Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Λίστα με όλα τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας σε όλο τον κόσμο που έχουν διαρρεύσει - Αναφέρεται στα Νέα της Αυστραλίας - Θα κυκλοφορήσει σήμερα

Το Sky News στην Αυστραλία αναφέρει ότι υπήρξε μεγάλη διαρροή λίστας σχεδόν 2 εκατομμυρίων μελών του Κ.Κ.Κ., κάτι που δεν έχει ξαναδεί.

Το Sky News στην Αυστραλία αναφέρει:

Παρουσιάστηκε μια μεγάλη διαρροή που περιέχει ένα μητρώο με τις λεπτομέρειες σχεδόν δύο εκατομμυρίων μελών του Κ.Κ.Κ. - εκθέτοντας τα μέλη που εργάζονται τώρα σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα σηκώνει το καπάκι για το πώς λειτουργεί το κόμμα υπό τον Xi Jinping, λέει ο Sharri Markson.

Η κ. Markson είπε ότι η διαρροή είναι μητρώο με τα στοιχεία των μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων τους, της θέσης του κόμματος, των γενεθλίων, του εθνικού αριθμού ταυτότητας και της εθνικότητας.

Αυτά τα άτομα είναι ενσωματωμένα σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και σε ορισμένες κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.


Αναρωτιόμαστε ποιος θα είναι στη λίστα.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters