Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ο Epstein είναι το KRAKEN !!

μετάφραση Μάρη Λιώκη
Όταν η πρώην δικηγόρος του Michael Flynn, Sydney Powell, ανακοίνωσε στις 23 Νοεμβρίου ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το «Kraken», οι υποστηρικτές του Trump ήλπισαν ότι το μυθικό θηρίο θα μεταμορφωνόταν σε ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που θα αποδείκνυαν ότι ο Joe Biden και η βρώμικη παρέα του βαθέως κράτους είχαν κλέψει τις εκλογές. 

Έκτοτε, η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ έχει υποφέρει από μια σειρά κολοσσιαίων απωλειών, απογοητεύοντας τους υποστηρικτές που περιμένουν την επικείμενη δικαίωση του προέδρου τους. Αρχικά οι οπαδοί του Τραμπ υποψιάστηκαν ότι το «Kraken» ήταν μια κρυφή μνήμη μυστικών εγγράφων ή ένας διακομιστής κρυμμένος στη Βενεζουέλα. Ωστόσο, πρόσφατα ήρθαν στο φως πληροφορίες, μαζί με ένα αινιγματικό tweet, που αποκαλύπτει τώρα ότι το Kraken είναι ένα πρόσωπο και το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον καταδικασθέντα για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein, τον παιδεραστή που φέρεται να αυτοκτόνησε, ενώ ήταν φυλακισμένος στο Metropolitan Correction Center της Νέας Υόρκης. Οι περίεργες συνθήκες που περιβάλλουν το θάνατό του οδήγησαν πολλούς να πιστέψουν ότι δολοφονήθηκε από το βαθύ κράτος, για να τον εμποδίσει να κατονομάσει υψηλόβαθμους Δημοκρατικούς που επισκέπτονταν συχνά το νησί των οργίων που του ανήκε.

Αλλά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο δικηγόρος Lin Wood έριξε μία βόμβα μεγατόνων, αποκαλύπτοντας ότι ο Epstein είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του και βρίσκεται, στο κυβερνητικό Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων. Πιο συγκεκριμένα, το tweet του έλεγε τα εξής:

«Γνωρίζω πλήρως τη σφοδρή επίθεση εναντίον μου εξ αιτίας των αποκαλύψεών μου σχετικά με τον Πρόεδρο του Ανώτaτου Δικαστηρίου Τζον Ρόμπερτς. Πριν μου επιτεθούν, ίσως οι αμερόληπτοι άνθρωποι θα έπρεπε να ζητήσουν πρώτα από τον Ρόμπερτς να τους πει την αλήθεια. Ή να ρωτήσουν τον Jeffrey Epstein. Είναι ζωντανός».

Ο κ. Γουντ, του οποίου τα διαπιστευτήρια είναι αδιαμφισβήτητα, υπερασπίστηκε εδώ και καιρό τον σκοπό του προέδρου. Η αποκάλυψή του τεκμηριώνει την ένορκη μαρτυρία μιας πηγής στην Ουάσινγκτον, η οποία μιλάει υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας.

«Πριν το βαθύ κράτος βρει την ευκαιρία να δολοφονήσει μέσα στη φυλακή τον Εpstein για να μη μιλήσει, η ομάδα του Trump τον φυγάδευσε από τη φυλακή και τον έβαλε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων σε μια χώρα από όπου δεν μπορούσε να εκδοθεί και όπου το βαθύ κράτος δεν μπορεί να τον αγγίξει. Το άτομο που σκοτώθηκε στη φυλακή ήταν ένας σωσίας», είπε η πηγή μας. Σύμφωνα με την πηγή, ο Epstein κελαηδάει δίνοντας στεγνά τους Ομπάμα, τους Κλίντον και φυσικά μεταξύ άλλων τους Τζο και Χάντερ Μπάιντεν, για τους οποίους διαθέτει φωτογραφίες και βίντεο από τις επισκέψεις τους στο «νησί». Τα αποδεικτικά στοιχεία του Epstein πρέπει να είναι συντριπτικά, ώστε αφ’ ενός μεν το Κογκρέσο να ακυρώσει τις εκλογές του 2020, αφ’ ετέρου ένα στρατιωτικό δικαστήριο είτε να εκτελέσει τον Μπάιντεν είτε να τον στείλει στο GITMO για το υπόλοιπο της φυσικής του ζωής.

«Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο ο Trump επανέφερε την ποινή του θανάτου από εκτελεστικό απόσπασμα», δήλωσε η πηγή μας.

πηγή: https://beforeitsnews.com

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters