Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Διακήρυξη του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για παγκόσμια ειρήνη και ευημερία. Έρχεται από την κορυφή (ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ). Δόθηκε στον Τσάρλι Γουόρντ και Σάιμον Πάρκς από την κεντρική διοίκηση των λευκών καπέλων

ΌΤΑΝ κατά την διάρκεια των πρόσφατων ανθρώπινων γεγονότων, καθίσταται αναγκαίο για έναν λαό να διαλύσει τις πολιτικές ομάδες που τις έχουν συνδέσει με έναν άλλο και να αναλάβει μεταξύ των εξουσιών κάθε κράτους Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ξεχωριστός και ισότιμος Σταθμός στον οποίο τους δικαιώνουν οι Νόμοι της Φύσης και του Θεού της Φύσης! 

Ο αξιοπρεπής σεβασμός στις απόψεις της ανθρωπότητας απαιτεί να δηλώσουν τις αιτίες που τους ωθούν στον αποχωρισμό από τις αρχές που επέβαλαν εκείνοι οι ολιγοπώλες που ελέγχουν τα πάντα μέσω της διαφθοράς και της επιρροής.

 

       Θεωρούμε ότι αυτές οι Αλήθειες είναι αυτονόητες, ότι όλοι οι Άνθρωποι δημιουργούνται ίσοι, ότι είναι προικισμένοι από τον Δημιουργό τους με ορισμένα αναφαίρετα δικαιώματα, ότι μεταξύ αυτών είναι η Ζωή, η Ελευθερία και η Επιδίωξη της Ευτυχίας —- Αυτό για την εξασφάλιση αυτών των Δικαιωμάτων, 

Οι κυβερνήσεις θεσπίζονται μεταξύ των Ανδρών, οι οποίοι αντλούν τις δίκαιες εξουσίες τους από τη Συναίνεση των Κυβερνωμένων, ότι κάθε φορά που οποιαδήποτε Μορφή Διακυβέρνησης είναι καταστρεπτική για τους σκοπούς αυτούς, είναι δικαίωμα των ανθρώπων να το αλλάξουν ή να το καταργήσουν και να ιδρύσουν νέα Κυβέρνηση, θέτοντας τη θεμελίωσή του σε αυτές τις αρχές και η οργάνωση των εξουσιών του σε τέτοια μορφή, ως προς αυτές, φαίνεται πιθανότερο να επηρεάσει την Ασφάλεια και την Ευτυχία τους. 

Η σύνεση, πράγματι, θα υπαγορεύσει ότι οι Κυβερνήσεις που έχουν καθιερωθεί εδώ και καιρό δεν πρέπει να αλλάξουν για ελαφρά και παροδικά Αίτια. Και συνεπώς όλη η εμπειρία έδειξε ότι η ανθρωπότητα είναι περισσότερο διατεθειμένη να υποφέρει, ενώ τα κακά είναι υποφερτά, παρά να δικαιωθούν με την κατάργηση των μορφών στις οποίες έχουν συνηθίσει. Αλλά όταν ένα μακρύ Τρενάκι Καταχρήσεων και Σφετερισμών, που επιδιώκει πάντα το ίδιο Αντικείμενο, αναδεικνύει ένα Σχέδιο για τη μείωση τους υπό απόλυτο Δεσποτισμό, είναι δικαίωμά τους, είναι καθήκον τους, να απορρίψουν μια τέτοια Κυβέρνηση και να παράσχουν νέους Φρουρούς για το μέλλον τους. 

Αυτή ήταν η υπομονετική υπομονή αυτών των Πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και τέτοια είναι τώρα η Αναγκαιότητα που τους αναγκάζει να αλλάξουν τα προηγούμενα Συστήματα Διακυβέρνησής τους. Η Ιστορία της τρέχουσας επιρροής των ολιγοπωλίων που υποστηρίζουν τις μυστικές κοινωνίες, όπως οι illuminati και cabalist, είναι μια Ιστορία επαναλαμβανόμενων τραυματισμών και σφετερισμών, με άμεσο στόχο την καθιέρωση μιας απόλυτης τυραννίας όχι μόνο στους μεγάλους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και σε όλους τους ανθρώπους. Όλων των εθνών του πλανήτη. Για να το αποδείξετε αυτό, αφήστε τα γεγονότα να υποβληθούν σε έναν ειλικρινή κόσμο.


      Αρνήθηκαν τη Συμφωνία στους Νόμους με διαφθορά της οποίας η αλήθεια αποδεικνύεται από τις απάτες και τις παραπλανητικές εκλογές των ΗΠΑ στις εκλογές 2020 σε κάθε επίπεδο, εμείς οι άνθρωποι σφετεριστήκαμε το νόμιμο δικαίωμά μας να ασκούμε και να διασφαλίσουμε το πιο υγιεινό  βασικό μας εκλογικό δικαίωμα, Και αναγκαία για το δημόσιο καλό και την σωστή εκπροσώπηση.

 

       Απαγόρευσαν σε εκλεγμένους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών, να ψηφίζουν νόμους άμεσης και πιεστικής σημασίας που επιβάλλουν κανόνες που βασίζονται σε ψευδείς αναφορές και φόβο του κοινού που δημιουργούνται από ψευδείς αφηγήσεις και παραπληροφόρηση, όπως τα στελέχη μόλυνσης από τον COVID και οι πραγματικές θεραπείες που μπορούν να απομακρύνουν τις μολύνσεις. Έχουν επιβάλει ψεύτικες λύσεις όπως ο COVID ενέσεις δηλητηριωδών στοιχείων, η οποία είναι η πιο επικίνδυνη μεταβολή του ανθρώπινου DNA με RNA και έτσι εξαλείφει το ανθρώπινο σώμα από τη φυσική του ανοσολογική λειτουργία για την καταπολέμηση της ασθένειας. Αυτό και μόνο μπορεί να προκαλέσει απώλεια ζωής στο μέλλον έως και το 70% όλων εκείνων των ατόμων που έλαβαν τα ψεύτικα εμβόλια που προωθήθηκαν με όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υπό τον έλεγχο των ίδιων ομαδικών ολιγοπωλίων  illuminati και cabalist.

 

       Αρνήθηκαν να ψηφίσουν ή να επιβάλουν νόμους για τη στέγαση των ανθρώπων, εκτός εάν αυτοί οι άνθρωποι παραιτούνταν από το δικαίωμα εκπροσώπησης με συμμόρφωση όταν έλαβαν τα πλαστά εμβόλια COVID και υπέγραφαν παραίτηση ευθύνης.

 

       Αυτοί, στο Νομοθετικό Σώμα της Πολιτείας, δεν είναι εκπρόσωποι του λαού, αλλά από τους Τυράννους που ψηφίζουν μόνο παράνομους νόμους υποτάσσοντας τον λαό σε ψευδείς αφηγήσεις και αναθέτουν την προώθηση ενός παγκόσμιου σχεδίου μείωσης του πληθυσμού με τακτικές που περιλαμβάνουν πολέμους, ελλείψεις τροφίμων, τροποποίηση τροφής που προκαλούν μακροχρόνιες ασθένειες, και απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.

 

       Συγκέντρωσαν κρατικά νομοθετικά όργανα σε μέρη ασυνήθιστα και μακριά από το θεματοφύλακα των δημόσιων αρχείων τους, με μοναδικό σκοπό τον προγραμματισμό της συμμόρφωσης με τα μέτρα για την εξασφάλιση της εξάντλησης της ανθρωπότητας και τη διατήρηση πόρων για την ατζέντα τους.

 

       Έχουν διαλύσει επανειλημμένα τα Σώματα των  Αντιπροσώπων της Πολιτείας με χειραγώγηση ψήφων, τοποθετώντας υποψηφίους που εκπροσωπούν μόνο τον Τύραννο Ολιγοπωλίων και τις πολιτικές τους, για καταπολέμηση  και εισβολή στα δικαιώματα του λαού.


       Αρνήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από τέτοιες διαλύσεις νομικών αγωγών από εκπροσώπους του λαού, να κάνουν τους άλλους να εκλεγούν παράνομα χρησιμοποιώντας συμβιβασμένα συστήματα και τεχνολογία εκλογικής κυριαρχίας. Σύμφωνα με τις οποίες οι Νομοθετικές Δυνάμεις του Κράτους, ανίκανες για σωστή και πραγματική εκπροσώπηση του λαού, δεν έχουν απαντήσει στην αλήθεια, οπότε τώρα αυτή η εξουσία και η εξουσία πρέπει να επιστραφούν στο λαό γενικότερα για την άσκηση και τη διόρθωσή τους. Το κράτος που παραμένει εν τω μεταξύ εκτεθειμένο σε όλους τους κινδύνους εισβολής από συμβιβασμένη εκπροσώπηση και σπασμούς μέσα χωρίς τρέχοντα ψηφίσματα.

 

       Προσπάθησαν να εμποδίσουν τον πληθυσμό όλων των κρατών να ψηφίσει εκπροσώπους σε όλα τα επίπεδα αξιώσεων για να επιβάλει μυστικές ατζέντες που στοχεύουν συγκεκριμένα να βλάψουν εμάς τους ανθρώπους σε όλα τα κράτη και όλα τα έθνη παγκοσμίως.

 

       Εμπόδισαν κατάφωρα την Απονομή Δικαιοσύνης, αρνούμενοι τη Σύμφωνη γνώμη του για τη θέσπιση δικαστικής εξουσίας και εξουσίας στην αληθινή Δικαιοσύνη. Εμείς, οι άνθρωποι σε όλους τους τομείς της εγχώριας επιβολής του νόμου, της εγχώριας και της διεθνούς στρατιωτικής εμπλοκής, όλοι έχουμε περιοριστεί και οδηγηθεί από αυτές τις συμβιβασμένες αρχές να ακολουθήσουν τις ψευδείς αφηγήσεις για την τυραννία της επιρροής και των κατευθύνσεων της καμπαλ τών Ιλλουμινάτι και καβαλιστών ολιγοπωλίων.


       Έχουν καταστήσει εσωτερικούς, περιφερειακούς και ανώτερους δικαστές υπό τη θέλησή τους και μόνο, για τη θητεία των γραφείων τους και το ποσό και την πληρωμή των μισθών τους.

 

       Έχουν δημιουργήσει ένα πλήθος νέων γραφείων και έχουν στείλει εδώ Σμήνη Αξιωματικών για να παρενοχλήσουν τον λαό μας και να φάνε την Ουσία τους με νέα ερεθίσματα και να απενεργοποιήσουν τις κανονικές επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν και να λειτουργήσουν με πλαστά πανδημικά σχήματα και φόβο. Αυτό έχει μετατραπεί από μια προσωρινή λύση σε κατάσταση ναζιστικής Γκεστάπο που δηλώνει «Δείξε μου τα χαρτιά σου»

 

       Κρατήθηκαν ανάμεσά μας, σε καιρούς ειρήνης, όρθιοι ΟΗΕ και άλλοι στρατοί του ΝΑΤΟ, χωρίς τη συγκατάθεση των στρατιωτικών ηγετών μας που δεν έχουν συμβιβαστεί.

 

       Έχουν επηρεαστεί για να καταστήσουν τον Στρατιωτικό ανεξάρτητο και ανώτερο από την Πολιτική Δύναμη. Προσβάλλουν τον Αμερικανικό Λαό με μια ψεύτικη διοίκηση προκαλώντας απερίσκεπτη πολιτική σε βάρος της Εθνικής Ασφάλειας.

 

       Έχουν συνδυαστεί με άλλους για να μας υποβάλουν σε μια δικαιοδοσία ξένη προς το Σύνταγμά μας, και ανομολόγητη από τους νόμους μας. Δίνοντας τη συγκατάθεσή του για τις πράξεις της προσποιημένης νομοθεσίας:

 

       Για τη συγκέντρωση μεγάλων σωμάτων ξένων ενόπλων στρατευμάτων κοντά μας:

 

       Για την προστασία τους, με μια ψεύτικη δίκη, από την τιμωρία για τυχόν δολοφονίες που θα έπρεπε να διαπράξουν στους κατοίκους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με τη χρήση πλαστών εμβολίων που έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς και Εκατομμύρια άλλους παγκοσμίως:

 

       Για τη διακοπή των συναλλαγών μας με όλα τα μέρη του κόσμου για το κλείσιμο των επιχειρήσεων μας με φόβο και νέα πολιτική γύρω από έναν πλαστό COVID και άλλα μέτρα πανδημίας:


       Για την επιβολή φόρων σε εμάς χωρίς τη συγκατάθεσή μας:


       Για την στέρηση μας, σε πολλές περιπτώσεις, από τα οφέλη της δίκης από την κριτική επιτροπή με δολοφονίες μαρτύρων της αλήθειας σχετικά με αυτούς που είναι στην εξουσία που προκαλούν τέτοια κατάχρηση:


       Για τη μεταφορά και τη διακίνηση ανθρώπων με σκοπό τις σατανικές ανθρωποθυσίες και την πρακτική της χρήσης αδρενοχρώματος με βασανιστήρια και δολοφονίες μικρών παιδιών:


       Για την κατάργηση του ελεύθερου Συστήματος Συνταγματικού Δικαίου, που λειτουργεί στο Ναυτιλιακό ή Ναυαρχικό Δίκαιο για τη θέσπιση σε αυτό μιας αυθαίρετης εταιρικής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει ήδη χρεοκοπήσει και για τη διεύρυνση των ορίων της, ώστε να καταστεί αμέσως παράδειγμα και κατάλληλο Μέσο για την εισαγωγή του ίδιου απόλυτου κανόνα των ανθρώπων όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο:


       Για την κατάργηση των Καταστατικών μας, την κατάργηση των πολυτιμότερων Νόμων μας και την ουσιαστική τροποποίηση των αληθινών Μορφών των Κυβερνήσεών μας της βούλησης του λαού μας:


       Για την αναστολή των δικών μας νόμιμα εκλεγμένων Νομοθετικών αρχών που τους αντικατέστησαν με ψεύτικους υποψηφίους που ψήφισαν και δηλώθηκαν επενδυμένοι με τη δύναμη να νομοθετούν για εμάς σε όλες τις περιπτώσεις.


       Παραιτήθηκαν από την πραγματική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλώνοντάς μας έξω και χωρίς δικαιώματα και διεξάγοντας πόλεμο εναντίον μας, σκοτώνοντάς μας απαλά με εμβόλια που αλλοιώνουν το DNA μας με RNA, HIV και άλλα δηλητηριώδη στοιχεία.


       Έχουν καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων των Ηνωμένων Πολιτειών και συνεχίζουν να σκοτώνουν εκατομμύρια παγκοσμίως απερίσκεπτα με προσεκτική ακρίβεια.


       Αυτή τη στιγμή, μεταφέροντας μεγάλους στρατούς ξένων Ηνωμένων Εθνών και Κινέζων Στρατιωτικών για να ολοκληρώσουν τα Έργα του Θανάτου, της Ερήμωσης και της Τυραννίας, που ξεκίνησαν ήδη με τις συνθήκες της σκληρότητας και της αθωότητας, ελάχιστα παρόμοιες στον πιο βάρβαρο αιώνα και εντελώς ανάξιοι ως επικεφαλής Πολιτισμένα έθνη. Τα εργαλεία επιλογής τους περιλαμβάνουν την ηγεσία Ομοσπονδιακών Κυβερνητικών Οργανισμών όπως το CDC, FDA, UN, CCP και οργανισμοί CIA, FBI, MI6, με κυβερνητικές αρχές στις Κεντρικές Τράπεζες να ληστεύουν όλη την κυριαρχία των εθνών και των ανθρώπων της.


       Έχουν αναγκάσει τους συνανθρώπους μας, Πολίτες πολλών εθνών, να πάρουν όπλα εναντίον της χώρας τους, να γίνουν Εκτελεστές των Φίλων και Αδελφών τους ή να πέσουν στα χέρια τους. Ο στρατός μας και η επιβολή του νόμου υποτάσσονται να ακολουθούν παράνομες εντολές και την εισβολή στο σώμα τους με τους αναγκαστικούς ψεύτικους εμβολιασμούς COVID-19.


       Έχουν προκαλέσει εγχώριες εξεγέρσεις ανάμεσά μας με κινήσεις βίας Black Lives Matter και Antifa και προσπάθησαν να φέρουν στους κατοίκους των κοινοτήτων, των πόλεων και της κυβέρνησής μας, ο ανελέητος Κανόνας του Πολέμου, είναι μια αδιάκριτη Καταστροφή, όλων των ηλικιών, φύλων και Συνθήκες.


       Σε κάθε στάδιο αυτών των καταπιέσεων έχουμε υποβάλει αναφορά για αποκατάσταση με τους πιο ταπεινούς όρους: Οι επαναλαμβανόμενες αναφορές μας έχουν απαντηθεί μόνο με επαναλαμβανόμενο τραυματισμό. Ένας πρίγκιπας, του οποίου ο χαρακτήρας χαρακτηρίζεται από κάθε πράξη που μπορεί να ορίσει μια τυραννική ομάδα ολιγοπωλίων που δεν ήταν κατάλληλες για να επηρεαστούν από την εξουσία του ελεύθερου λαού των Ηνωμένων Πολιτειών και όλων των άλλων εθνών στο εξωτερικό


       Θέλαμε την προσοχή των Αδελφών μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό και τους προειδοποιήσαμε από καιρό σε καιρό απόπειρες της ψεύτικης Νομοθεσίας τους να επεκτείνουν μια αδικαιολόγητη δικαιοδοσία πάνω μας. Τους υπενθυμίσαμε τις περιστάσεις της ζωής μας εδώ. Έχουμε κάνει έκκληση στη γηγενή τους δικαιοσύνη και μεγαλοψυχία, και τους έχουμε συνάψει με τους δεσμούς των κοινών μας συγγενών να αρνηθούν αυτούς τους σφετερισμούς, οι οποίοι αναπόφευκτα θα διέκοπταν τις συνδέσεις και την αλληλογραφία μας. Έχουν επίσης κωφεύσει στη Φωνή της Δικαιοσύνης και της Συγγένειας. Πρέπει, επομένως, να συναινέσουμε στην Ανάγκη, που καταγγέλλει τον Χωρισμό μας, και να τους κρατήσουμε, όπως κρατάμε την υπόλοιπη Ανθρωπότητα, Εχθρούς στον Πόλεμο, Ειρήνη, Φίλοι.


       Εμείς, λοιπόν, οι Εκπρόσωποι των ΗΝΩΜΕΝΩΝ «ΚΡΑΤΩΝ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, στο Όνομα, και κατά Εξουσία των καλών Ανθρώπων αυτού του μεγάλου έθνους, Δημοσιεύουμε και δηλώνουμε πανηγυρικά, ότι αυτές οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι και πρέπει να είναι σωστές , Ελεύθερα και ανεξάρτητα κράτη · Ότι απαλλάσσονται από κάθε υποταγή στις ολιγοπώλες, μυστικές κοινωνίες cabal illuminati, και ότι κάθε πολιτική σύνδεση μεταξύ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Εξωτερικό, είναι και θα έπρεπε να διαλυθεί εντελώς. Και ότι ως Ελεύθερες και Ανεξάρτητες Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν την πλήρη εξουσία να επιβάλλουν πόλεμο, να συνάπτουν Ειρήνη, να συνάπτουν Συμμαχίες, να ιδρύουν Εμπόριο και να κάνουν όλες τις άλλες Πράξεις και Πράξεις που μπορούν να κάνουν ανεξάρτητες χώρες. Και για την υποστήριξη αυτής της Διακήρυξης, με την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης στην προστασία της θεϊκής πρόνοιας, δεσμευόμαστε αμοιβαία ο ένας για τον άλλον για τις ζωές μας, τις περιουσίες μας και την ιερή μας Τιμή και ξεκινάμε αμέσως με την επικοινωνία με τους κρατικούς νομοθέτες μας για να κάνουμε τις αλλαγές για την προστασία του ατομικού μας Δικαιώματος της ελευθερίας, ξεκινώντας από τη φύλαξη του βασικότερου δικαιώματός μας, που είναι η προστασία των ψήφων μας και των διαδικασιών και συσκευών για να έχουμε αληθινές και τίμιες εκλογές. 

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε την εξουσία να επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας σε επίπεδο Πολιτείας, τα οποία μπορούν να διορθώσουν όλα όσα έχουν πάει στραβά και να ελέγξουν το αποτέλεσμα του μέλλοντος και της ελευθερίας μας να ζούμε κάτω από το Σύνταγμα χωρίς το κακό που έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής του καθενός. 

Η δράση που πρέπει να γίνει σήμερα είναι ότι κάθε άτομο σε κάθε πολιτεία γράφει μια επιστολή απευθυνόμενη σε κάθε εκπρόσωπο της πολιτείας, νομοθέτη και γερουσιαστή ζητώντας τις μεταρρυθμίσεις και τις διορθώσεις να αλλάξουν μέσω της νέας νομοθετικής νομοθεσίας τους νόμους που απαιτούνται για την εξάλειψη της συγκεκριμένης διαφθοράς στην κρατική κυβέρνηση που προστατεύει την κρατική κατοικία της. 

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τα ακόλουθα θέματα:

1.) Πραγματική τεχνολογία ψηφοφορίας που δεν μπορεί να παραβιαστεί. Όπως το λογισμικό παράδοσης QFS και το υλικό αντί για συστήματα βασισμένα στην κυριαρχία.

2.) Προστασία των ατομικών ελευθεριών μας, όπως το δικαίωμα επιλογής των ιατρικών θεραπειών που είναι αποδεκτές και μη αποδεκτές, όπως τα ζητήματα των ανεπιθύμητων εμβολίων COVID-19. Αυτή η λήψη περιέχει πολλά στοιχεία που θα θέσουν σε κίνδυνο το ανθρώπινο DNA με mRNA και HIV καθώς και άλλα αρνητικά στοιχεία. 

3.) Αποζημίωση και ευθύνη για ζημία εναντίον εκείνων που εξαναγκάστηκαν να κάνουν τον εμβολιασμό κατά του COVID 19 μέσω επιρροής των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ομοσπονδιακής κυβέρνησης, καθώς και εντολές με παράνομο πέρασμα της χρήσης των εγκρίσεων εμβολίου από τον FDA και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Επηρεασμένος από αυτήν την ατζέντα των παγκοσμιοποιημένων ολιγοπωλιακών οργανώσεων, όπως το Federal Reserve Board (FRB), τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Central Intelligence Agency (CIA), το Federal Bureau of Investigations (FBI), το Τμήμα Της Δικαιοσύνης (DOJ), του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας ή ομάδας που έχουν επιρροή στις υποθέσεις των ανθρώπων των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν επιτεθεί Τη δική μας ατομική ελευθερία και ελευθερίες στην αναζήτηση της ευτυχίας.

4.) Κατάργηση όλων των περιορισμών και διακοπή της προώθησης του φόβου σχετικά με τον COVID-19 και τυχόν άλλα ιατρικά ζητήματα για τον έλεγχο και την καταστροφή των ατομικών μας ελευθεριών στην εργασία, στο κέρδος και στις δαπάνες που αποτελούν τη βάση μιας υγιούς οικονομίας. Αναπαυόμαστε με ειρήνη και αγάπη για την ανθρωπότητα. Επιθυμούμε τη ζωή όχι τον θάνατο ή την προγραμματισμένη γενοκτονία και θα επιβάλουμε όλα τα μέτρα που θα διορθωθούν για να σώσει το έθνος μας από τον θάνατο και την καταστροφή.

 

Πνευματικά δικαιώματα Man of God

30 Αυγούστου 2021 



ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://simonparkes.org/wp-content/up...


ΒΙΝΤΕΟ στην σελίδα του Τσάρλι Γουόρντ: https://drcharlieward.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters