Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

«Κόκκινοι Επίσκοποι»: Το κοσμικό σχέδιο των Reptilians για έγχυση ξένων αυγών στο αίμα μας

Στις 28 Ιουλίου 2020, ένα τεράστιο ιατρικό σκάνδαλο άρχισε να ξεσπά στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο ξεκίνησε με το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ένα βίντεο από τη γιατρό του Χιούστον Στέλλα Ιμανουέλ, στην οποία υποστήριξε ότι υπάρχει ένα αποτελεσματικό φάρμακο για το COVID-19 - υδροξυχλωροκίνη και ότι οι μάσκες και οι καραντίνες είναι άχρηστες.
Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ντόναλντ Τζον «Ντον» Τραμπ Τζούνιορ, δήλωσε γενικά το βίντεο της Στέλλα Ιμανουέλ «πρέπει να δούμε». Και τότε ξεκίνησε. 


Η κύρια εφημερίδα, η οποία ξεκίνησε τις επιθέσεις στο Tramp, ήταν η Daily Beast , η οποία μελέτησε σε βάθος όλες τις προηγούμενες ομιλίες της Stella Immanuel. Κατά την άποψη ορισμένων, οι ιδέες του Δρ Στέλλα είναι γελοίες και μυρίζουν σαν τον σκοτεινό Μεσαίωνα.
Επιπλέον, το θέμα επιλέχθηκε από άλλες δημοσιεύσεις και άρχισε να επιπλήττει τον Τραμπ επειδή άκουσε τις συμβουλές των γιατρών με πολύ περίεργες απόψεις για την ιατρική. Ωστόσο, αυτή η Stella Immanuel φαίνεται να είναι μια έξυπνη γυναίκα που εκφράζει δημόσια μάλλον συγκλονιστικά πράγματα. Πολλοί γιατροί το γνωρίζουν για όλα αυτά, αλλά φοβούνται να μιλήσουν δυνατά για να μην χάσουν την άδειά τους - η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι ήδη μια πραγματική απειλή για τον Δρ. Immanuel.  
Η Στέλλα είναι παιδίατρος με εκπαίδευση και, στο δρόμο, θρησκευτική προσωπικότητα. Στο κήρυγμα και τα άρθρα της στο YouTube στον ιστότοπό της, η Δρ. Immanuel υποστηρίζει ότι πολλά ιατρικά προβλήματα όπως η ενδομητρίωση, οι κύστεις, η στειρότητα και η ανικανότητα προκαλούνται από το σεξ με «πνευματικούς συζύγους» και «πνευματικές συζύγους»:
«Αυτές οι οντότητες είναι υπεύθυνες για σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα. Τους ονομάζουμε όλα τα είδη ονομάτων - ενδομητρίωση, ινομυώματα, κύστεις, αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι κακές εναποθέσεις από τον αστρικό σύζυγο », λέει ο Δρ Immanuel σε ένα κήρυγμα του 2013.





Στην ομιλία της, η Δρ. Ιμανουέλ αποκαλεί αυτές τις αστρικές οντότητες «Νεφλίμ» - βιβλικούς χαρακτήρες που υπάρχουν ως δαιμονικά πνεύματα και έρχονται στους ύπνους, σαν να ήταν σεξουαλική σχέση, προκαλώντας την πραγματικότητα των επακόλουθων προβλημάτων υγείας και οικονομικών απωλειών. Σύμφωνα με τον Δρ. Immanuel, πολλές ασθένειες, όπως τα ινομυώματα και οι κύστεις, προέρχονται από το δαιμονικό σπέρμα αφού κάνουν σεξ σε ένα όνειρο με τη μία ή την άλλη αστρική οντότητα.
«Μετατρέπονται σε γυναίκα και μετά κοιμούνται με έναν άνδρα και συλλέγουν το σπέρμα του. Έπειτα μετατρέπονται σε άντρα και κοιμούνται με μια γυναίκα, γεννούν αυγά μαζί της με τον γενοκώδικα τους. Έτσι πολλαπλασιάζονται τα πνεύματα », λέει ο Immanuel.
Ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον κηρύγμα του Immanuel εκπονήθηκε από έναν γιατρό το 2015, αν και το Daily Beast φοβόταν να το φέρει και το απάντησε μόνο με τα δικά του λόγια.
Αποδεικνύεται, σύμφωνα με τον Immanuel, μερικοί μάγοι που ενεργούν σε παγκόσμιο επίπεδο, και από ανθρώπους σε κυβερνήσεις που δεν είναι πραγματικά άνθρωποι, αλλά ερπετά, έχει αναπτυχθεί ένα σχέδιο για την εξόντωση της ανθρωπότητας με την προώθηση της άμβλωσης, του γάμου του ίδιου φύλου και των δηλητηριωδών παιχνιδιών που σκοτώνουν παιδιά.
Ωστόσο, η τελευταία καινοτομία των παγκοσμιοποιητών, σύμφωνα με τον Δρ. Immanuel, ήταν το DNA των διαστημικών αλλοδαπών, το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται ενεργά στην ιατρική και εγχέεται στους ανθρώπους ως φάρμακο. Χρειάζονται ένα «εμβόλιο» για να εγκαταστήσουν μικροτσίπ για να καταστείλουν ένα συγκεκριμένο γονίδιο που ελέγχει τις θρησκευτικές προτιμήσεις των ανθρώπων και κατευθύνουν το έργο του σε διαφορετική κατεύθυνση.
Φυσικά, ο τύπος έχει καταλάβει όλα αυτά, δουλεύοντας πάνω στην αρχή: αφού ένα άτομο μιλά μια τέτοια μεσαιωνική αίρεση, τότε οι δηλώσεις του για την υδροξυχλωροκίνη είναι άχρηστες. Ωστόσο, όπως είπε ένας διάσημος χαρακτήρας του Χόλιγουντ:
Ποια είναι τα αποδεικτικά στοιχεία σας; Τι ιατρικό φωτιστικό μπορεί να αντικρούσει τον ισχυρισμό ότι οι άνθρωποι παίρνουν διαφορετικές ασθένειες μετά από επαφές με ορισμένες αστρικές οντότητες;
Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που οι σαμάνοι και οι θεραπευτές όλων των εθνών σε όλο τον κόσμο εξηγούν πολλές ασθένειες και αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη των ιατρικών φωτιστικών. Κανένας δεν έχει δει έναν μόνο θεραπευτή που ήρθε να θεραπεύσει την ογκολογία με ακαδημαϊκούς, αλλά όταν οι ακαδημαϊκοί μπερδεύονται εντελώς, οι ουρές των καμπυλωτών καθηγητών στέκονται μπροστά στους μάγισσες. Και η Νιγηρία, από την οποία προέρχεται ο Δρ Immanuel, έχει γενικά μια ιδιαίτερη θέση στο θέμα της μαγείας.
Τι συνέβη στον κόσμο πριν από τον τρέχοντα γύρο του πολιτισμού, ο οποίος ξεκίνησε κάπου 400-500 χρόνια πριν - κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα. Δηλαδή, υπήρξε ένας παγκόσμιος Κατακλυσμός, το Nibiru, ένας πυρηνικός πόλεμος ή, γενικά, ένας πόλεμος με κάποιους εξωγήινους - ένα διαφωνητικό σημείο. Ωστόσο, είναι γνωστό τι συνέβη στη συνέχεια. 
Στη συνέχεια, στην Ευρώπη και στην Ασία υπήρχαν μερικοί βασιλιάδες που σχημάτισαν βασίλεια στην Ευρώπη, γύρω από τα μπουντρούμια της Ελβετίας και στην Ασία γύρω από κάποια μυστηριώδη Σαμπάλα. Κάτω από τους βασιλιάδες, δημιουργήθηκε η Ιερά Εξέταση, η οποία κυνηγούσε αρχαία βιβλία, τα οποία καταστράφηκαν ανελέητα. Η ίδια μοίρα έπληξε αυτούς που διάβαζαν αυτά τα βιβλία. 
Επιπλέον, όταν εμφανίστηκε ο ιστιοφόρος στόλος, ο Κολόμβος ανατέθηκε στην Αμερική και η Ιερά Εξέταση άρχισε να τον καθαρίζει εκεί. Αλλά για κάποιο λόγο, η Αφρική έμεινε χωρίς επίβλεψη για μεγάλο χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου οι ντόπιοι σαμάνοι γνωρίζουν πολλά πράγματα που θα κάνουν ακόμη και τους θεωρητικούς συνωμοσίας να κοιτάξουν στα μέτωπά τους. Για παράδειγμα, ο διάσημος θεωρητικός συνωμοσίας David Icke ξεκίνησε εκεί - δηλαδή, μίλησε με έναν σοφό αφρικανικό παππού και όλα στο κεφάλι του ξαφνικά άρχισαν να έχουν νόημα. 
Επομένως, υπάρχει σίγουρα κάποια αρχαία αφρικανική αλήθεια σε αυτά που λέει ο Δρ. Κάτι μπορεί να ανακοινωθεί, κάτι είναι συζητήσιμο, αλλά το θέμα του DNA ορισμένων αλλοδαπών αυξάνει το ενδιαφέρον.


https://www.soulask.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters