Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ; TOTE ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ...!!!! Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ


Σύμφωνα με συγκεκριμένη νομική διάταξη, όσοι επιβιβάζονται σε μέσα μαζικής μεταφοράς δίχως να έχουν ακυρώσει το εισιτήριό τους, εφόσον εντοπιστούν από κάποιον ελεγκτή υποχρεώνονται να πληρώσουν πρόστιμο 50 φορές την αξία του εισιτηρίου. Και είναι γνωστό ότι οι εταιρείες που
εφαρμόζουν αυτόν τον νόμο, όπως η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και τα λεωφορεία εισπράττουν κάθε μήνα εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τα πρόστιμα.
Είναι επίσης γνωστό πως εάν ένας Έλληνας επιβάτης αρνηθεί να καταβάλλει το πρόστιμο, τότε ο ελεγκτής ειδοποιεί άμεσα την αστυνομία και περνάει από αυτόφωρο. Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνεχώς στην καθημερινότητα και ποτέ κάποιο από αυτά δεν απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυσε ποτέ για τους αλλοδαπούς και ιδιαίτερα για τους λαθρομετανάστες που χαίρουν πλήροοδυς ασυλίας. Ουδέποτε οι ελεγκτές τους ζητούν να καταβάλλουν πρόστιμα, γνωρίζοντας πως αν το πράξουν θα βρεθούν αντιμέτωποι με πλήθος “Μη” Κυβερνητικές οργανώσεις και “αντιρατσιστικές” συμμορίες που θα τους κατηγορούν για ρατσισμό, με μαφίες λαθρομεταναστών , κυκλώματα της νύχτας κ.λ.π.
Έτσι ακριβώς έκανε και ένας οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ. Όταν επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο δύο Αφρικανοί λαθρομετανάστες δίχως να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους, δεν τόλμησε ούτε να τους ζητήσει να καταβάλλουν το πρόστιμο , όπως προβλέπει ο νόμος, ούτε φυσικά και να καλέσει και την αστυνομία (που θα έπρεπε να τους συλλάβει για παράνομη είσοδο στην χώρα). Τους ζήτησε απλώς να…αποβιβαστούν από το λεωφορείο , να αγοράσουν εισιτήριο και να επιβιβαστούν στο επόμενο! Και φυσικά οι Αφρικανοί αρνήθηκαν καθώς είχαν συνηθίσει να ταξιδεύουν πάντοτε δωρεάν! Το να κατέβουν απλώς από το λεωφορείο και να πάρουν (φυσικά και πάλι δίχως εισιτήριο) το επόμενο τους φάνηκε εντελώς παράλογη απαίτηση! Όμως μετά από αρκετή ώρα και καθώς ο οδηγός επέμενε ότι δεν θα ξεκινήσει το λεωφορείο εάν δεν κατέβουν, οι Αφρικανοί αναγκάστηκαν να το αποδεχτούν.
Ποιά νομίζετε πως ήταν η συνέχεια;
Ακολουθεί η σχετική είδησις όπως ακριβώς δημοσιεύεται σήμερα από όλα τα ΜΜΕ της χώρας!

Οδηγός κατέβασε μετανάστες από το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μαδεμλής έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικά αδικήματα σε βάρος του οδηγού. Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στην καταγγελία που υποβλήθηκε και στον Συνήγορο του Πολίτη, υποστηρίζεται ότι ο οδηγός του αστικού λεωφορείου με επιθετικό τρόπο και επιμονή απαίτησε από δύο Αφρικανούς επιβάτες να κατέβουν από το όχημα, επειδή, όπως είπε, δεν είχαν ακυρώσει τα εισιτήρια.
Μετά και από το συγκεκριμένο γεγονός, οι ελεγκτές θα συνεχίζουν να κόβουν υπέρογκα πρόστιμα στους Έλληνες πολίτες, κανείς όμως δεν θα τολμήσει να ξαναζητήσει από παράνομους αλλοδαπούς να πληρώσουν έστω και για μία και μοναδική φορά, έστω και ένα εισιτήριο.
Τα ίδια ισχύουν παντού. Στα δημόσια νοσοκομεία περισσότεροι πλέον από ένα εκατομμύριο εντελώς ανασφάλιστοι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν 350 Ευρώ την βραδιά για νοσηλεία σε παθολογική κλινική, οι καρκινοπαθείς (ακόμη και οι ασφαλισμένοι) βρίσκουν τις πόρτες κλειστές “επειδή δεν υπάρχει κρεββάτι”, ενώ οι παράνομοι αλλοδαποί νοσηλεύονται εντελώς δωρεάν και με την διαδικασία του κατεπείγοντος ( ο νόμος προβλέπει ότι επιτρέπεται η εισαγωγή και η εντελώς δωρεάν νοσηλεία τους στα δημόσια νοσοκομεία από τα τμήματα “επειγόντων περιστατικών”). Στους παιδικούς σταθμούς εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνόπουλα δεν γίνονται αποδεκτά διότι οι θέσεις έχουν καλυφθεί από εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά παράνομων και αφορολόγητων αλλοδαπών ενώ οι Έλληνες που τρέχουν στα συσσίτια για να βρουν ένα πιάτο φαγητό και τα παιδιά τους λιποθυμούν από την ασιτία, ταυτόχρονα υποχρεώνονται να φορολογούνται με μοναδικούς στον κόσμο υψηλούς συντελεστές και μάλιστα από το πρώτο κιόλας ευρώ εισοδήματος, για να πληρώνουν τους παράνομους αλλοδαπούς , τους Σιωνιστές τραπεζίτες και τους φαύλους πολιτικούς. Ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι δίχως καμία πρόσβαση στην αγορά εργασίας καθώς για όλες σχεδόν τις θέσεις ανειδίκευτου εργάτη στην Ελλάδα προαπαιτούμενο “προσόν” θεωρείται να είναι κανείς…παράνομος αλλοδαπός. Ο ακραίος αυτός εθνοκτόνος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων (εμφανιζόμενος με το όνομα “αντιρατσισμός”) είναι πλέον θεσμοθετημένος και έχει ως κύριο εκφραστή του το ίδιο το ανθελληνικό κράτος και τους δηλητηριώδεις ακραία ανθελληνικούς κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς του.

APMA
http://www.triklopodia.gr/2013/04/tote.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters