Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Περισσότερο πρόβλημα για τον Joe Biden καθώς ο ουκρανός νομοθέτης ισχυρίζεται ότι ο δεύτερος φορητός υπολογιστής που ανήκει στις επαγγελματικές επαφές του Hunter στη χώρα έχει κατασχεθεί από την επιβολή του νόμου

  • Ο Andrii Derkach δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή για να πει ότι υπάρχει «δεύτερος φορητός υπολογιστής»
  • Στην ανάρτηση ο Derkach λέει ότι ο φορητός υπολογιστής «δόθηκε στην ουκρανική επιβολή του νόμου» 
  • «Δεν είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ή ο τελευταίος φορητός υπολογιστής», προειδοποίησε στην ανάρτηση  
  • Ο Rudy Giuliani, ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου, δήλωσε ότι ξένες πηγές δεν παρείχαν τα emails του Hunter Biden που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.
  • Ο Derkach είναι μία από τις κύριες επαφές του Giuliani. μια ανακοίνωση κυρώσεων του Υπουργείου Οικονομικών τον χαρακτήρισε ως «ενεργό Ρώσο πράκτορα για πάνω από μια δεκαετία»
  • Την περασμένη εβδομάδα, η New York Post δημοσίευσε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φωτογραφίες που ισχυρίστηκε το κατάστημα περιέχονταν σε φορητό υπολογιστή που ανήκει στον Hunter Biden
  • Τα μηνύματα πρότειναν ότι ο Hunter είχε κανονίσει να συναντήσει ένα ανώτατο στέλεχος στο Burisma για να συναντήσει τον πατέρα του όταν ήταν VP και υπεύθυνος για την πολιτική των ΗΠΑ με την Ουκρανία

Ένας ουκρανός νομοθέτης ισχυρίστηκε ότι ένα δεύτερο φορητό υπολογιστή που ανήκει στις επιχειρηματικές επαφές του Hunter Biden στη χώρα έχει κατασχεθεί από την επιβολή του νόμου εκεί. 

Ο Andrii Derkach δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή για να πει ότι υπάρχει «δεύτερος φορητός υπολογιστής» που περιλαμβάνει στοιχεία διαφθοράς και συνδέεται με τους Bidens, αναφέρει το Daily Beast . 

Ο Rudy Giuliani, ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου, δήλωσε ότι ξένες πηγές δεν παρείχαν τα emails του Hunter Biden που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα. Λέει ότι ένας φορητός υπολογιστής που περιείχε την αλληλογραφία και τις οικείες φωτογραφίες απλώς εγκαταλείφθηκε σε ένα κατάστημα επισκευής του Ντέλαγουερ και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έφτασε στον δικηγόρο της Giuliani.

Ο Derkach είναι μία από τις κύριες επαφές του Giuliani και αναφέρθηκε σε μια αξιολόγηση πληροφοριών του Αυγούστου που περιέγραψε μια συντονισμένη ρωσική προσπάθεια να υποτιμήσει τον Μπάιντεν. Μια ανακοίνωση κυρώσεων του Υπουργείου Οικονομικών από τον περασμένο μήνα χαρακτήρισε τον Derkach ως «ενεργό Ρώσο πράκτορα για πάνω από μια δεκαετία».

Τώρα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει έναν δεύτερο φορητό υπολογιστή, που χρησιμοποιείται από «δύο εκπροσώπους για τα συμφέροντα του [ιδρυτή του Burisma Mykola] Zlochevsky». Ο Hunter υπηρέτησε στο διοικητικό συμβούλιο στην ουκρανική εταιρεία ενέργειας Burisma. 

Στην ανάρτηση ο Derkach λέει ότι το φορητό υπολογιστή «δόθηκε στην ουκρανική επιβολή του νόμου» και ότι οι εκπρόσωποι του Burisma υπηρετούσαν τώρα ως «μάρτυρες σε ποινικές διαδικασίες».

Ο ουκρανός νομοθέτης Andrii Derkach ισχυρίστηκε ότι ένας δεύτερος φορητός υπολογιστής που ανήκει στις επαγγελματικές επαφές του Hunter Biden στη χώρα έχει κατασχεθεί από την επιβολή του νόμου εκεί

Ο ουκρανός νομοθέτης Andrii Derkach ισχυρίστηκε ότι ένας δεύτερος φορητός υπολογιστής που ανήκει στις επαγγελματικές επαφές του Hunter Biden στη χώρα έχει κατασχεθεί από την επιβολή του νόμου εκεί

Ο Derkach λέει ότι οι εργαζόμενοι είναι «έτοιμοι να πουν» για τη διεθνή διαφθορά που αφορά τους Bidens.  Προειδοποιεί: «Αλλά το πιο σημαντικό!  Δεν είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ή ο τελευταίος φορητός υπολογιστής ».  Ο Τζο Μπάιντεν φωτογραφίζεται την Κυριακή στο Ντάραμ της Βόρειας Καρολίνας

Ο Derkach λέει ότι οι εργαζόμενοι είναι «έτοιμοι να πουν» για τη διεθνή διαφθορά που αφορά τους Bidens. Προειδοποιεί: «Αλλά το πιο σημαντικό! Δεν είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ή ο τελευταίος φορητός υπολογιστής ». Ο Τζο Μπάιντεν φωτογραφίζεται την Κυριακή στο Ντάραμ της Βόρειας Καρολίνας

Ο ουκρανός βουλευτής είπε: «Τα γεγονότα που επιβεβαιώνουν τη διεθνή διαφθορά αποθηκεύονται στο δεύτερο φορητό υπολογιστή. 

«Αυτός ο φορητός υπολογιστής παραδόθηκε σε ουκρανικούς υπαλλήλους επιβολής του νόμου και οι ίδιοι οι« εργαζόμενοι »είναι πλέον μάρτυρες σε ποινικές διαδικασίες».

Ο Derkach λέει ότι οι εργαζόμενοι είναι «έτοιμοι να πουν» για τη διεθνή διαφθορά που αφορά τους Bidens. Προειδοποιεί: «Αλλά το πιο σημαντικό! Δεν είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ή ο τελευταίος φορητός υπολογιστής. "

Ο Giuliani δεν ήταν ντροπαλός για τη συζήτηση των ξένων επαφών του, συμπεριλαμβανομένου του Ντάρκαχ. Τον Δεκέμβριο, ο Ντάρκαχ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες του και του Giuliani που συναντήθηκαν στο Κίεβο. 

Η New York Post δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι βρέθηκε σε έναν εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή, όπου έδειχνε ο Hunter με ένα σωλήνα ρωγμών στο στόμα του
Μια σειρά συμβιβαστικών φωτογραφιών του γιου του Δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden, Hunter, 50 ετών (παραπάνω) κυκλοφόρησε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.

Η New York Post δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι βρέθηκε σε έναν εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή, όπου έδειχνε ο Hunter με ένα σωλήνα ρωγμής στο στόμα του, αριστερά. Μια σειρά συμβιβαστικών φωτογραφιών του γιου του Δημοκρατικού υποψηφίου Joe Biden, Hunter, 50 ετών (παραπάνω) κυκλοφόρησε μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου.

Ο Ντάρκαχ τους τελευταίους μήνες έχει διαρρεύσει ηχογραφήσεις κλήσεων που είχε ο Μπάιντεν ως αντιπρόεδρος με τον τότε ηγέτη της Ουκρανίας. 

Παρά τις προειδοποιήσεις της δικής του διοίκησης για τον Ντάρκαχ, ο Τραμπ έχει προωθήσει αυτές τις ηχογραφήσεις στο Twitter. 

Την περασμένη εβδομάδα, η New York Post δημοσίευσε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φωτογραφίες που ισχυρίστηκε το κατάστημα περιέχονται σε φορητό υπολογιστή που ανήκει στον Hunter Biden, τον οποίο προφανώς δεν συνέλεξε ποτέ από το κατάστημα επισκευής.

Ο σκληρός δίσκος ανακτήθηκε από τρίτο μέρος από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος τον Ιανουάριο και μετά στάλθηκε στη Giuliani. Ο Giuliani φαινόταν στη συνέχεια να κάθεται στις πληροφορίες για μήνες, προτού τις δημοσιεύσει στην Post λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Τα μηνύματα υποδηλώνουν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν είχε κανονίσει ένα ανώτερο στέλεχος στο Burisma να συναντήσει τον πατέρα του αυτοπροσώπως, όταν ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για την πολιτική των ΗΠΑ με την Ουκρανία.

Η εκστρατεία του Μπάιντεν και ένας δικηγόρος του Χάντερ Μπάιντεν δήλωσαν ότι δεν είχαν κανένα ιστορικό τέτοιας συνάντησης. Δεν έχουν αντιμετωπίσει την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

Ο Giuliani δεν ήταν ντροπαλός για τη συζήτηση των ξένων επαφών του, συμπεριλαμβανομένου του Ντάρκαχ

Ο Giuliani δεν ήταν ντροπαλός για τη συζήτηση των ξένων επαφών του, συμπεριλαμβανομένου του Ντάρκαχ

Ο Derkach δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή για να πει ότι υπάρχει ένας «δεύτερος φορητός υπολογιστής» που περιλαμβάνει στοιχεία διαφθοράς και συνδέεται με τους Bidens, αναφέρει το Daily Beast.

Ο Derkach δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή για να πει ότι υπάρχει ένας «δεύτερος φορητός υπολογιστής» που περιλαμβάνει στοιχεία διαφθοράς και συνδέεται με τους Bidens, αναφέρει το Daily Beast.

Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσίευσε η Post, ο Hunter Biden φαίνεται να επιδιώκει μια προσοδοφόρα συμφωνία με τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας της Κίνας, λέγοντας σε ένα μήνυμα ότι η προτεινόμενη συμφωνία θα ήταν «ενδιαφέρουσα για μένα και την οικογένειά μου», προτού συζητήσουμε τα πακέτα αμοιβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το FBI διεξάγει έρευνα για το κατά πόσον οι ισχυρισμοί αποτελούν μέρος μιας ρωσικής εκστρατείας παραπληροφόρησης κατά της εκστρατείας Μπάιντεν, αν και ο οργανισμός αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια για το θέμα. 

Ο πρώην στρατηγός του Λευκού Οίκου Steve Bannon, ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα για ομοσπονδιακό ξέπλυμα χρήματος και απάτη, δήλωσε την Κυριακή ότι όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τον σκληρό δίσκο του Hunter Biden είναι αλήθεια. 

Είπε ότι ο δικηγόρος του Hunter προσπάθησε να στείλει email στο συνεργείο επισκευής για να πάρει πίσω το φορητό υπολογιστή και έκτοτε επικοινώνησε με τον Bannon και την ομάδα του για να ανακτήσουν τον ευαίσθητο σκληρό δίσκο.

Ο Steve Bannon είπε ότι όλα όσα βρέθηκαν στην κορυφή του Hunter Biden είναι αλήθεια, όπως ισχυρίζεται: «Απολύτως πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις.  Αυτό δεν είναι από κάποια επιχείρηση πληροφοριών της Ρωσίας.  Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σωστά, οι έννοιες είναι σωστές και, παρεμπιπτόντως, ότι το 10% των ιδίων κεφαλαίων είναι του Joe Biden's »

Ο Steve Bannon είπε ότι όλα όσα βρέθηκαν στην κορυφή του Hunter Biden είναι αλήθεια, όπως ισχυρίζεται: «Απολύτως πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις. Αυτό δεν είναι από κάποια επιχείρηση πληροφοριών της Ρωσίας. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σωστά, οι έννοιες είναι σωστές και, παρεμπιπτόντως, ότι το 10% των ιδίων κεφαλαίων είναι του Joe Biden's »

Ο ανεξάρτητος ιδιοκτήτης του καταστήματος Mac John Paul MacIsaac, 44 ετών, από το Wilmington, Delaware, λέει ότι είναι άτομο που παρέδωσε τα email του Hunter Biden στο FBI και τον Giuliani.  Ο Steve Bannon είπε ότι ο δικηγόρος του Hunter Biden προσπάθησε απεγνωσμένα να πάρει πίσω τον σκληρό δίσκο αφού αφέθηκε στο κατάστημα επισκευής στην κορυφή

Ο ανεξάρτητος ιδιοκτήτης του καταστήματος Mac John Paul MacIsaac, 44 ετών, από το Wilmington, Delaware, λέει ότι είναι άτομο που παρέδωσε τα email του Hunter Biden στο FBI και τον Giuliani. Ο Steve Bannon είπε ότι ο δικηγόρος του Hunter Biden προσπάθησε απεγνωσμένα να πάρει πίσω τον σκληρό δίσκο αφού αφέθηκε στο κατάστημα επισκευής στην κορυφή

Ο Τραμπ ζύγισε τη δοκιμασία, μεταγράφοντας τον Τζο Μπάιντεν με νέο ψευδώνυμο: «10% Joe»

Ο Τραμπ ζύγισε τη δοκιμασία, μεταγράφοντας τον Τζο Μπάιντεν με νέο ψευδώνυμο: «10% Joe»

«Ο δικηγόρος του Hunter Biden ήρθε σε εμάς τόσο με τηλεφωνήματα όσο και με email που έλεγαν:« Έι, πρέπει να επιστρέψω τον σκληρό δίσκο », είπε ο Bannon.

«Δεν πρόκειται για ρωσική επιχείρηση πληροφοριών · παραδέχονται ότι είναι ο σκληρός δίσκος τους », συνέχισε να αποδεικνύει την εγκυρότητα των πληροφοριών που βρέθηκαν στον φορητό υπολογιστή. «Έχουμε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον δικηγόρο, εάν χρειαστεί να τα απελευθερώσουμε, θα τα κυκλοφορήσουμε».  

Ο Τραμπ ζύγισε τα email του Hunter στο Twitter την Κυριακή και έδωσε ένα νέο ψευδώνυμο στον Δημοκρατικό του αντίπαλο: «10% Joe».

«Ο φορητός υπολογιστής του Hunter Biden είναι μια καταστροφή για ολόκληρη την οικογένεια Biden, αλλά ειδικά για τον πατέρα του, Joe. Είναι πλέον ένα αποδεδειγμένο γεγονός, και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ότι όλες αυτές οι πληροφορίες είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ », έγραψε ο Trump. «Αυτό καθιστά αδύνατο το« 50%, ή το 10% »Joe, να αναλάβει ποτέ το αξίωμα του Προέδρου!» 

Ο υποψήφιος για προεδρικές εκλογές και ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν βρίσκεται δίπλα στην εγγονή του, Φινέγκαν, κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham την Κυριακή

Ο υποψήφιος για προεδρικές εκλογές και ο πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν βρίσκεται δίπλα στην εγγονή του, Φινέγκαν, κόρη του Χάντερ Μπάιντεν, μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Raleigh-Durham την Κυριακή

Ο Έρικ Τραμπ ξεκινά να «κλειδώνει» το τραγούδι με στόχο τον Τζο Μπάιντεν
Φορτώθηκε : 0%
Πρόοδος : 0%
0:03
Προηγούμενος
Pause
Παραλείπω
Βουβός
Current Time0:03
/
Duration Time1:12
ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
Χρειάζεστε κείμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters