Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Δεν είναι οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες που βάζουν προέδρους. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2020.

 Όπως όλες οι χώρες του κόσμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τη δική τους επίσημη Εκλογική Επιτροπή, η οποία είναι μια ανεξάρτητη υπηρεσία, και από το νόμο κάθε φορά που διεξάγονται εκλογές, ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα στις 14 Δεκεμβρίου, και στις 6 Ιανουαρίου, το Κογκρέσο πρέπει να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει την απόφασή του. 

Αυτός είναι ο νόμος στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Δεν είναι οι τηλεοράσεις και οι εφημερίδες που βάζουν προέδρους. 

Για τους πολλούς ανθρώπους που ανησυχούν και δεν διαβάζουν όλα όσα δημοσίευσα, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ κερδήθηκαν από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ με αποτέλεσμα να μην έχει ξαναδεί στην αμερικανική ιστορία. 

Λόγω των τεράστιων πλαστογραφιών που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, σύμφωνα με το Σύνταγμα, έλαβε αυτόματα όχι 4, αλλά 8 χρόνια θητείας. 

Το αν θα το δεχτεί είναι θέμα προσωπικής επιλογής, αφού όπως γνωρίζουμε, προετοιμάζει πυρετωδώς τον Πλανήτη για την εισαγωγή του προγράμματος GESARA. Είμαστε έτοιμοι να δούμε αλλαγές σε πλανητική κλίμακα που ο συνηθισμένος ανθρώπινος νους θα δυσκολευθεί να αφομοιωθεί. 

Ορισμένα σημεία αυτού του προγράμματος βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη χωρίς να κάνουν θόρυβο για το θέμα αυτό. Εκτελείται μια εξαιρετικά ομαλή μετάβαση. Δεν θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος, καθώς κάποιοι «αιφνιδιάστην» εξαπλώνονται και προσπαθούν να σπείρουν πανικό. 

Η κατάσταση ελέγχεται και ελέγχεται από τις Ελαφριές Δυνάμεις. Το σχέδιο προβλέπει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί με το Βαθύ Κράτος / C.A.B.A.L. στο έδαφος των κρατών. 

Δεν υπάρχει αλλαγή εξουσίας. Ο Πρόεδρος Trump κάνει μια πολύ περίπλοκη κίνηση, RUA MAT, να θέσει σε κίνδυνο διεφθαρμένους πολιτικούς και τα ψεύτικα μέσα ενημέρωσης τους στα μάτια των απλών ανθρώπων. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, το επίσημο ψηφοδέλτιο είχε σημανθεί με ένα πολύ σύνθετο ραδιενεργό υδατογράφημα ισοτόπων, το οποίο μπορεί να ανιχνευθεί ακόμη και από το διάστημα. Αυτές είναι εφαρμογές επικοινωνιών στον κυβερνοχώρο. Έτσι, η ομάδα του γνώριζε σε κάθε στιγμή της εκλογικής διαδικασίας τι συνέβαινε με τις ψήφους που του έλεγαν και γνώριζε τον ακριβή αριθμό των ψήφων για αυτόν. 

Μέσω του συστήματος DOMINION που χρησιμοποιούν οι διεφθαρμένες αντίπαλες δυνάμεις, 7 εκατομμύρια ψήφοι για τον Τραμπ μεταβιβάστηκαν στον Τζο Μπάιντεν. Επιπλέον, 3 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν υπέρ, πολλοί από τους ανθρώπους που ζούσαν στα μέσα του 18ου αιώνα. 

Με πλαστά ψηφοδέλτια και δελτία ταυτότητας τυπωμένα στην Κίνα. Ξέρουμε ήδη ότι η Γιουνάιτεντ. κράτη πωλήθηκαν στην Κίνα κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα-Biden-H.Clinton. 

Οι φωνές των Αμερικανών στην πραγματικότητα υπολογίζονται στη Φρανκφούρτη και στη Βαρκελώνη. Ανέφερα τότε, δύο μέρες μετά τις εκλογές, για τη σύλληψη των αγοριών στα κεντρικά γραφεία της C.R.I. στη Φρανκφούρτη και την κατάσχεση του σέρβερ για να αλλάξει τα εκλογικά αποτελέσματα. 

Ακολούθησε η άμεση απόλυση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο διορισμός του Κρίστοφερ Μίλερ, τότε διευθυντή του Εθνικού Αντιτρομοκρατικού Κέντρου, φοιτητής και στενός συνεργάτης του στρατηγού Μάικλ Φλιν από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν. 

Η εταιρεία της Βαρκελώνης που σφυρηλάτησε τις ψήφους των Αμερικανών ανήκει στον σύζυγο της Νάνσι Πελόζι, προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Και ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια είναι ανιψιός της. 

Σε πολλά εκλογικά τμήματα, όπως το Ντιτρόιτ, για παράδειγμα, ο αριθμός των ανθρώπων που ψήφισαν είναι ακόμη διπλάσιος από τον αριθμό των κατοίκων. Αυτό το σχέδιο που τον προετοιμάζει ο Ντόναλντ Τραμπ από τις 8 Νοεμβρίου 2016. είχε εκδώσει εκτελεστικό διάταγμα, το οποίο θα δημοσιεύσει ξεχωριστά αμέσως μετά τη θέση αυτή. 

Σύμφωνα με το παρόν Εκτελεστικό Διάταγμα, τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των προσώπων που εμπλέκονται σε εκλογικές παραβιάσεις υπόκεινται σε άμεσο αποκλεισμό. Αυτό ισχύει επίσης για τη διάδοση της παραπληροφόρησης, δηλαδή επηρεάζει άμεσα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Η εντολή έρχεται επίσης καθώς ξένοι ηγέτες έχουν χαιρετίσει τον Biden ως πιθανό μελλοντικό πρόεδρο. Αυτά τα συγχαρητήρια αντιμετωπίζονται ως άμεση παρέμβαση στην εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ, και ως εκ τούτου στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και αυτοί οι ηγέτες θα χρεωθεί επίσης, η οποία επιβεβαιώθηκε αυτές τις μέρες στο Fox News από το δικηγόρο Sidney Powell. 

Έτσι, η παγίδα έκλεισε όχι μόνο για τον Biden, αλλά και για εκείνους τους ηγέτες από περίπου 20 χώρες των οποίων τα συγχαρητήρια ερμηνεύονται ως μια προσπάθεια να παραποιηθούν τα εκλογικά αποτελέσματα και η κατάφωρη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις των ΗΠΑ. 

Για να αναφέρουμε ότι η καταμέτρηση των ψήφων δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο Biden έχει σχεδόν μηδενική υποστήριξη, κάτι που ήταν εμφανές στις εμφανίσεις της προεκλογικής εκστρατείας του σε κάποιο υπόγειο και σε αρκετούς χώρους στάθμευσης που μας παρουσιάστηκαν. 

Για να μην χάσετε ότι ο Πρόεδρος Trump έδειξε στο Fox News ημέρες πριν από ένα παχύ φάκελο των 234 σελίδων των εγγράφων σχετικά με την αλλοίωση των εκλογών. Ακόμη και ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Γεωργίας δωροδοκήθηκε από τους Κινέζους και συμμετείχε στην παραποίηση της εκλογικής διαδικασίας.

Ο Τραμπ εξετάζει επί του παρόντος το ενδεχόμενο με την ομάδα του να οργανώσει δημόσια δικαστήρια για τους παραβάτες και ακόμη και να εκτελέσει δημοσίως την πιο σκληρή ποινή. 

Μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, όλα τα έγγραφα πλαστογράφησης των εκλογών θα υποβληθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής για τα εκλογικά αποτελέσματα στις 14 Δεκεμβρίου και την επιβεβαίωσή τους από το Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου. 

Οπότε δεν υπάρχει αλλαγή εξουσίας στον Λευκό Οίκο. Η κυβέρνηση Τραμπ πραγματοποιεί επί του παρόντος μια ομαλή μετάβαση στη δεύτερη θητεία του. Όπως το αντιλαμβάνομαι από αξιόπιστες πηγές, ο J. Edgar Hoover, ο Ken. Ο τζούνιορ μένει στον Λευκό Οίκο εδώ και πολύ καιρό και συζητά πυρετωδώς με τον Trump κάθε βήμα του περάσματος του πλανήτη μας στην 5η διάσταση. 

Δεν είναι μυστικό ότι εκατομμύρια άνθρωποι αναμένουν να τον δουν ως αντιπρόεδρο για τώρα, και μετά gesara ανακοίνωσε επίσημα τον εαυτό του ως πρόεδρος. Από όλες τις κινήσεις, είναι σαφές ότι είμαστε στα πρόθυρα αυτής της τεράστιας μεταμόρφωσης του κόσμου που ονομάζεται GESARA. Όλος ο κόσμος έχει στρέψει τα μάτια και την προσοχή της στην Αμερική, επειδή υπάρχει το επίκεντρο των γεγονότων που προκαθορίουν το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη. 

Είναι ωραίο να ακούω ότι ολόκληρη η πρώην Σοβιετική Ένωση, και αυτή που έχει εγκατασταθεί στην αμερικανική ήπειρο, και αυτή που βρίσκεται στα παλιά σύνορα, υποστηρίζει με ενθουσιασμό τον Ντόναλντ Φρέντοβιτς Τραμπ. «Ο δικός μας Τραμπ », όπως το αποκαλούν από την Κιργιζία στη Μόσχα και από το Τατζικιστάν στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. 

Είμαστε μάρτυρες ιστορικών αλλαγών στον κόσμο και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το τιμόνι είναι ήδη στην κατοχή των Δυνάμεων του Φωτός. Προετοιμαζόμαστε για την ορκωμοσία του Προέδρου Τραμπ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters