Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ευρώπη προχωρά και το Ναζισμό σκορπά

 

Με ένα νέο «Νόμο για την Ελευθερία Συνέλευσης», η κυβέρνηση του Βερολίνου σκοπεύει να επιτρέψει ή να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις, ανάλογα με το περιεχόμενο. 

Ο λόγος που δίνεται είναι ότι έτσι οι διαδηλώσεις ρατσισμού και  βίας πρέπει θα μπορούν ευκολότερα να απαγορευτούν. Λες και αυτές υπάρχουν... 

Έχουμε δηλαδή μια ειδική διάταξη που παραβιάζει σαφώς την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία της έκφρασης.

Είναι απολύτως παράνομο να εξετάζεται το θέμα της διαμαρτυρίας και εάν δεν ταιριάζει στους κυβερνήτες να μην την επιτρέψουν. Παραβιάζει την αρχή ότι «όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου».

Μια διαμαρτυρία μπορεί να απαγορευτεί εάν χαρακτηριστεί "ακατάλληλη ή προορίζεται για να μεταδώσει την προθυμία χρήσης βίας". 
Ένας εκφοβιστικό νόμος που κοντράρεται με τατα ηθικά συναισθήματα των πολιτών και παραβιάζει τις βασικές κοινωνικές και ηθικές πεποιθήσεις.  

Ποιος αποφασίζει τι αντιβαίνει στα συναισθήματα και τις απόψεις των πολιτών, όταν αυτό είναι σχετικό και υποκειμενικό;

Αν δηλαδή η κυβέρνηση είναι υπέρ της πυρηνικής ενέργειας, θα απαγορεύσει τις "όχι στην πυρηνική ενέργεια" διαδηλώσεις;
Προς το παρόν πχ πιστεύουν ότι η Δικτατορία της υγείας που επιβάλουν είναι η σωστή,  άρα δεν θα επιτρέπονται οι διαδηλώσεις εναντίον της; 

Ήδη οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ χαρακτηρίζουν τους συμμετέχοντες σε Anti-Corona-Demos ακροδεξιούς, ενώ πρόκειται για απλούς πολίτες που υπερασπίζονται τα βασικά τους δικαιώματα. Αν λοιπόν κυκλοφορεί μια σημαία της ΧΑ κάπου στο πλήθος, ή της αυτοκρατορίας των Ναζί, καταστέλουμε απλά όλη την διαδήλωση. 

Έτσι είναι, τα δικτατορικά καθεστώτα νομιμοποιούν πάντα την αδικία και φυσικά συντάσσουν νόμους όπως αυτόν τον "καινούριο" που θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν. 

Ένας αστυνομικός μπορεί να κλείσει τη συνείδησή του τελείως και να διαλύσει δια της βίας μια διαδήλωση, γνωρίζοντας ότι ο νόμος για την ελευθερία της συνέλευσης το επιτρέπει αυτό, ακριβώς όπως η αστυνομία των Ναζί μάζευε τους μη-Άριους από τα σπίτια τους και τους έκλεινε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όλα με το νόμο. 

Και το καλύτερο; Η αριστερά τα στηρίζει αυτά τα μέτρα! Καμιά αντίδραση. Η αριστερά που παραδοσιακά θα έπρεπε να αντιδράσει για την αντίδραση και μόνο, έχει καταντήσει το πιο πειθήνιο όργανο επιβολής μέτρων. 

Θυμηθείτε την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο σύνταγμα στην αρχή της επιβολής των μέτρων. Ποιος έδωσε το λαμπρό παράδειγμα με τα ακούνητα στρατιωτάκια των αποστάσεων; Λες και έβλεπες τις ορδές της Βέρμαχτ να υποκλείνονται στον μεγαλο ηγέτη. 

Και προσοχή γιατί το ελαφρυντικό "ακολουθούσα απλώς διαταγές" έχει ακυρωθεί το 1946 στην δίκη της Νυρεμβέργης.

Οι εγκληματίες δεν είναι οι διαδηλωτές, αλλά εκείνοι που συντάσσουν δικτατορικούς νόμους και τους εφαρμόζουν. 

Οι διαδηλώσεις δεν μπορεί να  επιτρέπονται ή να απαγορεύονται αυθαίρετα, ανάλογα με τα "κέφια" τους,.  Οι περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων και την χρήση μάσκας είναι επίσης παράνομοι.

Όποιος εξακολουθεί να περιορίζει τη ζωή των πολιτών σήμερα, προκαλώντας τον  οικονομικό θάνατο σε ολόκληρες βιομηχανίες και τίθεται ενάντια στο δικαίωμα άσκησης των βασικών δικαιώματων,  παρόλο που το 99% των ανθρώπων δεν αρρωσταίνουν από τον ιό και πλέον σχεδόν κανείς δεν πεθαίνει, είναι εγκληματίας. 



https://taomepua.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters