Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Επικεφαλής της έρευνας Pfizer: Το εμβόλιο Covid είναι γυναικεία αποστείρωση

Το εμβόλιο περιέχει μια  ακίδα πρωτεΐνης (βλέπε εικόνα) που ονομάζεται συγκυτίνη-1 , ζωτικής σημασίας για το σχηματισμό ανθρώπινου πλακούντα στις γυναίκες. Εάν το εμβόλιο λειτουργεί έτσι ώστε να σχηματίσουμε μια ανοσοαπόκριση ενάντια στην ακίδα πρωτεΐνης, εκπαιδεύουμε επίσης  το γυναικείο σώμα να επιτεθεί στη συνκυτίνη-1, η  οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε στειρότητα σε γυναίκες μιας μη καθορισμένης διάρκειας.

Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν να σταματήσουν όλες οι μελέτες εμβολιασμού κορώνας και ζητούν από κοινού υπογραφή της αναφοράς


2020 ΝΕΑ

Την 1η Δεκεμβρίου 2020, ο πρώην επικεφαλής της αναπνευστικής έρευνας  Dr. Michael Yeadon  και ο ειδικός πνευμόνων και πρώην επικεφαλής του τμήματος δημόσιας υγείας  Dr. Wolfgang Wodarg  υπέβαλαν αίτηση στον EMA , τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ιατρικής υπεύθυνος για όλη την ΕΕ έγκριση φαρμάκου, για την  άμεση αναστολή όλων των μελετών εμβολίων SARS CoV 2, ιδίως της μελέτης BioNtech / Pfizer στο BNT162b (αριθμός EudraCT 2020-002641-42).

Ο Δρ. Wodarg και ο Dr. Yeadon απαιτούν οι μελέτες - για την προστασία της ζωής και της υγείας των εθελοντών - να μην συνεχιστούν έως ότου διατεθεί ένας σχεδιασμός μελέτης που να είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση των  σημαντικών προβλημάτων ασφάλειας που εκφράζονται από έναν αυξανόμενο αριθμό γνωστών επιστήμονες κατά του εμβολίου και του σχεδιασμού της μελέτης.

Οξφόρδη - Ο σχεδιαστής του Covid Vaccine παραδέχεται - «Το εμβόλιο θα αποστειρώσει μόνο το 70% του πληθυσμού»

Από τη μία πλευρά, οι αναφέροντες απαιτούν, λόγω της γνωστής έλλειψης ακρίβειας του τεστ PCR σε μια σοβαρή μελέτη,  πρέπει να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη  αλληλουχία Sanger . Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνετε αξιόπιστες δηλώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου κατά του Covid-19. Βάσει των πολλών διαφορετικών δοκιμών PCR πολύ διαφορετικής ποιότητας,  ούτε ο κίνδυνος ασθένειας ούτε το πιθανό όφελος του εμβολίου μπορούν να προσδιοριστούν με την απαραίτητη βεβαιότητα , γι 'αυτό η δοκιμή του εμβολίου στον άνθρωπο είναι ανήθικη.

Επιπλέον, απαιτούν να αποκλειστεί, π.χ. με πειράματα σε ζώα,  ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν κίνδυνοι που είναι ήδη γνωστοί από προηγούμενες μελέτες , οι οποίες προέρχονται εν μέρει από τη φύση των ιών της κορώνας  Οι ανησυχίες κατευθύνονται συγκεκριμένα στα ακόλουθα σημεία:

  • Ο σχηματισμός των λεγόμενων  «μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων»  μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική ανοσολογική αντίδραση, ειδικά όταν το εξεταζόμενο πρόσωπο αντιμετωπίζει τον πραγματικό «άγριο» ιό μετά τον εμβολιασμό. Αυτή η λεγόμενη  ενίσχυση που εξαρτάται από αντισώματα, ADE , είναι από καιρό γνωστή από πειράματα με εμβόλια κορώνας σε γάτες, για παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια αυτών των μελετών, όλες οι γάτες που ανέφεραν αρχικά τον εμβολιασμό πέθαναν καλά μετά τη σύλληψη του άγριου ιού.
  • Οι εμβολιασμοί αναμένεται να παράγουν αντισώματα έναντι των ακίδων πρωτεϊνών του SARS-CoV-2. Ωστόσο, οι πρωτεΐνες ακίδων περιέχουν επίσης  ομόλογες πρωτεΐνες συγκυτίνης , οι οποίες είναι απαραίτητες για το σχηματισμό του πλακούντα σε θηλαστικά όπως οι άνθρωποι. Πρέπει να αποκλειστεί απολύτως ότι ένα εμβόλιο κατά του SARS-CoV-2 θα μπορούσε να προκαλέσει ανοσολογική αντίδραση κατά της συγκυτίνης-1, καθώς διαφορετικά η  στειρότητα αόριστης διάρκειας θα μπορούσε να οδηγήσει σε εμβολιασμένες γυναίκες .
  • Τα εμβόλια mRNA από την BioNTech / Pfizer περιέχουν  πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) . Το 70% των ανθρώπων αναπτύσσουν αντισώματα έναντι αυτής της ουσίας - αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να αναπτύξουν αλλεργικές, δυνητικά θανατηφόρες αντιδράσεις στον εμβολιασμό.
  • Η πολύ σύντομη διάρκεια της μελέτης δεν  επιτρέπει ρεαλιστική εκτίμηση των καθυστερημένων αποτελεσμάτων . Όπως και στις περιπτώσεις ναρκοληψίας μετά τον εμβολιασμό της γρίπης των χοίρων, εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι θα εκτίθενται σε απαράδεκτο κίνδυνο εάν χορηγηθεί έγκριση έκτακτης ανάγκης και θα ακολουθήσει η δυνατότητα παρακολούθησης των καθυστερημένων επιπτώσεων του εμβολιασμού. Ωστόσο, η BioNTech / Pfizer υπέβαλε προφανώς αίτηση για έγκριση έκτακτης ανάγκης την 1η Δεκεμβρίου 2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ: Ο  Δρ Wodarg και ο Dr. Yeadon ζητούν από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες της ΕΕ να υπογράψουν την αίτησή τους στέλνοντας το  e-mail που ετοιμάστηκε εδώ στον EMA .

Δεν είναι μέρος του αρχικού άρθρου, αλλά ένα σχόλιο….

Μετά από μια μικρή έρευνα αποδεικνύεται ότι το Syncytin-1 υπάρχει επίσης στο σπέρμα, οπότε όχι μόνο οι γυναίκες θα στρωματοποιηθούν αλλά και οι Άνδρες. https://www.researchgate.net/publication/261257414_Syncytin-1_and_its_receptor_is_present_in_human_gametes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters