Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Τρίζουν τα θεμέλια των Ηνωμένων Πολιτειών!!!


Κραυγές για παραβίαση της Ομόφωνης Διακήρυξης Ανεξαρτησίας των 13 Ηνωμένων Πολιτειών στις 4 Ιουλίου1776

- ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ Ή ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ WASHINGHTON D.C. ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

- Μια απλή κατηγορία που μπορεί ο στρατός να επικαλεστεί εναντίον του Ομπάμα και να τον συλλάβει, είναι ότι δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ ή ότι δεν είναι κανονικός πολίτης των ΗΠΑ, όπως προβλέπει το Σύνταγμα..

Η κυβέρνηση Ομπάμα, κατ' εντολή της Cabal, επεξεργάζεται και εφαρμόζει συγκεκριμένο σχέδιο επιβολής Στρατιωτικού Νόμου, με την αντικατάσταση 200 στρατηγών, σε μια προσπάθεια ο στρατός να εξακολουθήσει να παραμένει υπό τον έλεγχο της Μαφίας των Χαζάρων..

Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Μετάφραση - Nicos Kastanias ,  ellaniapili
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/12/trizoun-themelia-inomenon-politeion.html#sthash.gKKu4w38.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters