Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΨΕΥΔΕΣΤΕ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ END!!!

Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ

kyprosprosfora.jpg

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 26/6/2012

Ο Πρόεδρος της Κύπρου έχει στα χέρια την προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα και της END για 50ΔΙΣ και στο δικαστήριο έχει αποδειχθεί τα χρήματα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα στα ταμεία του Κράτους φτάνει ο Πρόεδρος της Κύπρου κ. Αναστασιάδης να θέλει. Τα έγγραφα της END έχουν παραδοθεί με πρωτόκολλο στο Προεδρικό (Αρ. 4088  ) από τις 23 Απριλίου 2013 και καμία επίσημη απάντηση ή αναφορά δεν δόθηκε στην END.
Ο Αρτέμης Σώρρας και ο οργανισμός E.N.D. (END NATIONAL DEBT) με τον πιο επίσημο τρόπο προσφέρουν $600 Δις για την Ελληνική Δημοκρατία και $50 Δις για την Κυπριακή Δημοκρατία. (Δείτε τις προτάσεις χρηματοδότησεις και τα πρωτόκολλα παραλαβής)
Επειδή, υποθέτουμε ότι δεν έχετε πληροφορηθεί όσα πρέπει για αυτή την τεράστιας σημασίας προσφοράθεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας να φέρουμε σε γνώση σας την πάσα αλήθεια για αυτό το ζήτημα.

Προτάσεις Χρηματοδότησεις

Πρωτόκολλα

Προτάσεις Χρηματοδότησης - Επιστολές που κατατέθηκαν στην κυβέρνηση τον Μάρτιο και Απρίλιο 2013


Η Χρηματοδότηση των Δήμων

Η δημοσιογραφική ενημέρωση δώθηκε σε όλα τα κανάλια της Κύπρου αλλά κανένα κανάλι εκτός του EXTRA δεν αναμετάδωσε την συνέντευξη στην Κυπριακή Βουλή.


Τον Μάιο του 2013, λίγες μέρες πριν την υπογραφή του μνημονίου, η ομάδα της E.N.D. επισκέφτηκε τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ομήρου, κατέθεσε και επεξήγησε την πρόταση της, και στη συνέχεια έκανε δημοσιογραφική ενημέρωση σε όλα τα κανάλια της Κύπρου.
*Η ενημέρωση αυτή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Η ομάδα της E.N.D. βρισκόταν στη Κύπρο, λίγες μέρες πρίν υπογραφεί το μνημόνιο. Είχαν συναντήσεις με πολιτικά πρόσωπα, τον Αρχιεπίσκοπο και με τον Πρόεδρο της Βουλής.E.N.D.: Τα γεγονότα από την επίσκεψη στην Κύπρο


Όχι σε ιδιωτικοποιήσεις επαναλαμβάνει ο Αναστασιάδης 

"Δέσμευση" του Νίκου Αναστασιάδη στις 12/02/2013 !




Η....δέσμευση του Νικου Αναστασιαδη για μη ιδιωτικοποίηση των ημικρατικων οργανισμών. Σημερα εγινε επιτακτική ανάγκη.

anastasiadh.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters