Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

ΗΠΑ ΕΚΛΟΓΕΣ - Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Δύο κομητείες της Γεωργίας που χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας με μια κομητεία του Μίσιγκαν, που αντιμετώπισε δυσλειτουργίες ανέφεραν επίσης ότι αντιμετώπισαν δυσλειτουργίες κατά τις εκλογές του 2020.
Τα μηχανήματα ψηφοφορίας συνετρίβησαν στις επαρχίες Spalding και Morgan της Τζόρτζια, το πρωί της Τρίτης λόγω αυτού που οι εκλογικοί αξιωματούχοι χαρακτήρισαν «δυσλειτουργία»
Ένας εκλογικός αξιωματούχος της Γεωργίας είπε ότι μια τεχνική δυσλειτουργία που σταμάτησε την ψηφοφορία στις δύο κομητείες, προκλήθηκε από έναν πωλητή, που ανέβασε μια ενημέρωση στις εκλογικές μηχανές τους το βράδυ πριν από τις εκλογές, σύμφωνα με έκθεση της Politico.
«Αυτό είναι κάτι που δεν κάνουν ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ να ενημερώνουν τίποτα την ημέρα πριν από τις εκλογές », δήλωσε η Marcia Ridley, εποπτική αρχή των εκλογών στο διοικητικό συμβούλιο του Spalding.
Η Ridley πρόσθεσε ότι δεν ήξερε τι περιείχε η νέα ενημέρωση.
Η έκθεση ανέφερε ότι οι κομητείες της Γεωργίας χρησιμοποίησαν λογισμικό κατασκευασμένο από την Dominion Voting Systems - το ίδιο λογισμικό που χρησιμοποιείται στις περισσότερες κομητείες του Μίσιγκαν, σύμφωνα με το Detroit Free Press.
Το Dominion Voting Systems χρησιμοποιείται επίσης στην κομητεία Antrim του Μίσιγκαν, ανέφερε το Detroit Free Press.
Στην κομητεία Antrim, μια δυσλειτουργία προκάλεσε χιλιάδες ψηφοδέλτια του Μίτσιγκαν που προορίζονταν για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, να υπολογιστούν λανθασμένα στους Δημοκρατικού, σύμφωνα με την πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μίτσιγκαν, Λόρα Κοξ, η οποία πρόσθεσε ότι 47 άλλες κομητείες στο Μίσιγκαν χρησιμοποίησαν το ίδιο λογισμικό που βίωσε την αναφερόμενη δυσλειτουργία.
Η δυσλειτουργία, η οποία "προκάλεσε εσφαλμένο υπολογισμό των ψήφων" στην κομητεία Antrim, ήταν τόσο επιζήμια που είχε προκαλέσει στην πραγματικότητα το νομό να γυρίσει μπλε υπέρ του Joe Biden.
Από τότε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών διορθώθηκαν, αναστρέφοντας τον νομό από τον Μπάιντεν στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎▪︎
Με βάση τα πιο πάνω, γίνεται ξεκάθαρος ο τρόπος που η CABAL έχει εφεύρει και χρησιμοποιεί, για να ελέγχει την Εκλογική Διαδικασία, σε κάθε μία χώρα που χρησιμοποιεί το ίδιο λογισμικό! Το δικό τους Λογισμικό Σύστημα!
Έτσι, είναι που εκλέγονται οι Δικές τους ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, μέσω των οποίων καταδυναστεύονται οι λαοί!
Αυτό πρόκειται να ξεσκεπάσει ο Trump, και όχι απλά την νοθεία στις εκλογές των ΗΠΑ!


ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ!!






ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΝΤΙΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ....




ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ!


Ο ΡΟΎΝΤΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ :
[ ΑΝΌΗΤΟΙ, Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΚΙ ΌΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΆ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ]
ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΈΣΠΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 , ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΝΙΚΗΤΉ, ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ :

[ ΕΆΝ ΤΟ ΑΝΏΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΕΧΤΕΊ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΝΤΌΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΌΣ ΚΈΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο 46ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ]

Ω! ΘΕΈ ΜΟΥ!
ΤΌΣΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ;
ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΟΙ..... ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ;




[ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΚ] 😂 Τι Είπε Ρε Παιδιά Πάλι Η Διάνοια Joe Biden! Respect





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters