Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ EI-E.N.D. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

END.jpg


ΠΡΩΤΟ ΟΠΛΟ: ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Ο Αρτέμης Σώρρας έγινε γνωστός από την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Είναι ο νόμιμος κάτοχος Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής (καθαρός χρυσός) αξίας 670 δις έκαστη. Τα ποσά είναι πιστοποιημένα από το Ελληνικό κράτος και την εφορία και έχει κερδίσει όλες τις δίκες που αφορούν στην υπόθεση αυτή. Όλες οι απόδείξεις και τα στοιχεία βρίσκονται στόν σύνδεσμο :
Ο κ. Σώρρας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Ζούγκλα με τίτλο :" Ο Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο".Την επόμενη μέρα έκλεισε ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. Οι εκπομπές υπάρχουν στο διαδίκτυο.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ : 600 ΔΙΣ  

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτόχθων Έλληνας μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. Έχει καταθέσει για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου αξίας 600 δις, U.S. $ τα οποία κατέχει και διαχειρίζεται απολύτως νόμιμα. Τα ομόλογα αυτά είναι αυθεντικά, έχουν την ισχυρότερη δυνατή σήμανση αξίας (3Α) και είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα από το Ελληνικό Κράτος, απλά και μόνο με την αποδοχή τους από τους εκλεγμένους αρχηγούς, μετά από τις νόμιμες διαδικασίες ελέγχου τους, όπως γίνεται με όλα τα ομόλογα.
Ζητάμε από την Κυβέρνηση να αξιοποιήσει την προσφορά και να υπογράψει τη σύμβαση. Το ποσό αυτό δέν φυλάσετε ως καταθέσεις σε καμία τράπεζα του κόσμου έτσι ώστε το ποσό αυτό να είναι μέρους αποθεματικού κάποιας τράπεζας. Αναφερόμαστε σε ομόλογα τα οποία φυλάσσονται σε θυρίδα γνωστής Καναδικής τράπεζας και προσφέρονται από τον κ. Σώρρα για την αποπληρωμή του Ελληνικού χρέους και για την ανάπτυξη της χώρας μας.
Έχει ενημερωθεί με κάθε νόμιμη διαδικασία η Ελληνική Κυβέρνηση για την προσφορά (100 χρόνια αποπληρωμή με αρχικό επιτόκιο 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια άτοκο). 

ΟΡΟΙ : Λογιστικός έλεγχος του χρέους και διαφάνεια - Έλεγχος όλων των συμβάσεων και των δημοσίων λειτουργών που διαχειρήστηκαν δημόσιο χρήμα από τη μεταπολίτευση ως σήμερα. Με επιτροπή δικαστηκών από τον Άρειο Πάγο και οικονομικών επιτελείων διεθνούς κύρους. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Λίγες μέρες μετά την κατάθεση των 600 Δις ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός EI-END βραβεύτηκαν από την κυβέρνηση για την προσφορά τους αλλά όταν άκουσαν τους όρους για να δωθούν τα χρήματα άρχισε η λάσπη και ένα απίστευτο εμπάργκο από τα κύρια Μ.Μ.Ε.

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :  Ο κ. Σώρρας ενημέρωσε με εξώδικο όλους τους βουλευτές, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Τράπεζα της Ελλάδος. Με το πέρας των προθεσμιών, κατέθεσε μήνυση κατά των παραπάνω για έσχατη προδοσία. 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013: Η απόφαση του δικαστηρίου που κατετέθει απο τον (Άδωνη) Σπυρίδων Γεωργιάδη αθωώνει τον κ. Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατάληση Συντάγματος. Το δικαστήριο απεφάνθει με ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία πως τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα είναι πραγματικά και νόμιμα. Αριθμός απόφασης 67650/13. 

ΤΡΙΤΟ ΟΠΛΟ : ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Από το παγκόσμιο καταπίστευμα των Ηνωμένων Εθνών στό οποίο καί η Ελλάδα έχει συμβάλει στη δημιουργία του χωρίς ποτέ να έχει χρησιμοποιήσει ούτε ένα ευρώ για ανάλογα έργα. Η Χρηματοδότηση έχει δύο σκέλη :
α) Χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων σε όλους τους δήμους ΑΤΟΚΑ και χωρίς καμία δέσμευση ή ρίσκο από τους δήμους. Πολλοί Δήμοι της χώρας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή αλλά και κάποιοι Δήμοι σε λίγες μέρες θα κατεβάσουν τα χρήματα για τους δημότες αλλά και για δημόσια έργα.
β) ΔΩΡΕΑ ως ανθρωπιστική βοήθεια στους Δημότες για την αποπληρωμή κόκκινων δανείων και οφειλών προς δημόσιο και τράπεζες. (Σε κάθε φυσική καταστροφή ή ανθρωπιστική κρίση που πλήτει την Γή  ο ΟΗΕ δίδει δωρεάν πρός αξιοποίηση ένα ποσό από το Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Ο κ. Σώρρας έχει εξασφαλίσει το ποσό των 3,2 Τρίς ως εγγυοδότης για την Ελλάδα με στόχο να μην χαθεί ούτε ένα σπίτι από τα "κόκκινα δάνεια" και τις κατασχέσεις που απειλεί η κυβέρνηση  πως θα πραγματοποιήσει.)



ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Έχει κυκλοφορήσει το ψήφισμα Ελευθέρων Ελλήνων πολιτών με το οποίο ζητάμε την αποδοχή των 600 δις. Η Κυβέρνηση φοβάτε επειδή άν το υπογράψουμε όλοι θα ανατρέψουμε την κατάσταση και θα ελευθερωθεί η χώρα απο τους Καζάρους Τραπεζίτες και Τροϊκανούς.
 Είναι επιτακτική η ανάγκη να ενημερωθείτε, να δείτε ποιά είναι η αλήθεια και να υπογράψετε το ψήφισμα. Κάντε το για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας. Είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας που έχουμε. 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ 

Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END (End National Debt= Τέλος εθνικού χρέους) βραβεύτηκαν πέρυσι από τα Ηνωμένα Έθνη για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα και δή στα φτωχά κράτη. Η βράβευση αποσιωπήθηκε απο τα Μ.Μ.Ε. αλλά υπάρχει στο διαδίκτυο. Ο κ. Σώρρας και ο οργανισμός ΕΙ-END δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κόμματα, χρώματα ή δόγματα. Η κίνηση είναι αμειγώς Ελληνική. Επίσης έχει υποβληθεί μήνυση για κακουργηματική πράξη στην εφημερίδα Εθνος του κ. Μπόμπολα και στόν κ. Προβόπουλο που ένα χρόνο τώρα προσπαθούν να θάψουν την κίνηση αυτή με σκοπό να υποδουλώσουν το Εθνος των Ελλήνων.
Αναζητήστε τη βράβευση στο διαδίκτυο  


Η ΠΕΡΥΣΙΝΗ 
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙ E.N.D. ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΛΑΟΥΣ


ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ EI-E.N.D. ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΝ ΜΜΕ

Facebook groups: EI-E.N.D. ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Ε5, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,  ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
 
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/blog-post_261.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters