Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Δρ Μάικοβιτς: Όλη η αλήθεια για τον κορωνοιό ! Υποκλινόμαστε στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας


Η μοριακή βιολόγος και ερευνήτρια ιατρικής Τζούντι Μάικοβιτς
λέει πολλά που πολλοί δε γνωρίζαμε… Υποκλινόμαστε
στη γενναιότητα αυτής της γυναίκας
Δρ Μάικοβιτς για τα ψεύδη της προπαγάνδας και τα εγκλήματα

Με κατηγόρησε, με απέλυσε και με φυλάκισε γιατί αρνήθηκα να κλείσω το στόμα μου.

Η αλήθεια για τον Fauci και την ποινικοποίηση της έρευνας της  Δρ Judy Mikovits

Ποιός την κατηγόρησε, την απέλυσε και την φυλάκισε γιατί αρνήθηκε να αποσύρει την έρευνα της και να κλείσει το στόμα της;

Ο Fauci.

Η Judy A. Mikovits είναι από τους πιο καταξιωμένους επιστήμονες της γενιάς της. 

Έγινε μέλος του NIH το 1980 ως Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στη Μοριακή Ιολογία στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ως ερευνήτρια για τον καρκίνο.

Το έργο της επικεντρώθηκε στην έρευνα ανοσοθεραπείας και αφορούσε τον ιό HIV.


Η Δρ Mikovits ξεκίνησε μια 20ετή συνεργασία με τον Frank Ruscetti, πρωτοπόρο στον τομέα της ανθρώπινης ρετρό ιολογίας. 

Βοήθησε τον Δρ Russetti να απομονώσει τον ιό HIV και να τον συνδέσει με το AIDS το 1983. 



Ο προϊστάμενος της NIH, Anthony Fauci, καθυστέρησε τη δημοσίευση αυτής της κρίσιμης έρευνας για 6 μήνες, ώστε να δώσει το χρόνο στον Robert Gallo να αναπαραγάγει, να δημοσιεύσει και να διεκδικήσει την πατρότητα του ιού.

Οσον αφορά τον  Robert Gallo βρισκόταν στα δικαστήρια και με τον Γάλλο Luc Montagner για την πατρότητα του ιού, αν θυμάμαι καλά επι 8 χρόνια, τελικά μοιράστηκαν τα δικαιώμάτα και το βραβείο Νόμπελ, άλλη μια μεγάλη αμαρτωλή ιστορία.


Η καθυστέρηση στις μαζικές εξετάσεις για τον HIV επέτρεψε στο AIDS να εξαπλωθεί περαιτέρω σε όλο τον κόσμο και βοήθησε τον Fauci να κερδίσει προαγωγή σε διευθυντή του NIAID. Ανταμείφθηκε για την προσφορά του.
Το 2006, η Δρ Mikovits έγινε διευθυντής του Whittemore Peterson Institute for Neuro-Immune Disease και συνεργάστηκε με τον Δρ Ruscetti αναζητώντας την αιτία του συνδρόμου χρόνιας κόπωσης CFS που ξαφνικά έγινε επιδημία στη δεκαετία του 1980. 


Η αρσενική κυριαρχούσα ιατρική κοινότητα απέρριψε το CFS με την αιτιολογία, ότι το CFS είναι μια  ψυχοσωματική «γρίπη γιάπις» που προκαλείται όταν τα εύθραυστα θηλυκά τα ''παίζουν'' σε εργασίες που απαιτούν ένταση, σε εταιρικές εργασίες.


Η Δρ Mikovits ανακάλυψε ότι το 67% των προσβεβλημένων γυναικών έφερε έναν ιό - που ονομάζεται Xenotropic Murine Leukemia related Virus (ΧΜRV)- απομόνωσε τον ιο που αποδείχθηκε ότι προέρχονται από ποντίκια.

O  XMRV σχετίζεται επίσης με καρκίνο του προστάτη, του μαστού, των ωοθηκών, της λευχαιμίας και του πολλαπλού μυελώματος. Πολλές γυναίκες με XMRV έφεραν παιδιά με αυτισμό.

Το 2009, η Δρ. Mikovits και ο Ruscetti δημοσίευσαν τα εκρηκτικά ευρήματά τους στο περιοδικό Science. 
Όμως η ερώτηση παρέμεινε: Πώς ο XMRV μπήκε σε ανθρώπους;

Άλλοι ερευνητές συνέδεσαν το πρώτο κρούσμα CFS με ένα εμβόλιο πολιομυελίτιδας που δόθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές που είχε ως αποτέλεσμα την ''Επιδημία στο Νοσοκομείου του Λος Άντζελες του 1934''. 
Αυτό το εμβόλιο καλλιεργήθηκε σε κονιοποιημένους εγκεφάλους ποντικών. 
Οι ρετροϊοί από νεκρά ζώα μπορούν να επιβιώσουν σε κυτταρικές σειρές και να μολύνουν μόνιμα τα εμβόλια.

Οι μελέτες της Δρ Mikovits έδειξαν ότι ο ιός XMRV υπήρχε στα εμβόλια MMR, Polio και Encephalitis που δόθηκαν σε παιδιά Αμερικής και στους στρατιώτες.

Ο Δρ Fauci διέταξε τη Mikovits να κλείσει το στόμα της. Όταν αρνήθηκε, κατάσχεσε παράνομα τα βιβλία εργασίας και τους σκληρούς δίσκους της, την απέλυσε από την κυβερνητική της εργασία και την απέκλεισε από το να λαμβάνει επιχορηγήσεις απο το NIH που την ανάγκασε να τερματίσει την επιστημονική της καριέρα. 
Ο XMRV παραμένει στα αμερικανικά εμβόλια.

Με δικά της λόγια η ιστορία της
Σύντομα συνειδητοποίησα ότι αυτές οι πρωτεΐνες και ιογενείς μολυσματικοί παράγοντες εισήχθησαν στον ανθρώπινο πληθυσμό μέσω μολυσμένων εμβολίων.

Είκοσι πέντε εκατομμύρια Αμερικανοί μολύνονται από τους ιούς που εξέρχονται από το εργαστήριο … στους ανθρώπους μέσω μολυσμένου αίματος και εμβολίων”.

Ως ανταπόκριση σε αυτήν την ανακάλυψη, απολύθηκα από τη δουλειά μου, κατηγορήθηκαδιώχθηκα, φυλακίστηκα και διατάχθηκε να αποσύρω την έρευνά μου και να δηλώσω δημοσίως ότι «τα έβγαλα όλα απ’ το μυαλό μου»

Αρνήθηκα να καλύψω τα επιστημονικά στοιχεία και στοχοποιήθηκα και τιμωρήθηκα.

Με έσυραν από το σπίτι μου δέσμια … αρνήθηκα να αποκυρήξω τα δεδομένα … έχουμε τα δεδομένα … βασικά είπαν πες σε όλους ότι τα έβγαλες όλα απ’ το μυαλό σου και μπορείς να πας στο σπίτι σου. Εάν δεν το κάνεις, θα σε καταστρέψουμε. Και το έκαναν.”

”Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο που παραβλέπει τΙις βλάβες και τις παρενέργειες που προκαλούνται από τα εμβόλια, και είναι πιο διεφθαρμένο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. 
Και έτσι κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τον κόσμο να μάθει ότι κάθε μία ένεση σε βλάπτει, και μπορεί να μη δεις τον καρκίνο για δύο δεκαετίες…”
Δείτε τα  συγκλονιστικά βίντεο παρακάτω και θα δείτε για το πως ρίχτηκε στην φυλακή, επειδή μίλησε για τη θανατηφόρα μόλυνση των ανθρώπινων εμβολίων από ιούς.


The Truth About Fauci Featuring Dr. Judy Mikovitz


[Το Off the Record, όπως πάντα, μεταδίδει αυτή την είδηση επειδή το πιο πιθανό είναι να μη δει ποτέ το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα, χωρίς να παίρνει θέση για το ζήτημα.]
Coronavirus What You Should Know with Judy Mikovitis PhD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters