Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΟΛΑ..... Η ΚΙΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ....

Σας είχαμε πει πρώτοι, ότι ο Commander in Chief, Ντόναλντ Τραμπ, θα προσωποποιούσε την υπόθεση του κορωνοιού και μετά θα την καθολίκευε εναντίον της Κίνας και εναντίον του εσωτερικού εχθρού στις ΗΠΑ. Σας είχαμε πει επίσης, ότι επίτηδες επέλεξε την μεταφορά του στο νοσοκομείο με το Marine One, αντί του θωρακισμένου αυτοκινήτου, για να δώσει πολεμικό συμβολισμό στο συμβάν.

Δικαιωθήκαμε πλήρως!!! Ο Πρόεδρος, επέστρεψε στον Λευκό Οίκο και πάλι με το ελικόπτερο και απέδωσε στρατιωτικές τιμές στο σώμα των πεζοναυτών, με τέτοιο τρόπο, που καθήλωνε, επικοινωνιακά, τους Αμερικανούς, αλλά και τους εχθρούς των ΗΠΑ! Οι δυνάμεις πεζοναυτών, είναι η πρώτη δύναμη κρούσης της Αμερικής και το πιο αδιάφθορο σώμα στις ένοπλες δυνάμεις της.

Στο χθεσινό του διάγγελμα, είπε, ότι ήταν σχεδόν ευλογία που κόλλησε τον ιό (προσωποποίηση), γιατί έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, που θα βοηθήσει όλους τους ασθενείς. Ήταν πειραματικό το κοκτέιλ φαρμάκων που του δόθηκε και τώρα, αυτό το φάρμακο, θα είναι διαθέσιμο και μάλιστα δωρεάν, στον Αμερικανικό λαό. Να λοιπόν, η πρώτη καθολίκευση!

Ο Αμερικανικός Τύπος, τον κατηγορούσε ότι σώθηκε, επειδή λάμβανε ειδική θεραπεία, η οποία δεν είναι διαθέσιμη στον απλό πολίτη και εκείνος, μέσα σε μία μέρα, τους την έτριψε στη μούρη, ανακοινώνοντας, όχι μόνο ότι θα είναι διαθέσιμη σε όλους, αλλά και δωρεάν! Έκανε σαφέστατο προς άπαντες, ότι η διανομή του φαρμάκου θα γίνει από τον Αμερικανικό στρατό! Προφανώς, για να μην σαμποτάρει το βαθύ κράτος τη διανομή της θεραπείας, που, όπως είπε ο Πρόεδρος, είναι καλύτερη και από το εμβόλιο!

Τους γλέντησε και πάλι, κανονικότατα! Όμως, στο διάγγελμά του χθες, είπε και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα! Είπε, ότι η Κίνα, θα πληρώσει βαρύ τίμημα, όχι μόνο γι’ αυτά που έκανε στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Να λοιπόν και η δεύτερη Προεδρική καθολίκευση της μάχης κατά του κορωνοϊού, σε πολιτικό, ιδεολογικό και στρατιωτικό επίπεδο!

Σε ανύποπτο προεκλογικό χρόνο, είχαμε γράψει, ότι δε θα μας έκανε εντύπωση, εάν πέρα του κορωνοϊού, η Αμερική χτυπηθεί με ασύμμετρο τρόπο, που θα προέρχεται από το εξωτερικό. Πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες, το τελευταίο διάστημα στον Τύπο, ότι είναι πιθανό, ένα υβριδικό χτύπημα, μεγάλης ισχύος, είτε διά αντιπροσώπων, είτε από εσωτερικούς δράστες, φίλα προσκείμενους στην Κίνα και στην συμμορία των Κλίντων, ώστε να ανατραπεί η πορεία νίκης του Τραμπ προς τις εκλογές.

Τα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αποφεύγουν, είτε να πουν είτε να εστιάσουν στο γεγονός, ότι η Αμερική, είναι έτοιμη για σύγκρουση με την Κομμουνιστική Κίνα. Μία σύγκρουση, σε ιδεολογικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο, που θα αγκαλιάσει τα επόμενα 4 χρόνια το Δυτικό κόσμο. Χθες, η μεγαλύτερη εταιρεία Μέσων Ενημέρωσης της Αστυνομίας (Law Enforcement Today), δήλωσε την υποστήριξή της στον Πρόεδρο Τραμπ.

Η εταιρεία, εκπροσωπεί πάνω από 800.000 άνδρες και γυναίκες, που υπηρετούν στην πρώτη γραμμή μαζί, με τους υποστηρικτές τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά, που δηλώνουν δημόσια πολιτική προτίμηση στην προεκλογική περίοδο. Λαός, στρατός και δυνάμεις ασφαλείας, μία πολιτική γροθιά, απέναντι στην Κίνα και στον εσωτερικό εχθρό.

Υπάρχει λόγος λοιπόν, όχι μόνο ιδεολογικός, αλλά και οντολογικός, που δημοσιογράφοι και καναλάρχες στην Ελλάδα, φοβούνται, τρέμουν και μισούν τον Τραμπ, διότι νιώθουν, ότι είναι οι επόμενοι που θα βρεθούν στην τροφική αλυσίδα της υπερδύναμης. Όμως, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο και ο χρόνος τους, είναι μετρημένος…
Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
................................
Ε. Φ.
-Σήμερα λοιπόν που όλοι οι σωτήρες μας λοιμωξιολογοι χτυπιούνται με λύσσα μέρες τωρα να μας επιβληθεί η μάσκα παντού με αυστηρά κριτήρια & προστίμων καθώς & την επιβολή κλείσιμο των καταστημάτων στις 10 το βράδυ & απαγόρευση κυκλοφορίας & περίμεναν τον Χαρδαλιά ν' ανακοινώσει τα νέα δισβασταχτα μέτρα ανταυτου κάνει στροφή 180 μοιρών & άφησε να εννοηθεί ότι συζητάνε για την διεύρυνση του ωραρίου των καταστημάτων εστίασης έως τις 1:00 το βράδυ ενώ έκανε μνεία ότι δεν σκέφτονται να επιβάλλουν νέα μέτρα...!!!
& σκέφτομαι εγώ με το φτωχό μου μυαλό... «μήπως βλέπουν τον Εφιάλτη να έρχεται ή τους τον σφυριξαν & άρχισαν να τα μαζεύουν 🤔🤔🤔» Λέω εγώ τώρα...
Σε κάθε περίπτωση μέχρι τις 4 Νοεμβρίου έχουμε να δούμε πολλά & ακόμα περισσότερα μετά τις εκλογές...
Να είστε έτοιμοι για τα πάντα...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ


1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΓΗΧΩΝ ΤΟΥ ,ΘΑ ΣΒΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΆΡΤΗ.
ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΌ.
ΤΙ ΠΑΡΚΙΝΣΟΝ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΘΑΝΆΤΙΟΣ ΡΟΧΓΟΣ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters