Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Δελτίο Τύπου – Αναστολή αποχής από πλειστηριασμούς

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, η οποία συγκλήθηκε εκτάκτως χθες, Δευτέρα 27.11.2017, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση σε σχέση με το θέμα των πλειστηριασμών, αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τα εξής:

  1. Αναστολή της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια όλων των πλειστηριασμών.
  2. Συστηματική παρακολούθηση της τήρησης των συμφωνηθέντων με τους συναρμόδιους υπουργούς για τη διασφάλιση της ομαλής διενέργειας των πλειστηριασμών και την προστασία των συμβολαιογράφων.
  3. Άμεση σύσταση και λειτουργία επιτροπών για τη βελτίωση της διαδικασίας και των συνθηκών διενέργειας των πλειστηριασμών.
  4. Αποτίμηση όλων των ανωτέρω σε συνέλευση των μελών είτε σε έκτακτη, είτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευσή μας.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Ρούσκας

http://enotariat.gr/?p=3377
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΕΧΘΕΣ Ο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ...
ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ 27Η/11/2017 ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ. ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΗΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.
ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΑΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤOY ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝHΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ , ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ, ΩΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ KATA ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΦΛΟΣ, Η ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ......
ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ......
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ....
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΑ ΩΣ ΑΝΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ , ΑΠΟΡΡΕΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120&4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters