Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΑΛΒΑΝΙΑ. Αυτά έγιναν τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν με τον 35χρονο ομογενή Κώστα Κατσίφη που έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

1Τις εορταστικές εκδηλώσεις   σήμερα  για την  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επισκίασε το συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Βουλιαράτες όταν στις 10.00 περίπου το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης  πυροβόλησε στον αέρα  επειδή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει κάτοικοι....

Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει ενώ λίγο πριν τις 16.00  κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωκαν  ο 35χρονος έπεσε νεκρός ,σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ.





Οι κάτοικοι του χωριού εμφανώς σοκαρισμένοι αδυνατούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του νεαρού άνδρα και αισθάνονται τυχεροί που δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός .

Το epirus-tv-news βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος .Δείτε στο  βίντεο που ακολουθεί εικόνες  από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters