Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η αποκαθήλωση της Cabal ξεκίνησε




Αισθανομαι πως εχει ερθει η ωρα να σχολιασω μια σειρα απο γεγονοτα που συμβαινουν αυτην την εποχη.

Αυτο που εκφραζω ειναι οι πεποιθησεις μου οι οποιες βασιζονται στις πηγες που ολοι μας διαβαζουμε, δηλαδη σε οσα αναρτωνται σε αυτην την ιστοσελιδα.




Μαθαινουμε για αναφορες απο τον Ben Fulford και τον David Wilcock, που εκπορευονται απο τις εκ των εσω πηγες τους, οτι η αποκαθηλωση της καμπαλ ξεκινησε με εντυπωσιακη δύναμη. Το ιδιο μαθαινω και απο αλλες πηγες που δεν ανακοινωνω. Η αποκαθηλωση εχει προβλεφθει εδω και καιρο.


Δεν εχω μαθει απο τους γαλαξιακους οτι περασαμε την θεια προθεσμια για το τελος της ελευθερης βουλησης της καμπαλ, κι ετσι η αποκαθηλωση ισως να μην προχωρησει τοσο γρηγορα οσο μετα το περας της θειας προθεσμιας.
Ο Hatton στο τελευταιο του μηνυμα μεσω της Suzy Ward ειπε οτι οι γαλαξιακοι ελαβαν αδεια να απομακρυνουν ορισμενους κομβικης σημασιας ιλλουμινατι. Φανταζομαι οτι προκειται για τους επικεφαλης τους. Σε εμας οι περισσοτεροι αν οχι ολοι δεν ειναι γνωστοι απο το κοινωνικο και πολιτικο τοπιο. Καποιοι απο αυτους ισως


Να μην ειναι και απο αυτον τον πλανητη.


Καποιες ιστοσελιδες με καλες προθεσεις αλλα που τους αρεσει να προκαλουν αισθηση, προβλεπουν τον τελευταιο καιρο την επιβολη στρατιωτικου νομου και μας λενε να κανουμε προμηθειες για μισο χρονο σε φαγητο. Αυτο δεν ειναι απαραιτητο. Ναι, να εχετε καπου διαθεσιμα για 1-2 εβδομαδες, τροφιμα οπως ρυζι, φασολια, αποξηραμενο γαλα κλπ. Ισως και για λιγο παραπανω απο 2 εβδομαδες. Αλλα δεν χρειαζεστε προμηθειες για 6 μηνες. Ακομα και αυτο,δεν χρειαζεται να το κανετε απο πανικο και φοβο, αλλα απλως απο συνεση.
Δεν χρειαζεται να εχετε οπλο στην κρεββατοκαμαρα εκτος κι αν ειστε σε μια κατασταση που δεν γνωριζω (οπως να ζειτε σε μια πολη οπου η βια ειναι καθημερινα στο προγραμμα). Προφανως θα υπαρχουν εξαιρεσεις σε καθε κανονα, αλλα μιλαω γενικα. Βασιζομαι σε εσας που διαβαζετε αυτες τις λεξεις ως ενηλικες και χρησιμοποιειτε την κριση σας επισης.


Το θεμα του στρατιωτικου νομου ειναι αυτο για το οποιο βασιζομαι στην κριση σας. Στο παρελθον, εαν ο στρατος κινητοποιουνταν, θα ειχαμε παρει τα οπλα φωναζοντας οτι γινεται στρατιωτικη επιταξη. Θα φωναζαμε ‘Fema’ ‘Στρατοπεδα! ‘ ‘ Στρατιωτικος νομος’!! κτλ. Παρολα αυτα, ξερουμε οτι ο στρατος αλλαζει αναθεωρει, εαν δεν εχει ηδη αναθεωρησει.


Πιστευω εντονως οτι το ναυτικο των ΗΠΑ ειναι γηινος συμμαχος. Ελεγχουν τωρα το Solar Warden ( το μυστικο αστροστολο) και τον Northern Command, που σημαινει οτι επισης ελεγχουν το NORAD. Δεν εχω δει αναφορες οτι ελεγχουν και το Southern Command, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση εαν αυτο επαληθευοταν η αν οι συμμαχοι της Γης ελεγχαν τους Southcom μεσω αλλων οδων, αλλα παλι δεν το γνωριζω αυτο.


Ακουσαμε απο τον Kerry Cassidy οτι το Ναυτικο απετρεψε εναν βομβιστη με προορισμο τη Μεση Ανατολη, ο οποιος μετεφερε πυρηνικο οπλο. Σιγουρα υπαρχουν πολλες αλλες τετοιες ιστοριες. Ξερουμε απο πολλες πηγες, συμπεριλαμβανομενου και του Hastings Panel, οτι πυρηνικα οπλα δεν μπορουν να εκραγουν στην επιφανεια της γης, κατω η πανω απο αυτην. Δεν πιστευω οτι στην Βορεια Κορεα η εκρηξη ηταν πυρηνικη. Απλα εξυπηρετησε τους σκοπους των Δυτικων για να συνεχισουν τα παραμυθια περι Βορειας Κορεας.


Αν ακουσετε φημες οτι ο στρατος ετοιμαζεται να κανει γενικοτερα πιο αισθητη την παρουσια του να θυμαστε οτι δεν υπαρχει περιπτωση ο στρατος να καταλαβει την Αμερικη. Οι αναγνωστες αυτης της ιστοσελιδας το γνωριζουν αυτο ακομα και αν ο γενικος πληθυσμος το αγνοει.


Εχουμε αποδειξεις απο τον Matthew Ward, Hatton, SaLuSa και αλλες πνευματικες και γαλαξιακες πηγες οτι οι γαλαξιακοι δεν θα επιτρεψουν μια τετοια εξελιξη. Εαν ο γενικος πληθυσμος δεν διαβαζει τους Matthew και SaLuSa, ειναι κριμα, αλλα εμεις τους διαβαζουμε.


Ισως χρειαστει να εκλογικευσετε μερικα πραγματα ομως. Για παραδειγμα, μπορει να σκεφτεστε «Γιατι ενας ανθρωπος να θελει να πυροβολησει το Πενταγωνο; Δεν θα σημαινε αυτο βεβαιο θανατο;» Ισως να μην ηταν ανθρωπινα οντα αυτοι που πυροβολησαν στο Πενταγωνο. Υπαρχουν ολων των ειδων μισο-ανθρωποι, μισο-τεχνητες οντοτητες που θα μπορουσαν να το ειχαν κανει. Πολλοι υπερστρατιωτες, οπως καταλαβαινω εγω, δεν ειναι αυστηρα ανθρωποι. Εν τουτοις, δεν εχετε να φοβηθειτε τιποτα απο αυτους επισης. Εκεινοι οι οποιοι ειναι με το μερος μας, ειναι κατα πολυ, πολυ δυνατοτεροι απο εκεινους που ειναι εναντιον μας.


Μια αλλη περιοχη που θα ηθελα να βασιστω στην κριση σας και το λεω πριν τα πραγματα αρχισουν να ξεφευγουν. Ωραια, καναμε την πλακα μας. Ξοδεψαμε αρκετους μηνες βριζοντας τον Ομπαμα. Τωρα ας βγαλουμε την σκονη υπνου απο τα ματια μας. Ο προεδρος Ομπαμα, δεν εχει ξεπουληθει στην καμπαλ. Ειναι αυθεντικος και ικανος ηγετης που θα φερει τις ΗΠΑ σε νεα εποχη.


Εχει την πληρη υποστηριξη των γαλαξιακων και της πνευματικης ιεραρχιας. Μην ειστε πια μερος των επιθεσεων στον Ομπαμα, αν δεν σας πειραζει που σας το λεω. Ειναι εκεινος που θα προεδρευσει την αποσυναρμολογηση των ιλλουμινατι η οποια φαινεται να ερχεται στο εγγυς μελλον, εαν οι παρουσες τασεις συνεχιστουν. Πυροβολεις τον εαυτο στο στο ποδι αν αφαιρεις δυναμη απο τον προεδρο και δειχνεις πολυ κακη κριση, ακομα και αν σε κανει να νιωθεις καλα οταν εισαι μερος του κοπαδιου. Σε παρακαλω αν εισαι εναντιον του Ομπαμα, φυγε απο την ιστοσελιδα και ασε εμας να συνεχισουμε τις δουλειες εργασιας για το φως χωρις τις παρεμβολες σου. Δεν θα δημοσιευω τα σχολια σου.


Τωρα για την ερωτηση σχετικα με τις ομαδικες θεασεις. Η Sharon εξεφρασε την επιθυμια της να δει η Νεα Ζηλανδια τα πραγματα εκει οπως ειναι κι εδω. Sharon ειμαι στον Καναδα και μοιραζομαι την επιθυμια σου να δω καποιες απο αυτες τις απιστευτες θεασεις επισης (φυσικα ειμαι μεσα ολη τη μερα και δεν θα τα δω σε καμια περιπτωση. Θα πρεπει να μου το πειτε οταν συμβει) Αλλα ξερω οτι δεν θα σας πειραξει αν πω οτι μια θεαση στον Καναδα η τη Νεα Ζηλανδια θα εχει πολυ μικρη επιδραση στην αποκαλυψη. Εμεις οι εκτος των ΗΠΑ ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε ταπεινοι και υπομονετικοι αυτον τον καιρο και να επιτρεψουμε να γινει η εμφανιση.


Οι πιο δραματικες θεασεις συμβαινουν κυριως στις ΗΠΑ, Κινα και Ρωσσια γιατι αυτες ειναι οι τρεις παγκοσμιες δυναμεις και που πρεπει να οδηγηθουν σε αποκαλυψη. 


Απο αυτες οι πιο δραματικες γινονται στις ΗΠΑ γιατι η καμπαλ στις ΗΠΑ ειναι εκεινοι που πρεπει να εκτεθουν και να εξουδετερωθουν. Εαν όχι τοτε θα προκαλεσουν τη μεγαλυτερη ζημια στον ιδιο τους τον πληθυσμο και στον υπολοιπο κοσμο.


Και ναι, υπαρχουν ομαδικες θεασεις. Αλλα οχι δεν ειναι απροκαλυπτες θεασεις. Οι γαλαξιακοι βγαζουν τον μανδυα αλλα κατα την αποψη μου και των Hatonn & SaLuSa, το κανουν ετσι που να μην προκαλεσουν ομαδικο φοβο. Και το κανουν σε μερη οπου εχει προετοιμαστει μια ιστορια θεασεων – Τεξας, περιοχη Μεγαλων Λιμνων, Ανατολικη Ακτη - η μερη οπου οι ανθρωποι ειναι τοσο χαλαροι που ισως και να γιορτασουν την αφιξη τους – οπως η Νεα Υορκη.


Θα αναδημοσιευσω την συζητηστη του Hatonn για τα οσα μπαινουν στον σχεδιασμο της αποκαλυψης και της ανακοινωσης της ωστε να δειτε τις προθεσεις των γαλαξιακων και της πνευματικης ιεραρχιας τις οποιες εχουν σχετικα με το γεγονος αυτο.


Οπως προσεκτικα μας προετοιμαζουν οι γαλαξιακοι, ετσι κι εμεις εχουμε επισης προετοιμασει τους εαυτους μας σε ιστοσελιδες οπως αυτη, μπλογκ οπως του David και του Ben, συζητησεις οπως Share11, Prepare4Contact, Multidimensional News, and PAO. Ειμαστε ετοιμοι. Ειναι ετοιμοι. Μπορουμε να το κανουμε αυτο.


Οποτε και παλι, δεν υπαρχει τιποτα να φοβομαστε για την αποκαλυψη παρα μονο τον ιδιο τον φοβο που μονοι μας δημιουργουμε. Ξαναλεω αυτο που ειπα και τις προαλλες: διαβαστε τα παντα σε αυτην την ιστοσελιδα οπως και σε αλλες αριστες σελιδες που υπαρχουν. Ενημερωθειτε. Ικανοποιηστε τον εαυτο σας μεχρι το μεδουλι, με την γνωση οτι ολα ειναι ενταξει, γιατι αν δεν το κανετε, αυτο το οποιο η Lisa Renee ονομαζει «μη ξεκαθαρα συναισθηματικα θεματα» η αυτο που εγω λεω “vasanas: θα σας πιασει απο το λαιμο και θα σας καταστησει αναποτελεσματικους.


Και τωρα καποια ‘’προσφατα νεα απο τον χορηγο μας’’. Αυτη ειναι η ωρα που τα πραγματα θα αρχισουν να γινονται στ’αληθεια. Σας ζηταω με καθε ειλικρινεια να μην χρησιμοποιειτε το γαλαξιακο φορουμ και τα σχολια του για ασημαντα εγωιστικα θεματα τα οποια μπορειτε μονοι σας να διαχειριστειτε. Το οτι δεν κανω αναρτησεις δεν σημαινει οτι δεν απασχολουμαι με κατι αυτη τη στιγμη. Εχω παρα πολλη δουλεια.


Αυτο δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω την δραση σας σαν παρατηρητες και τροφοδοτες νεων. Παρακαλω συνεχιστε να μου στελνετε οτι ανακαλυπτετε.
Ειχα πει πριν πολλους μηνες οτι εμεις οι εργατες του φωτος πρεπει να ειμαστε εκεινοι που θα οδηγησουν στην Νεα Εποχη που καταφτανει γρηγορα. Ο καιρος ειναι κοντα, για να βαλουμε στην ακρη επιφυλαξεις και σκεψεις οτι μπορει και να μην ειμαστε εμεις αυτοι. Θα κληθουμε να υπηρετησουμε χωρις καμια προειδοποιηση και χωρις να μας ζητησουν την αδεια. Η κουρτινα ανεβαινει απο οσο βλεπω. Ας δειξουμε σε ολους τους καλους ανθρωπους που μας βοηθανε απο αλλες διαστασεις και περιοχες του διαστηματος οτι ειμαστε σε πληρη συμμετοχη της διαδικασιας σταθεροποιησης του Φωτος στην Γη και της μεταβασης σε μια νεα κοινωνια.

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Μετάφραση: Ουρανία - 2015-11-29
... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/apokathiloso-cabal-ksekinise.html#sthash.VDKgOSF3.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters