassidy: Μιλάμε δηλαδή και για εξωγήινες οντότητες που ενδεχομένως συμμετέχουν στην υποδούλωση της ανθρωπότητας; Θα γίνει κάποια αποκάλυψη ως προς αυτό;

Juan O Savin: «Καθώς ειναι στρατιωτική επιχείρηση, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά γι’αυτό αλλά ο «πόλεμος» είναι σε όλα τα επίπεδα. Αν με ρωτάς, πιστεύω πως η ανθρωπότητα έχει βοήθεια από μια θεϊκή συμμετοχή σε όλο αυτό, και προσπαθούμε να κρατήσουμε τον κόσμο όσο πιο ασφαλή γίνεται, να διαχειριστούμε εμείς, αυτή την ευθεία απειλή από όπου κι αν προέρχεται, γήινη ή εξωγήινη, και να καταφέρουμε να τα δημοσιοποιήσουμε όσα μπορέσουμε, εφόσον όλα τακτοποιηθούν. Όπως και να’ χει, ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι, είμαστε ακόμη στο τιμόνι του πιλοτηρίου άσχετα με το τι μπορεί να φαίνεται προς τα έξω.»

Carry Cassidy: Κλείνοντας, επανέρχομαι σε προηγούμενη ερώτηση μου, και σκέφτομαι πως αν το 1/3 του πληθυσμού κυνηγάει τα υπόλοιπα 2/3 , κι αυτό είναι μπλεγμένο σε όλα αυτά κυκλώματα και όλο το σύστημα είναι δομημένο και ελέγχεται από αυτά τα άρρωστα ατομα , τι αντίκτυπο έχει σε κοινωνικό επίπεδο όλο αυτό.. Η ανθρωπότητα έχει γίνει θύμα στη βορά κανιβαλιστων, παιδοβορων και των οντοτήτων που τους ελέγχουν. Οι υπόγειες βάσεις λειτουργούν ως φάρμες με βάσει τις αναφορές, κι όλο αυτό απορώ πως θα ξεριζωθεί.. Ειδικά που ο περισσότερος κόσμος, δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει γύρω του.

Juan O Savin: «Συμφωνώ απόλυτα, είναι όντως πολύ δύσκολο να ξαναχτίσεις από την αρχή όλο τον πλανήτη, γι’αυτό πρέπει να επιλέξουμε τις μάχες μας. Πολλά μπορεί να πάνε λάθος παρά την τεχνολογία που έχουμε. Είμαστε στο κατώφλι μιας φοβερής αλλαγής και δυστυχώς οι περισσότεροι το βιώνουν σαν επιθανάτια εμπειρία, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι! Όπως είπα, Μέχρι 01/04 θα έχουν αποκαλυφθεί παρά πολλά και η κυβέρνηση του Μπάιντεν θα αποδοθεί εντελώς στα μάτια του κόσμου. Έχουμε όλα τα στοιχεία, κάθε πραγματική ψήφο, ο πρόεδρος Τραμπ είναι απόλυτα ασφαλής, να προσεύχεστε, όλα θα επιταχυνθούν γρήγορα μόλις έρθει η ώρα.»

μετάφραση-επιμέλεια: Alexandra Martesian

https://projectcamelotportal.com/



https://gloobtop.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters