Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΗΠΑ ΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 4 Ιουλίου 1776.

Είναι μέρα εορτασμών για την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 4 Ιουλίου 1776.
Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται, πως ΟΛΑ ΈΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Επίσης πως, όλα όσα βλέπουμε να διαδραματιζονται και όλα όσα ζούμε, είναι απλά για να μας δείξουν - σε σχετικά μικρό βαθμό βέβαια, το τι ακριβώς η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ CABAL και οι απανταχού διορισμένοι Διεφθαρμένοι Πολιτικοί Εκπρόσωποι της, σχεδίαζαν να εφαρμόσουν σε βάρος της Ανθρωπότητας, σε περίπτωση που τις Αμερικανικές Εκλογές του 2016, θα κέρδιζε η Killary Clinton.
Σκοπός είναι, σε μια τεράστια προσπάθεια Αφύπνισης των Μαζών, να πάρουμε όλοι μας μια γεύση του τι είχαν προετοιμάσει για εμάς - Με βάση τις γνωστές Σατανικες τους ατζέντες, έτσι ώστε όταν στην κατάλληλη ώρα αποκαλυφθεί η καθόλα ΑΣΧΗΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τα σκοτεινά τους σχέδια, να μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα και να συσχετισουμε ο κάθε ένας μας γεγονότα και καταστάσεις.
Ολόκληρος σχεδόν ο Αμερικανικός λαός, μαζί και ο υπόλοιπος κόσμος, αντιλαμβάνεται την έκταση της απάτης στις εκλογές τόσο στην Αμερική, όσο και στις άλλες χώρες, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πολίτες να απαιτούν δίκαιες και ειλικρινείς εκλογές και Δημοκρατικά εκλεγμένα υγιή Κυβερνητικά Συστήματα/ Κυβερνήσεις.
Οι εγκληματολογικοί έλεγχοι για την απόδειξη της νοθείας στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, είναι περίπλοκοι και η εκλογική απάτη - όπως ήδη άφησαν να εννοηθεί, θα μπορέσει να αποδειχθεί μόνο με την πάροδο του χρόνου, και Μόνο Μέσω Στρατιωτικού Δικαστηρίου.
Για αυτό, όσοι είστε ανυπόμονοι ή δύσπιστοι, καλόν είναι να φροντίστε να ερευνήσετε - όσο περισσότερο γίνεται πίσω από τα προφανή, για να ανακαλύψετε το τι ακριβώς γίνεται. Πολλά πράγματα δεν κρύβονται πια και πολύ πιο εύκολα μπορείτε τώρα να ενημερωθείτε.
Οι ανάλυψη καθηκόντων από τις Πατριωτικες Κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες της Γης, δεν θα αργήσει πολύ. Ούτε η Παγκόσμια Εφαρμογή του Συντάγματος των ΗΠΑ του 1776 - Πολύ περισσότερο, η κατάργηση του Νόμου της Θάλασσας που υπολογίζει τους Ανθρώπους εμπορεύματα, αφημένα στα ανοικτά των θαλασσών..!
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΙΚΕΣ!
ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ & ΧΡΟΝΟ!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Η ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ & ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ! 🌺🌺🌺
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters