Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Τι είναι η Gesara και τι είναι η Quantum Financial Reset; Το QFS (Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος);

Διακόσιες εννέα χώρες (209) του κόσμου υπέγραψαν το 2015 μια συνθήκη στην οποία η αξία του νομίσματός τους θα επανακαθορίζεται μέσω του Διασυνοριακού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών (CIPS), ώστε να είναι σε ΙΣΟΤΙΜΗ βάση με ΟΛΑ τα άλλα έθνη του κόσμου. 

Αυτό σημαίνει ότι η αξία του πέσο θα είναι η ίδια με εκείνη του δολαρίου ή οποιουδήποτε άλλου εθνικού νομίσματος. Η πραγματική αξία θα γίνει αισθητή στο διεθνές εμπόριο. Quantum Financial System (QFS). 

Στο νέο ψηφιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα (QFS), ο χρυσός χρησιμοποιείται ως ισοπεδωτικός παράγοντας που αμβλύνει την ποικιλομορφία εντός κάθε χώρας σε σχέση με μια άλλη. Καθώς ανταλλάσσουμε τα παλιά μας νομίσματα με τα νέα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό, στην πραγματικότητα, απορρίπτουμε ολόκληρο το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα της δουλείας χρέους της Καμπάλ για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρυσό. 


Είμαστε πλέον ελεύθεροι. Ίσως θελήσετε να μετακινήσετε τη σκέψη σας πέρα από την έννοια του κανόνα χρυσού και να σκεφτείτε πώς θα είναι τα πράγματα στο νέο κβαντικό οικονομικό σύστημα, όπου θα υπάρχει ένα πραγματικά υποστηριζόμενο από χρυσό σύστημα που θα διαρκέσει μέχρι τη μετάβαση στην πέμπτη διάσταση. 

Το QFS είναι μια εφαρμογή μέσα στον Κβαντικό Υπολογιστή που ήταν ένα δώρο από τους μεγαλύτερους αδελφούς μας. Το QFS είναι απλώς ένα παγκόσμιο λογιστικό σύστημα χρεώσεων και πιστώσεων για τους λογαριασμούς εντός του QFS. 

Ο κβαντικός υπολογιστής λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό παράλληλα με το τραπεζικό σύστημα της Κεντρικής Τράπεζας. Γνωρίζει πού βρίσκονται τα χρήματα και διαθέτει χρήσιμα δεδομένα που ενημερώνουν την αστυνομία για το από πού προέρχονται τα χρήματα και πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Έχουν πραγματικά τα πάντα. 

Ο (εθνικός) νόμος NESARA ψηφίστηκε στις ΗΠΑ για να αποζημιώσει τους Αμερικανούς που είναι θύματα κακοποίησης και απάτης από τους σκοτεινούς. Επειδή όμως το κακό των σκοτεινών έχει γίνει σε όλο τον πλανήτη, ο νόμος αυτός έγινε GESARA (Παγκόσμιος) για να αποζημιώσει όλη την ανθρωπότητα. 


Όλα όσα ψηφίστηκαν, υπαγορεύτηκαν και ωφελήθηκαν στις ΗΠΑ σχετικά με αυτόν τον νόμο είναι τα ίδια ή ισοδύναμα στις 209 χώρες της Γης που υπέγραψαν αυτή τη συμφωνία το 2015, όπου η αξία του νομίσματός τους θα αποκατασταθεί μέσω του Διασυνοριακού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών (CIPS) ώστε να είναι ισότιμη με ΟΛΑ τα άλλα έθνη του κόσμου. 

Αυτό σημαίνει ότι η αξία του πέσο θα είναι η ίδια με εκείνη του δολαρίου ή οποιουδήποτε άλλου εθνικού νομίσματος. Η πραγματική αξία θα γίνει αισθητή στο διεθνές εμπόριο. Quantum Financial System (QFS). 


Στο νέο ψηφιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα (QFS), ο χρυσός χρησιμοποιείται ως ισοπεδωτικός παράγοντας που αμβλύνει την ποικιλομορφία εντός κάθε χώρας σε σχέση με μια άλλη. 

Καθώς ανταλλάσσουμε τα παλιά μας νομίσματα με τα νέα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό, στην πραγματικότητα, απορρίπτουμε ολόκληρο το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα της δουλείας χρέους της Καμπάλ για ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρυσό. 

Είμαστε πλέον ελεύθεροι. 


ΜΕΡΙΚΆ ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ GESARA : 

1. Συνολική διαγραφή χρέους λόγω παράνομων τραπεζικών και κυβερνητικών δραστηριοτήτων. 

2. Κατάργηση του φόρου εισοδήματος. 

3. Δημιουργήστε έναν ενιαίο φόρο 17%. Οι κατ' αποκοπή συντελεστές για νέα μη απαραίτητα είδη είναι απλώς φορολογικά έσοδα για την κυβέρνηση. 

4. Αύξηση των παροχών για τους ηλικιωμένους. Πολύ σημαντική αύξηση των συντάξεων. 

5. Καθιέρωση νέων προεδρικών και βουλευτικών εκλογών εντός 120 ημερών από την επίσημη ανακοίνωση της GESARA. Η προσωρινή κυβέρνηση (μπορεί να είναι στρατιωτική) θα ακυρώσει όλες τις εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και θα μας επιστρέψει στο συνταγματικό δίκαιο. Θα εποπτεύει τις νέες εκλογές και θα αποτρέπει παράνομες εκλογικές δραστηριότητες από ομάδες ειδικών συμφερόντων. 

6 Θα αλλάξει τα πιστοποιητικά γέννησης (κατά τη γέννηση ήδη χρεωμένοι και καταδικασμένοι σε κατήχηση για εκμετάλλευση και δουλεία). 

7 Αποκατάσταση του οικονομικού απορρήτου. 8 Κατάργηση όλων των δικαστών και δικηγόρων στο συνταγματικό δίκαιο.



Massimiliano Grasso III 


👇WWG1WGA

https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk


Translated with www.DeepL.com/Translator





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters