Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Η Χίλαρι Κλίντον σκοτώνει από τον τάφο

Μάικλ Μπάξτερ

Η Χίλαρι Κλίντον είναι νεκρή. Ο William Jefferson Clinton βρίσκεται σε στρατιωτική κράτηση και επί του παρόντος απαντά στο Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών. Ωστόσο, το πλήθος του Κλίντον συνεχίζει να αυξάνεται.

Στις 12 Ιουνίου, ο πρώην δημοσιογράφος που κέρδισε την Emmy, Christopher Sign, συνάντησε έναν πρόωρο θάνατο, νεκρός από μια προφανή αυτοκτονία. 

Ο Σινγκ ήταν Αμερικανός δημοσιογράφος για το ABC15 TV και είναι ευρέως γνωστός για το σπάσιμο της εθνικής ιστορίας μιας μυστικής συνάντησης του 2016 μεταξύ του Μπιλ Κλίντον και της τότε Γενικής Εισαγγελέας Loretta Lynch κατά τη διάρκεια της έρευνας για τον ιδιωτικό διακομιστή email της Χίλαρι Κλίντον. Η συνάντηση αύξησε την υποψία ότι ο Μπιλ Κλίντον πίστευε παράνομα εκ μέρους της γυναίκας του.

Ο βετεράνος τηλεοπτικός δημοσιογράφος και πρώην ποδοσφαιριστής του κολλεγίου βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Χούβερ της Αλαμπάμα νωρίς το Σάββατο το πρωί, αφού οι τοπικές αρχές έλαβαν μια ανώνυμη συμβουλή που τους οδήγησε στο πτώμα του Sign.

Παρόλο που οι αρχές δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατο του Sign, μια πηγή που εμπλέκεται στην εκκαθάριση του βαθιού κράτους του Trump δήλωσε στο Real Raw News ότι ο Christopher Sign σκοτώθηκε από ένα μόνο τραυματισμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα αποκλείσει τον θάνατο από αυτοκτονία.

Το Sign, ανέφερε η πηγή μας, ονομάστηκε στη λίστα των περίφημων εχθρών του Clintons, ένα μακρύ έγγραφο που επισημαίνει άτομα που είχαν πληροφορίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ενοχοποιήσουν τον Bill και τη Hillary σε αμέτρητα εγκλήματα εναντίον Αμερικανών. Αλλά με τη Χίλαρι νεκρή και τον Μπιλ που εμπλέκεται σε στρατιωτικό δικαστήριο, γιατί οι συνωμότες της Κλίντον θα ενοχλούσαν να στοχεύσουν τον Σινγκ;

Η πηγή μας έδωσε κάποια εικόνα: «Το Deep State προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει την ψευδαίσθηση ότι ο Μπιλ και η Χίλαρι είναι ζωντανοί και καλά και ελεύθεροι. Εάν αυτή η ψευδαίσθηση κατέρρευε, το Βαθύ Κράτος φοβάται ότι θα χάσει τον στραγγαλισμό που έχει στο 50% του αμερικανικού κοινού. Το βιβλίο του Sign, Secret on the Tarmac, έπληξε ένα μεγάλο χτύπημα στους Κλίντον, και σχεδόν αμέσως τον στόχευσαν μετά τη δημοσίευσή του. Υπάρχουν δύο πράγματα που δεν είναι γνωστά δημοσίως: Ο Σιντ δούλευε σε ένα δεύτερο βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς τη συμμετοχή του Κλίντον στην εξαγωγή αδρενοχρώματος από παιδιά και είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί ως μάρτυρας για τη δίωξη στο στρατιωτικό δικαστήριο του Μπιλ Κλίντον. Ο θάνατός του, εκτός από το ότι εγγυάται ότι το βιβλίο δεν θα τυπωθεί, και καλά, γνωρίζουμε τώρα ότι δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο. "

Πρόσθεσε ότι δύο ανεξάρτητες έρευνες για την «αυτοκτονία» του Σιντ ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως αφού οι αρχές αποκάλυψαν την αιτία θανάτου. Τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Δικαστηρίου του Αμερικανικού Ναυτικού έχουν αρχίσει να διερευνούν την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Κρίστοφερ Σινγκ και και οι δύο πιστεύουν ότι εμπλέκεται φάουλ.

Αναφέροντας την πηγή μας, «Η Τσέλσι παραμένει ελεύθερη και ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Έχει πολλούς ισχυρούς συμμάχους που δεν έχουν ακόμη καταργηθεί. Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα του Trump και η JAG σχεδόν αμέσως την θεωρούσαν πρόσωπο ενδιαφέροντος, και πιστεύουν, και ελπίζουν να αποδείξουν, ότι αυτή ή οι κοόρτες της προσέλαβαν έναν δολοφόνο για την εξάλειψη του Christopher Sign. "

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές, το Deep State εξακολουθεί να αποτελεί σαφή και παρόντα κίνδυνο για άτομα που μιλούν αρνητικά για τον Μπιλ και τη Χίλαρι. Εάν πράγματι δολοφονήθηκε ο Σιντ, το Deep State κάνει ό, τι μπορεί για να εξαλείψει μάρτυρες που θα μπορούσαν να δουν αποφοίτους του Deep State να στέλνονται στην αγχόνη ή σε μια ομάδα πυροβολισμού.

Τον Φεβρουάριο, κατάργησα όλους τους συνδέσμους δωρεάς από αυτόν τον ιστότοπο. Τώρα, η Google έχει υιοθετήσει μια πιο επιθετική στάση και σχεδόν αμέσως απομνημονεύει τα άρθρα μου, αναφέροντας το «Περιεχόμενο μίσους ή παρεκκλίσεις» Τα διαφημιστικά έσοδα, λιγοστά είναι ότι μπορούν συχνά, είναι η κύρια πηγή εισοδήματος. Δεν θα «πληρώσω ποτέ» περιεχόμενο, αλλά συμπεριλαμβάνω τον σύνδεσμο GoFundme παρακάτω για όσους τείνουν να κάνουν οικονομική συνεισφορά στην υπόθεση. Σας ευχαριστώ.


https://www.gofundme.com

https://realrawnews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters