Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Πώς έγιναν οι ΗΠΑ Βαβυλώνιο Κράτος Σκλάβων

Η μάχη μου ενάντια στη Χαζαρική μαφία ξεκίνησε στην Ιαπωνία, όπου ως δημοσιογράφος πρώτης γραμμής με περισσότερα από 30  χρόνια καριέρας παρακολούθησα τις δολοφονίες του ενός πρωθυπουργού μετά τον άλλο και τη διάλυση ενός επιτυχημένου οικονομικού συστήματος. Όταν ξεκίνησα το ρεπορτάζ στην Ιαπωνία το 1985, είχε το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο και το χαμηλότερο χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών μέσα σε όλα τα ανεπτυγμένα έθνη.


Αυτό ήταν αποτέλεσμα δεκαετιών διψήφιας οικονομικής ανάπτυξης: το επονομαζόμενο ιαπωνικό θαύμα. Τώρα, η Ιαπωνία κυβερνάται από τα αμοιβαία κεφάλαια των Χαζάρων γκάγκστερς και των σκλάβων τους. Η χώρα τώρα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο χάσμα στις χώρες του ΟΟΣΑ (μετά τις ΗΠΑ) μεταξύ πλούσιων και φτωχών και ο μέσος Ιάπωνας με το ζόρι τα φέρνει βόλτα.
Ήμουν θυμωμένος με αυτό που συνέβη στους Ιάπωνες κι έτσι ξεκίνησα τη διαδρομή της απελευθέρωσης της χώρας αυτής, προσπαθώντας να τους πείσω να σταματήσουν να προσκυνούν αυτούς που τους σκλάβωσαν. Ήταν κάτι προσωπικό, επειδή πολλοί Ιάπωνες δημοσιογράφοι, κεντρικοί τραπεζίτες και πολιτικοί που γνώριζα και σεβόμουν είχαν δολοφονηθεί από αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό το έμαθα από τα αφεντικά της ιαπωνικής Γιάκουζα, οι οποίοι μου είπαν πως ήταν οι υπεργολάβοι της Χαζαρικής μαφίας.
Όταν οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες συμφώνησαν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της Ιαπωνίας και του υπόλοιπου κόσμου από τη Χαζαρική διακυβέρνηση, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι από πολλές διαφορετικές κοινωνίες βγήκαν από την κρυψώνα τους για να μας μιλήσουν.
Μια πηγή με ιδιαίτερη επιρροή ήταν ένας Ανώτερος Βρετανός πράκτορας, ο Dr. Michael Van de Meer, ή αλλιώς Michael Meiring. Με έβαλε να διαβάσω κάποια πράγματα ώστε να γνωρίζω με τι ακριβώς είχα να κάνω. Ο Van de Meer πολεμούσε τους Χαζάρους για δεκαετίες και πλήρωσε ακριβά το τίμημα. Είχε χάσει και τα δύο του πόδια από έκρηξη βόμβας, όπως υποστήριζε, από πράκτορες του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και του Ντέιβιντ Ροκφέλερ.
Οι πληροφορίες που μου παρείχε με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως αυτό που βίωσα από πρώτο χέρι στην Ιαπωνία ήταν μια σταδιακή διαδικασία σκλαβοποίησης που είχε ήδη ολοκληρωθεί στις ΗΠΑ. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Αβραάμ Λίνκολν, τον Τζον Φ. Κένεντι, το Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και πολλούς άλλους.
Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως αν και τα επίσημα αρχεία της δολοφονίας του Κένεντι  δόθηκαν στο κοινό μετά από μεγάλη αναμονή, ούτε ένα μέσο ενημέρωσης δεν ανέφερε πως η δολοφονία του ήταν εντολή του τότε Ισραηλινού Πρωθυπουργού David Ben Gurion. Ο Ben Gurion, με τη σειρά του, δεχόταν εντολές από τη Χαζαρική μαφία ως μέρος του σχεδίου τους να δολοφονήσουν το 90% της ανθρωπότητας και να σκλαβώσουν την υπόλοιπη με σκοπό να κυβερνούν τον κόσμο από τα Ιεροσόλυμα.
Πριν προχωρήσουμε σε παραθέσεις-κλειδιά από το προς ανάγνωση υλικό, να εξηγήσω γιατί κάνουν λάθος όταν κατηγορούν για τα προβλήματα τους Εβραίους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι απλά ονομάζουν τους εαυτούς τους Εβραίους, ενώ στην πραγματικότητα είναι λάτρεις του Σατανά.
Η οικογένειά μου είναι εβραϊκή. Η οικογένεια της μητέρας μου ονομαζόταν Horstein, που σημαίνει βράχος του αλόγου ή βουνό του αλόγου. Ήταν οι θηλυκοί απόγονοι των Χαζάρων ιππέων που νικήθηκαν από τους Ρώσους και τους Μογγόλους. Η γιαγιά μου φοβόταν τόσο πολύ μήπως αναγνωριστεί ως Εβραία, που μετέφερε μια βεβαίωση πως είχε βαπτισθεί Αγγλικανή. Η μητέρα του πατέρα μου ήταν επίσης Εβραία, και δεν το είπε του πατέρα μου παρά μόνο στο νεκροκρέβατό της. Ο πατέρας μου παρομοίως δεν μου το είπε, παρά λίγο πριν πεθάνει.
Υπήρχε κάτι που φοβόντουσαν πάρα πολύ, και αυτό το κάτι ήταν οι Χαζάροι Σατανιστές. Είχαν δραπετεύσει από τη σκλαβιά τους κι ήταν απρόθυμοι να επιστρέψουν σ΄αυτή, κι αυτός είναι ο λόγος που κράτησαν την καταγωγή τους κρυφή ακόμη και από τους κοντινότερους συγγενείς τους. Οι περισσότεροι πιστοί Εβραίοι είναι ακόμη σκλάβοι τους. Αν διαβάσετε αληθινή Βαβυλώνια ιστορία θα μάθετε πως η περιτομή ήταν τελετουργικός ευνουχισμός ώστε να αναγνωρίζονται οι  αρσενικοί των ηττημένων φυλών ως σκλάβοι.
Εν πάσει περιπτώσει, οι αρσενικοί Αγγλοσάξονες πρόγονοί μου ήταν απόγονοι των μη ηττημένων πολεμιστών βασιλιάδων του πλανήτη Γη, και δεν θα δεχόμασταν να μας υποδείξουν οι γυναίκες των ηττημένων φυλών τι να κάνουμε. Ούτε κάναμε περιτομή ούτε σκλαβωθήκαμε.
Το άλλο που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως ζούμε με το χρυσό κανόνα: “Κάνε στους άλλους αυτό που θα ήθελες να κάνουν οι άλλοι σε σένα.” Ήμασταν ηθικοί όχι επειδή φοβόμασταν την κόλαση ή επειδή μπήκαμε στον πειρασμό της δωροδοκίας του παράδεισου, αλλά επειδή επιθυμούσαμε να είμαστε ηθικοί. Δεν κλέβεις και δε δολοφονείς, ώστε να ζεις σε μια κοινωνία που δεν θα σε κλέψουν και δε θα σε δολοφονήσουν.
Δεν ήμασταν Χριστιανοί επειδή ο Ιησούς Χριστός βασανίστηκε μέχρι θανάτου και οι δολοφόνοι του βρίσκονταν ακόμη στην εξουσία. Επίσης, δε μπορούσαμε να πιστεύουμε σ΄ένα Θεό που απλά θα επέτρεπε τόση θλίψη και πόνο στη Γη. Οπότε ήμασταν άθεοι, το πλέον διωκόμενο είδος Εβραίων που υπάρχει.
Προσωπικά, γνωρίζω πως δε δημιουργήσαμε τους εαυτούς μας οπότε θα πρέπει να υπάρχει δημιουργός. Για να σεβαστείς το δημιουργό, πρέπει να σεβαστείς τη δημιουργία, με άλλα λόγια να σεβαστείς τους ανθρώπους και όλα όσα έχουν ζωή.
Ας παραθέσουμε τώρα τρεις εκ των έσω σχετικά με τους «Εβραίους», με την επιφύλαξη πως μιλάνε για τις Συναγωγές του Σατανά και όχι για τους αληθινούς Εβραίους.
Ας ξεκινήσουμε με μια  προειδοποίηση από τον ιδρυτή πατέρα Βενιαμίν Φραγκλίνο:
“Συμφωνώ απόλυτα με το Στρατηγό Ουάσιγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επιρροή και διείσδυση. Η πληγή, κύριοι, είναι οι Εβραίοι. Σε όποια χώρα κι αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι εκτεταμένα, υποβάθμισαν το ήθος· υποτίμησαν την εμπορική ακεραιότητα· απομονώθηκαν και δεν ενσωματώθηκαν· χλεύασαν και υπονόμευσαν τη Χριστιανική θρησκεία, πάνω στην οποία ιδρύθηκε αυτό το έθνος, αρνούμενοι τους περιορισμούς της· δόμησαν ένα κράτος μέσα στο κράτος· κι όταν συνάντησαν αντίδραση προσπάθησαν να καταπνίξουν τη χώρα οικονομικά μέχρι θανάτου, όπως στην περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Εάν δεν τους αποκλείσετε, σε λιγότερο από 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα εργάζονται στα χωράφια για να τους εξασφαλίζουν τα προς το ζην, ενώσω αυτοί οι ίδιοι θα βρίσκονται στα λογιστήρια τρίβοντας τα χέρια τους. Σας προειδοποιώ, κύριοι, εάν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταριούνται στους τάφους σας.”
Ο Φραγκλίνος  είχε δίκιο. Το επιβεβαιώνουμε τώρα με μια κατά λέξη παράθεση του Harold Wallace Rosenthal, πρώην ανώτατου διοικητικού βοηθού του πρώην Γερουσιαστή Jacob Javits:
“Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν το παραδέχονται, αλλά ο θεός μας είναι ο Λούσιφερ.”
Ο Rosenthal, που αργότερα δολοφονήθηκε επειδή αποκάλυψε πολλά, είπε επίσης:
“Εμείς οι Εβραίοι δημιουργήσαμε το ένα θέμα μετά το άλλο στον αμερικανικό λαό. Μετά προωθήσαμε και τις δύο πλευρές του κάθε θέματος, ως επιβολή σύγχυσης. Με τα μάτια τους κολλημένα στα θέματα, απέτυχαν να δουν ποιος βρισκόταν πίσω από κάθε σκηνή. Εμείς οι Εβραίο παίζουμε με το αμερικανικό κοινό όπως η γάτα παίζει με το ποντίκι…
Το αίμα της μάζας θα ρέει καθώς περιμένουμε τη μέρα της παγκόσμιας νίκης μας. Τα χρήματα είναι πιο σημαντικά από την ηθική. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα με τα χρήματα. Η δύναμή μας δημιουργήθηκε με τη χειραγώγηση του εθνικού νομισματικού συστήματος. Εμείς βγάλαμε το ρητό « Το χρήμα είναι δύναμη». Όπως αποκαλύφθηκε στο βασικό μας σχέδιο, ήταν πολύ σημαντικό για μας να ιδρύσουμε μια ιδιωτική εθνική τράπεζα. Το σύστημα των Ομοσπονδιακών Τραπεζών ταίριαζε μια χαρά στο σχέδιό μας, εφόσον μας ανήκαν, αλλά η επωνυμία υπονοεί πως είναι ίδρυμα εθνικό. Από το πρώτο ξεκίνημα, σκοπός μας ήταν να κατασχέσουμε το χρυσό και το ασήμι, αντικαθιστώντας τα με άχρηστα μη εξαγοράσιμα χαρτονομίσματα.
Αποκτήσαμε το πλήρες μονοπώλιο της βιομηχανίας του κινηματογράφου, των δικτύων του ραδιοφώνου και του νεο-αναπτυσσόμενου μέσου της τηλεόρασης. Η βιομηχανία εκτύπωσης, εφημερίδων, περιοδικών και τεχνικών εντύπων είχε ήδη πέσει στα χέρια μας. Το μεγαλύτερο κελεπούρι ήρθε αργότερα, όταν πήραμε στα χέρια μας τις εκδόσεις όλων των σχολικών εγχειριδίων. Με αυτά τα μέσα, μπορούσαμε να διαμορφώσουμε την κοινή γνώμη ώστε να ταιριάζει στους σκοπούς μας. Οι άνθρωποι είναι ηλίθια γουρούνια που μόνο σκούζουν και γρυλίζουν στη μελωδία που τους παίζουμε, είτε είναι αλήθειες είτε ψέματα.”
Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
Πάρα κάτω, έχουμε την προειδοποίηση από τον υψηλόβαθμο εκ των έσω Σιωνιστή Benjamin Freedman (ο οποίος ήταν άνθρωπος που απελευθερώθηκε από το Χαζαριαίον = Σιωνιστική σκλαβιά):
“Οι Σιωνιστές και οι ομόθρησκοί τους κυβερνούν τις ΗΠΑ ως οι απόλυτοι μονάρχες αυτής της χώρας. (Οι Σιωνιστές) είπαν στην Αγγλία: «Θα σας εγγυηθούμε πως θα βάλουμε τις ΗΠΑ στον πόλεμο ως σύμμαχό σας, να πολεμήσει στο πλευρό σας, αν μας υποσχεθείτε την Παλαιστίνη μετά από τη νίκη σας στον πόλεμο.»
Οπότε, τι αντιμετωπίζουμε τώρα; Αν πυροδοτήσουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο που μπορεί να εξελιχτεί σε πυρηνικό πόλεμο, η ανθρωπότητα είναι τελειωμένη. Και γιατί να γίνει πόλεμος; Θα γίνει πόλεμος λόγω της 3ης Πράξης… η αυλαία θα σηκωθεί για την 3η Πράξη. Η Πρώτη Πράξη ήταν ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Δεύτερη Πράξη ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Τρίτη Πράξη θα είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Εβραίοι του κόσμου, οι Σιωνιστές και οι απανταχού ομόθρησκοί τους είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν ξανά τις ΗΠΑ για να μπορέσουν να κρατήσουν μόνιμα την Παλαιστίνη ως πάτημα της παγκόσμιας διακυβέρνησής τους.
Πώς μπορούν οι ΗΠΑ – το 5% περίπου του κόσμου – να βγαίνουν και να πολεμούν το 80 με 90% του κόσμου στα πάτρια εδάφη του; Πώς μπορούμε να το κάνουμε… να στέλνουμε εκεί πέρα τα αγόρια μας να σφαγιάζονται; Για ποιο λόγο; Για να μπορούν οι Εβραίοι να έχουν την Παλαιστίνη ως «Κοινοπολιτεία» τους; Σας ξεγέλασαν τόσο που δεν ξέρετε ούτε πού πάτε ούτε από πού έρχεστε. Δεν τους ονομάζω Εβραίους. Αναφέρομαι σε αυτούς ως επονομαζόμενους Εβραίους, επειδή γνωρίζω τι είναι [Σατανιστές]…
Τώρα λοιπόν οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια απελπισμένη μάχη απελευθέρωσης μετά από σταδιακή σκλαβοποίηση τα τελευταία 200 περίπου χρόνια. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Μια μεγάλη μερίδα της ηγεσίας της Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ σκοτώθηκε ή συνελήφθη. Ωστόσο, η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ιαπωνίας εκτιμά πως κυβερνά τις ΗΠΑ περίπου 1 εκατομμύριο Χαζάρων μαφιόζων. Προσποιούνταν τους Εβραίους, τους Μουσουλμάνους, τους Χριστιανούς κ.λπ., αλλά λατρεύουν το Σατανά. Αυτή τη στιγμή μάχονται για τις ζωές τους. Οι ακτιβιστές της Antifa και της Black Lives Matter που εμπλέκονται στις ταραχές και στις υπονομεύσεις είναι Χαζάροι πράκτορες ή τα κοροϊδάκια τους, σύμφωνα με πηγές από την NSA. Για παράδειγμα, μια ανάλυση του Pew δείχνει πως μόνο ένας στους έξι από τους ακτιβιστές επονομαζόμενους Black Lives Matter είναι Αφροαμερικανός. Με άλλα λόγια, είναι Χαζάροι πράκτορες. Μπορείτε να θεωρείτε το ίδιο και για την Antifa.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να εξουδετερωθούν αν πρόκειται να απελευθερωθούν οι ΗΠΑ από το σύστημα Βαβυλώνιας σκλαβιάς χρέους που ελέγχεται από τους Σατανιστές Χαζάρους.
Την επόμενη εβδομάδα θα συνεχίσουμε με μια ματιά στο ποιος μάχεται εναντίον τους και πώς μπορεί να απελευθερωθεί απ΄αυτή τη φρίκη όχι μόνο οι ΗΠΑ αλλά ολόκληρος ο κόσμος.
Τα βασικά οχυρά που πρέπει να καταληφθούν είναι τα εταιρικά ΜΜΕ, η «φαρμακική» βιομηχανία, τα μονοπώλια υψηλής τεχνολογίας, οι μεγα-τράπεζες, η πολιτική ελίτ της Ουάσιγκτον, η γραφειοκρατία της υγείας και πολλές από τις εταιρίες ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters