Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Σαμαράς και Βενιζέλος στοχεύουν να εισάγουν τα μνημόνια στο Σύνταγμα;


samaras_venizelos.jpg 
Όπως είναι γνωστό, το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του πολιτικού προσωπικού. Ο ελληνικός λαός δεν έχει καμία ανάμιξη με το Σύνταγμα αυτό. Δεν συμμετείχε ούτε στην αρχική του σύνταξη, ούτε στις μετέπειτα αναθεωρήσεις του και δεν ρωτήθηκε ποτέ. Δεν είναι Σύνταγμα του λαού, αλλά αποτελεί ξένο σώμα προς την ελληνική κοινωνία.
Χθες, στο “προγαμιαίο συμβόλαιο” ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπέγραψαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, υπάρχει και ο όρος 34, τον οποίο κανένα ΜΜΕ  μέχρι τώρα δεν έχει προσέξει ιδιαίτερα ή δεν θέλει να  προσέξει. Στον όρο αυτό, που αφορά τη συμφωνία τους για τη μελλοντική αναθεώρηση του Συντάγματος, αναφέρεται κατά λέξη: «Στόχος είναι, αφενός μεν η περαιτέρω ενίσχυση της δημοκρατικής συμμετοχής, των εγγυήσεων του κράτους δικαίου και της διαφάνειας, αφετέρου δε η συνταγματική επιστέγαση των διαρθρωτικών αλλαγών που στοχεύουν στη διαμόρφωση ενός “κανονικού” ευρωπαϊκού κράτους στη χώρα μας».
Αυτό, απ’ ότι συμπεραίνουμε, είναι μια προαναγγελία για ενσωμάτωση στο ελληνικό Σύνταγμα των επιταγών των μνημονίων. Την ίδια ώρα χθες ο κ. Όλι Ρεν ανακοίνωσε ουσιαστικά ότι ο 21ος αιώνας που μόλις μπήκαμε είναι ήδη ένας αιώνας χαμένος για την Ελλάδα.
Αν θέλουμε λοιπόν όλα αυτά να ανατραπούν, θα πρέπει η εξουσία να περάσει στο λαό. Θα πρέπει το νέο κανονικό Σύνταγμα του ελληνικού λαού (για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία) να το συντάξει ο ίδιος ο λαός και όχι το πολιτικό προσωπικό. Το έκαναν οι Ισλανδοί, το μπορούμε κι εμείς.
Πέτρος Χασάπης

http://olympia.gr/2013/10/24/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters