Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

GITMO: Όπου πάνε ένας, όλοι πάνε στο δικαστήριο – Σύλληψη και ποινική δίωξη του Μπαράκ Ομπάμα για εγκλήματα πολέμου – Ο Ομπάμα ο μόνος τύπος με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και «λίστα φόνων» . . .

Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ή ένα δικαστήριο δικαιοσύνης, όπου θα αντιμετωπίζει δίκη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του σχετικά με τις κατηγορίες που περιγράφονται αμέσως, και ότι θα παραδώσει το Νόμπελ Ειρήνης του και το βραβείο που δεν του άξιζε ποτέ.

Ο αδιάκριτος βομβαρδισμός και η καταστροφή της σύγχρονης Λιβύης, ένας πόλεμος επιλογής, όπου η Λιβύη και η κυβέρνηση του Μουαμάρ Ελ Καντάφι δεν αποτελούσαν άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ ή τα συμφέροντά της.

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Le Monde με ημερομηνία 13 Μαΐου, υπήρχαν μεταξύ 600.000 και 1.000.000 Λίβυοι πρόσφυγες στην Τυνησία, πολλοί από τους οποίους ήταν πολιτικοί αντίπαλοι των σημερινών δυνάμεων στην εξουσία στη Λιβύη και πολλοί από τους οποίους είναι υποστηρικτές της Τζαμαχίρια του Μουαμάρ Καντάφι.



Η τότε υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, γέλασε και εξέφρασε την χαρά του για τον θάνατο του Καντάφι, δηλώνοντας «Ήρθαμε, είδαμε, πέθανε. 



Η αντίδραση από τις κυβερνήσεις χωρών, όπως η Κούβα, η Ρωσία, η Βενεζουέλα, η Νικαράγουα, ήταν αρνητική. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες περιέγραψε τον θάνατο του πρώην ηγέτη της Λιβύης ως «δολοφονία» και «αγανάκτηση», ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν επέκρινε τις ΗΠΑ για την παράνομη δολοφονία του Καντάφι και ρώτησε «Έδειξαν σε όλο τον κόσμο πώς σκοτώθηκε (ο Καντάφι). ; υπήρχε αίμα παντού. Αυτό λένε δημοκρατία;». και ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντάνιελ Ορτέγκα χαρακτήρισε αργότερα τη δολοφονία του «έγκλημα» κατά την ορκωμοσία του στις 10 Ιανουαρίου 2012.

Οι αξιωματούχοι του Ιράν έδειξαν πολύ διαφορετικές αντιδράσεις.

Εκτελεστικό διάταγμα που καθιστά έγκλημα τη δολοφονία ξένου προσώπου Το Μέρος 2.11 αυτού του εκτελεστικού διατάγματος επαναλαμβάνει την απαγόρευση των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ να χορηγούν ή να πραγματοποιούν μια δολοφονία.



Ως αποτέλεσμα των πορισμάτων της Επιτροπής Ροκφέλερ του 1975 (Βλ. Επιλεγμένη Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας για τη δολοφονία ξένων χωρών):

Κανένα πρόσωπο που απασχολείται από ή ενεργεί για λογαριασμό της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πρέπει να εμπλακεί σε δολοφονία ή να συνωμοτήσει για να εμπλακεί σε αυτήν.

Προηγουμένως, η EO 11905 (Gerald Ford) είχε απαγορεύσει τις πολιτικές δολοφονίες και η EO 12036 (Jimmy Carter) είχε απαγορεύσει περαιτέρω την έμμεση εμπλοκή των ΗΠΑ σε δολοφονίες. Ήδη από το 1998, αυτή η απαγόρευση κατά της δολοφονίας ερμηνεύτηκε εκ νέου και χαλαρώθηκε για στόχους που ταξινομούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ως συνδεδεμένοι με την τρομοκρατία.



Στις 4 Δεκεμβρίου 1981, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρίγκαν υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα 12333 , ένα Εκτελεστικό Διάταγμα που αποσκοπούσε να επεκτείνει τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ και να δώσει εντολή στους ηγέτες των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ να συνεργαστούν πλήρως με τα αιτήματα της CIA για πληροφορίες. Αυτό το εκτελεστικό διάταγμα είχε τον τίτλο Δραστηριότητες Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τροποποιήθηκε με το Εκτελεστικό Διάταγμα 13355: Ενισχυμένη Διαχείριση της Κοινότητας Πληροφοριών, στις 27 Αυγούστου 2004. Στις 30 Ιουλίου 2008, ο Πρόεδρος George W. Bush εξέδωσε το Εκτελεστικό Διάταγμα 13470 που τροποποιεί το Εκτελεστικό Διάταγμα 12333 για την ενίσχυση του ρόλου του DNI.
Η χρήση βομβών drone σε πολίτες, ως πολιτική σκοπιμότητα, αντί της απουσίας ποινικού δικαστηρίου, όπου ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα καθιστούσε τον εαυτό του δικαστή, ένορκο και εκτελεστή αμάχων που είχε βάλει στο στόχαστρο χρησιμοποιώντας τον άκρως απόρρητο κατάλογο δολοφονιών του.

Στοχευμένη δολοφονία:

Η στοχευμένη δολοφονία είναι ένας σύγχρονος ευφημισμός για τη δολοφονία (προμελετημένη δολοφονία) ενός ατόμου από κρατική οργάνωση ή ίδρυμα εκτός δικαστικής διαδικασίας ή πεδίου μάχης.


Ο Abdulrahman Anwar al-Awlaki (γεννημένος al-Aulaqi, 26 Αυγούστου 1995 – 14 Οκτωβρίου 2011) ήταν ένας 16χρονος Αμερικανός πολίτης, γεννημένος στις ΗΠΑ, ο οποίος σκοτώθηκε ενώ έτρωγε δείπνο σε ένα υπαίθριο εστιατόριο από αεροπορική επιδρομή drone, με εντολή του Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, στην Υεμένη στις 14 Οκτωβρίου 2011. Ο πατέρας του Abdulrahman Al-Awlaki ήταν ο ίδιος επιχειρησιακός ηγέτης της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο. Ο Anwar al-Awlaki σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή από ένοπλο drone της CIA δύο εβδομάδες πριν από το θάνατο του γιου του.

Ποια είναι η πιο ισχυρή δύναμη στον πλανήτη;

1. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας είναι ορισμένες πράξεις που διαπράττονται εσκεμμένα ως μέρος μιας εκτεταμένης ή συστηματικής επίθεσης που στρέφεται εναντίον οποιουδήποτε άμαχου πληθυσμού ή αναγνωρίσιμου μέρους ενός πληθυσμού. Η πρώτη δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας έγινε στη Δίκη της Νυρεμβέργης.

2. Διεξαγωγή επιθετικού πολέμου Πηγές και ορισμοί του εγκλήματος:
Η προέλευση της έννοιας, υποστηρίζει ο Maguire, προέκυψε από τη συζήτηση για το άρθρο 231 της Συνθήκης των Βερσαλλιών του 1919 που τερμάτισε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προέβλεπε ότι,

«Η Γερμανία αποδέχεται την ευθύνη της Γερμανίας και των συμμάχων της για την πρόκληση όλων των απωλειών και των ζημιών που έχουν υποστεί οι Συμμαχικές και οι συνδεδεμένες κυβερνήσεις και οι υπήκοοί τους ως συνέπεια του πολέμου που τους επιβλήθηκε από την επίθεση της Γερμανίας και των συμμάχων της».

Ο Maguire υποστηρίζει:
Αρχικά ο Πρόεδρος Wilson αντιστάθηκε στην προσπάθεια να χαρακτηριστεί η Γερμανία με ενοχές πολέμου, αλλά οι Γάλλοι και Βρετανοί ηγέτες τον ανάγκασαν να συμβιβαστεί. Η ονομασία της Γερμανίας ως «επιτιθέμενου» εισήγαγε την έννοια στο θετικό διεθνές δίκαιο.


Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ομπάμα, τα στρατόπεδα της FEMA προετοιμάστηκαν για πατριώτες και χριστιανούς!

Το 2014 μέσω της αμερικανικής κυβέρνησής μας: Ο Ομπάμα παρήγγειλε κρυφά φέρετρα της FEMA αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. όχι για να καταπνίξει μια επανάσταση, αλλά για να σκοτώσει όλους τους συμμετέχοντες.

Εκ των υστέρων, πιστεύω ότι προετοιμαζόταν όταν η Χίλαρι ανέλαβε τα καθήκοντά της το 2016, καθώς το σχέδιο εμβολιασμού και μείωσης του πληθυσμού θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν είχε κερδίσει. Δόξα τω Θεώ, ο Τραμπ κέρδισε συντριπτικά και αναστάτωσε τα πάντα!

Το πρώτο βήμα δράσης ήταν ο αφοπλισμός όλων των Αμερικανών και η ρίψη οποιουδήποτε που αποτελεί, ή μπορεί να αποτελεί απειλή, σε ένα κέντρο κράτησης, ένα στρατόπεδο της FEMA…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters