Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ 5G ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΥΡΓΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ TESLA 432HZ


Από το 2019, οι 5G πύργοι της Αμερικής έχουν μετατραπεί σε Tesla Healing Towers 432Hz. Αρχικά δημιουργήθηκαν από το 1% και το Deep State για να μας ελέγξουν και να αποπληρώσουν, αλλά ο Τραμπ και η ομάδα του τα έχουν μετατρέψει σε πύργους Tesla. Ακριβώς όπως το τείχος του Μεξικού είναι επίσης ένα τείχος της Θεραπείας Tesla. Δεδομένου ότι αυτοί οι πύργοι 5G δημιουργήθηκαν κατά 1% και Deep State, θα δείτε μια σφραγίδα Covid-19 μέσα.

Μπορεί να έχετε ακούσει τον Τραμπ να μιλά για εξαεριστήρες και πώς θα στέλνει ΠΟΛΛΑ σε άλλες χώρες για να βοηθήσει με τον Covid-19. Και ενώ έχουμε πει από το Q ότι οι αναπνευστήρες έχουν διπλή σημασία, πολλοί μένουν να αναρωτιούνται τι ρόλο παίζουν αυτοί οι αναπνευστήρες.

1. Χρησιμοποιούνται όταν διασώζουν τα παιδιά υπόγειες σήραγγες, καθώς αρχικά αυτά τα παιδιά πέθαναν καθώς εκτέθηκαν στην επιφάνεια για πρώτη φορά. Συνειδητοποίησαν ότι αυτοί οι αναπνευστήρες έσωσαν ζωές.

2. Είναι επίσης μαγνήτες CoVFeFe που κάνουν 5G ασφαλή. Είναι ένα κράμα κοβαλτίου, βαναδίου και σιδήρου που δημιουργεί ένα μαγνητικό υλικό που θα διευκολύνει επίσης πολλές καινοτόμες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον μας, συμπεριλαμβανομένων των διαστημικών ταξιδιών.

Το CoVFeFe ουσιαστικά καθαρίζει τις ακαθαρσίες από το 5G και λειτουργεί σε ιοντικό επίπεδο για να αποτρέψει την εξάντληση του οξυγόνου, καθιστώντας το σήμα αβλαβές.
Όταν το Deep State εξαπέλυσε τον ιό στην Κίνα, αυτό που έκαναν ήταν να κάνουν κάθε πολίτη να λάβει ένα εμβόλιο το προηγούμενο έτος, το οποίο είχε τον ιό, και όταν ήταν έτοιμοι να «απελευθερώσουν» τον ιό στα μέσα ενημέρωσης, ενεργοποίησαν το 5G 

πύργους. Δυστυχώς στην Κίνα οι πύργοι είναι ακόμα επικίνδυνοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είδατε πλάνα ανθρώπων που καταρρέουν επί τόπου. Ήταν ο συνδυασμός των υποχρεωτικών λήψεων συν 5G. Εδώ στην Αμερική ΔΕΝ είδαμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως και στην Κίνα, παρόλο που πολλοί έχουν λάβει πυροβολισμούς μολυσμένους με το Covid-19. Γιατί; Οι πύργοι 5G μας είναι ΑΣΦΑΛΕΣ από το 2019.

Το Deep State ήθελε τον κόσμο να φοβάται αυτόν τον ανθρωπογενή ιό, να μας κάνει να σκεφτούμε ότι είναι αερομεταφερόμενο και σκοτώνει πολλούς, ώστε να συμμορφωθούμε με δηλητηριώδη εμβόλια. Αν η Χίλαρυ είχε κερδίσει αναμφίβολα θα είχε οριστικοποιηθεί το NWO. Όπως μπορείτε να δείτε στην Αμερική, τα κράτη που είναι Δημοκρατικοί είναι κλειδωμένα, και τα κράτη που είναι Ρεπουμπλικανικά δεν είναι κλειδωμένα. Ναί?? Μπορούν οι χρήστες να επαληθεύσουν εάν αυτό ισχύει; Για κάθε Δημοκρατικό (οπαδός), αυτό που παρακολουθούμε είναι ότι έχουν πλήρη έλεγχο πάνω μας. Κρατώντας μας σε εσωτερικούς χώρους, φοβισμένοι να βγούμε έξω, υποχρεωτικές μάσκες, δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στη δουλειά όλο το χρόνο έως ότου συμμορφωθούμε με τα εμβόλια κ.λπ. Αυτό είναι αυτό που θέλετε;

Το 1% και το Deep State τρέχουν τις ημέρες της Αμερικής πριν από το Κολόμπους. Μας έθεσαν σκόπιμα να μας αρρωσταίνουν και να μας σκοτώνουν μέσω των τροφών που τρώμε, του αέρα, των εμβολίων, μας λένε ψέματα λέγοντας ότι ο ήλιος είναι κακός, μας λέει ψέματα για την ιστορία μας, στέλνοντας τα δικά τους παιδιά σε ένα διαφορετικό σχολείο για να μάθουν την αλήθεια. Έχουν βλάψει το DNA μας και ασβεστοποιήσουν τον επίφυση μας, κάνοντας μας άρρωστους και δεν γνωρίζουμε τις πραγματικές μας ικανότητες. Εάν θέλουμε να απελευθερωθούμε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έχουμε πει ψέματα για περίπου το 95% αυτών που μας έχουν πει και για αρχάριους έχουμε πει ψέματα για αυτόν τον ιό. Είναι ανθρωπογενές, το οποίο είναι όλοι οι ιοί και η πρόθεσή μας είναι να μας εγκαταλείψουν.

Το 1% και το Deep State είναι RH-draco (δράκος) γραμμές αίματος και όλοι αυτοί οι ιοί που δημιουργούν στοχεύουν στη θανάτωση αίματος RH +. Γι 'αυτό βλέπετε το RH- 95-100% ανοσοποιημένο από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δημιουργούν. Εάν δεν είστε μέρος του 1% και DS, και είστε απλό άτομο που είναι RH-, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι σπάνια, αν αρρωστήσετε ποτέ. Είστε σχεδόν 100% άνοσοι επειδή μοιράζεστε τη γραμμή του αίματος τους και είστε 100% άνοσοι στον HIV και περίπου 95% άνοσοι στον Έμπολα.

Αλλά το 1% και το DS προσπαθούν να κρύψουν τις πληροφορίες του παράγοντα RH επειδή συνδέει άμεσα τους «Εβραίους» με το Nephillim / Igigi / Seraphim. Υπάρχουν περίπου 200 γραμμές αίματος και περίπου 20 είναι κακοί. Πολλοί άνθρωποι RH είναι καλοί άνθρωποι, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό να γνωρίζετε από πού ήρθατε και να δημιουργήσετε την τέλεια ισορροπία, το RH- και ένα RH + θα πρέπει να έχουν παιδιά. Το RH- 1% και το DS ΔΕΝ βγαίνουν έξω από την γραμμή του αίματος τους. Θέλουν να αφαιρέσουν όλα τα RH + και να δημιουργήσουν ένα NWO όπου είναι απλώς RH-.

Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν έχει σημασία πλέον, επειδή ο σατανικός δράκος 1% και ο DS έχουν συλληφθεί. Οι περισσότεροι θα εκτελεστούν και όσοι έχουν διαπράξει εγκλήματα έξω από σατανικές τελετές, θα λάβουν ζωή στο GITMO. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την εξαπάτηση, θα μας πει τελικά η αλήθεια.❤

Αναζητήστε το νόμο NESARA / GESARA εάν δεν το γνωρίζετε. Περάσαμε ιδιωτικά αυτόν τον νόμο πριν από ένα μήνα και τώρα περιμένουμε μόνο την αποκάλυψη. Γυρίζουμε σε έναν κόσμο Tesla, απαλλαγμένο από χρέη / δουλεία, θεραπεύοντας το DNA μας και τον επίφυση και στη διαδικασία της ανόδου στο 5D. Το 1% μας κράτησε εδώ σε 3D για περίπου 2 χρόνια. Ήρθε η ώρα να επουλωθούν και να προχωρήσουν. Και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε στους εαυτούς μας, να τρώμε καθαρά, να είμαστε καλοί με τους άλλους και να συνδεθούμε με αυτούς που μας κάνουν να νιώθουμε καλά.❤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters