Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Ιερή Γεωμετρία, Ley Lines και το Πλανητικό Πλέγμα.

Ιερή Γεωμετρία, Ley Lines και το Πλανητικό Πλέγμα.  William Becker - Πυθαγόρεια Κοσμική Μορφολογία, «Το Πλανητικό Πλέγμα», 1984. 

Υπάρχουν πέντε γεωμετρικά σχήματα που έχουν πρόσωπα, άκρα και γωνίες που είναι σύμφωνες. Ονομάστηκε από το διάσημο Πυθαγόρειο γνωστό ως Πλάτων, τέσσερα από αυτά τα πλατωνικά στερεά περιλαμβάνουν το τετράεδρο, το οκτάεδρο και το icosahedron. 


Οι Πυθαγόρειοι κατάλαβαν ότι το Σύμπαν αποτελείται από τέσσερα στοιχεία - φωτιά (ακτινοβολία), γη (στερεό), αέρα (αέριο) και νερό (υγρό). Πίστευαν ότι τα σωματίδια καθενός από αυτά τα στοιχεία έχουν τη μορφή αυτών των τεσσάρων πλατωνικών στερεών. Αλλά υπάρχει ένα πέμπτο στερεό, που ονομάζεται δωδεκάεδρο, το οποίο έχει ένα πεντάγωνο σε καθεμία από τις 12 πλευρές του. Το δωδεκάεδρο είναι μακράν το πιο δύσκολο από τα στερεά να κατασκευαστεί επειδή το σχέδιο του πενταγώνου απαιτεί μια περίπλοκη εφαρμογή του Θεωρήματος του Πυθαγόρα για την οποία είναι πιο γνωστός. 
Εάν η Δόνηση είναι η συμπεριφορά της Ενέργειας και το Σύμπαν είναι Ενεργητικό στη Φύση, τότε δεν πρέπει να βλέπουμε τη Γεωμετρία (την υπογραφή της Δόνησης) στην Ενέργεια της Γης; Οι ανθρωπολόγοι μπορεί να έχουν διαπιστώσει ότι το Πλανητικό Πλέγμα της Γης είναι ένα Icosahedron με τη χαρτογράφηση υψηλών θέσεων Μαγνητικού πεδίου σε ζώνες ανωμαλίας. 

Μεταξύ αυτών των πλεγμάτων είναι το πλανητικό πλέγμα Becker-Hagens. Τα 12 σημεία αυτού του πλέγματος σχεδιάστηκαν αρχικά από τον Ιβάν Σάντερσον, ο οποίος ταυτοποίησε περιοχές στη Γη όπου συχνά εμφανίστηκε ανώμαλη δραστηριότητα, όπως περίεργη γεωμαγνητική δραστηριότητα και εξαφανίσεις θαλάσσιων και αεροσκαφών. 

Αφού ανακάλυψε ότι υπήρχαν 12 κύριες περιοχές που φαινόταν να συμβαίνουν όλες αυτές οι δραστηριότητες (όπως το Τρίγωνο των Βερμούδων και το Τρίγωνο του Δράκου στην Ιαπωνία), τότε παρατήρησε ότι ήταν επίσης σε απόσταση μεταξύ τους. Όταν συνδέετε όλα αυτά τα σημεία μαζί με γραμμές (λέγονται Ley Lines), έχετε ένα τέλειο Icosahedron. 


Οι Ρώσοι επιστήμονες Goncharov, Morozov και Makarov διαπίστωσαν ότι αν πάρετε αυτό το Icosahedron και το ρίξετε μέσα στο Dodecahedron και έπειτα σχεδιάστε αυτά τα νέα σημεία στο Πλανητικό Πλέγμα με τα αρχικά 12 σημεία του αρχικού Icosahedron, έχετε τώρα ένα παγκόσμιο δίκτυο που σχεδιάζει κάθε ενιαία μεγάλη μονολιθική δομή στην ιστορία του κόσμου: 

Η μεγάλη πυραμίδα, η Στόουνχεντζ, οι πέτρινες κεφαλές στο νησί του Πάσχα, οι Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης στο Μεξικό. Αρχαίοι μυστικιστικοί χώροι, εκκλησίες, ναοί και χώροι ταφής χτίστηκαν όλοι πάνω σε αυτές τις Ley Lines. Στην πραγματικότητα, πάνω από 4000 τοποθεσίες ιστορικής και πνευματικής σημασίας βρέθηκαν σε αυτό το πλέγμα. Οι Ιρλανδοί ονόμασαν αυτά τα "Fairy Paths". 

Οι Γερμανοί τους ονόμασαν «Άγιες Γραμμές». Οι Έλληνες τους ονόμασαν «Ιερούς Δρόμους του Ερμή», και οι Κινέζοι τους ονόμαζαν «Ρεύματα Δράκου». Πολλοί άλλοι πολιτισμοί ισχυρίστηκαν επίσης ότι μπορούσαν ακόμη και να δουν αυτές τις γραμμές και να χτίσουν τους δρόμους και τα κτίρια αναλόγως. Ακόμη και ο Πλάτωνας μίλησε γι 'αυτό στο έργο του Τίμαιος και εξηγεί το πλέγμα ως τη Σύνθεση των Πλατωνικών Στερεών που αποτελούν το «Ιδανικό Σώμα του Κόσμου». 
Η γεωμετρία είναι η βασική συμπεριφορά της δόνησης. Η δόνηση είναι η φύση του σύμπαντος. Αυτή είναι μια άλλη απόδειξη ότι η Ιερή Γεωμετρία διέπει τη δομή και τη διάταξη του Φυσικού Φυσικού Σύμπαντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters