Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Οι Τεχνολογίες Κβαντικής Θεραπείας Med Bed

Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές μας κοινότητες θεραπεύουν και θεραπεύουν τις μάζες με ενέργειες πλασματικής χρήσης και συχνότητες θεραπείας.

Μπορείτε να τολμήσετε να φανταστείτε κάποια στιγμή στο μέλλον του κόσμου, τα νοσοκομεία θα διαδραματίσουν έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, θα ενισχυθούν με πολλές μοναδικές συσκευές κβαντικής τεχνολογίας. λέιζερ και κρεβάτια Med Το Big Pharma θα εξαλειφθεί. Αυτή η φουτουριστική τεχνολογία θα προωθήσει τη μακροζωία και η ανθρωπότητα θα είναι απαλλαγμένη από τις μάζες που πάσχουν από εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες ασθένειες που συμβάλλουν στα κακά της κακής υγείας.

Η τρίτη κύρια αιτία θανάτου είναι η παραμονή και οι διαδικασίες στο νοσοκομείο, και πολλές είναι αδικαιολόγητες.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι σίγουρα μια από τις πιο βαθιές τεχνολογίες και λέγεται ότι χρησιμοποιείται στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα για πάνω από 80 χρόνια. Φανταστείτε την υγειονομική περίθαλψη και τη συντήρηση τόσο προχωρημένη που μπορεί να γυρίσει πίσω τα χέρια του χρόνου διαγράφοντας το φυσικό ψυχικές και συναισθηματικές ουλές και μάχες των καθημερινών τραυμάτων της ζωής και της διαδικασίας γήρανσης μέσω των τεχνολογιών θεραπείας συχνότητας και κβαντικών συσκευών.

Θα φτάσουν στο εγγύς μέλλον, αν και οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Οι Tesla Technologies και Jarad Rand είναι δύο βασικές δυνάμεις πίσω από τα Med Beds και δήλωσαν ότι το χρονικό πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να αξιοποιήσουμε αυτές τις σύγχρονες δωρεάν θεραπευτικές συσκευές «Fountain of Youth» με βάση την ενέργεια θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με την έναρξη ήδη από τα τέλη του 2021. Πιο τρομερές εκτιμήσεις λένε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δέκα χρόνια, ανάλογα με το περιβάλλον της κοινωνίας.

Έτσι, το μυαλό είναι αυτές οι ιατρικές εξελίξεις που μπορούν να αναπτυχθούν πίσω από τα άκρα και τα όργανα που λείπουν μέσα σε λίγες ώρες. Οι προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες αναζωογονούν κυριολεκτικά το DNA, το RNA, τα κύτταρα, τους μύες, τους συνδέσμους, τα οστά, τα όργανα, τις αισθήσεις και τα συστήματα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

Τα Med Beds είναι ο προορισμός της τέλειας υγείας και ευεξίας και του πολιτισμού όπως γνωρίζουμε ότι είναι τώρα μέσα σε αυτό το ταξίδι.


Όταν αυτή η μεταβαλλόμενη διαδικασία εκ νέου ψεκασμού που είναι γνωστή ως «Αναγεννητική Τεχνολογία» κυκλοφορεί στο κοινό, θα μειώσει το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης σε σχεδόν τίποτα περίπου στο 20%.

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία λέγεται ότι υπήρχε για τουλάχιστον 80 χρόνια. Μόλις ταξινομηθεί, η μυστική τεχνολογία θα κυκλοφορήσει στο κοινό μέσω του στρατού. Λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε στο «Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα».

Υπάρχει εικασία σχετικά με τον έλεγχο που θα κρατήσουν οι δημόσιοι επενδυτές καθώς πρέπει να γίνουν μετρήσεις για τη διαφύλαξη της χειραγώγησης και της απληστίας. Θυμηθείτε, όλοι έχουμε βιώσει περιόδους με τον οπλισμό όλων των καλών και κακών πραγμάτων. λειτουργίες βαθιάς κατάστασης υπάρχουν σε όλες τις βιομηχανίες.

Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα κάποτε έλεγχε και χρησιμοποιούσε αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και πολλά άλλα, τα κρέμαζαν μπροστά μας μέσω των κινηματογραφικών ταινιών Sci-Fi και Χόλιγουντ που ανήκουν σε βαθιά κατάσταση.

Αυτά τα ιατρικά θαύματα εκτελούν και υποστηρίζουν διαγνωστικές διαδικασίες, χειρουργικές επιδιορθώσεις, κυτταρικά, DNA, ανακατασκευή και αναγέννηση μέσω συστημάτων ελεύθερης ενέργειας μέσω ενεργειακών πηνίων Tesla, νέων συσκευών αντι-βαρύτητας και αναπαραγωγής, διορθώνοντας τις ατέλειες όλων των ανθρώπινων σωμάτων.

Λέγεται ότι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι Holographic Med Beds, το καθένα που εκτελεί μια συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο καθώς θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με εκπαιδευμένη ιατρική επίβλεψη, επιστρέφοντας τα φυσικά μας σώματα στο βέλτιστο σχήμα χωρίς να αφαιρεθούν τα όργανα μας, χρήση ακτινοβολίας και χημειοθεραπεία ή σε φέτες και σε κύβους.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι το σώμα μας θα είναι απαλλαγμένο από τη δυσλειτουργία των ασθενειών και των ουλών, δεν θα χρειαστεί να αποκατασταθεί καθώς τα όργανα, τα οστά και όλα τα συστήματα μέσα στο σώμα μας θα επισκευαστούν πλήρως. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά αυτό είναι το κβαντικό άλμα στη νέα περίοδο θεραπείας του Υδροχόου, και πριν από πολύ καιρό, κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο θα είναι έτοιμη να λάβει την προμήθεια των ολογραφικών ιατρικών κρεβατιών.

Θα ξέρουμε ότι πλησιάζουμε να λάβουμε αυτό το πολύτιμο δώρο αυτού του κόσμου όταν η ανακοίνωση της NESARA / GESARA πραγματοποιηθεί καθώς η εισαγωγή περισσότερων από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και θεραπείας θα είναι μεταξύ αυτών.

Αυτά τα κλινικά φάρμακα κβαντικής θεραπείας θα διατίθενται σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες και τρεις μοναδικές λειτουργίες. Όλοι δουλεύουν σε διάφορα επίπεδα δόνησης και συχνότητας με διαθλαστικούς φακούς και τρισδιάστατους σαρωτές, καθώς και χειρουργικά ακριβή λέιζερ για άνοιγμα και κλείσιμο τραυμάτων.

Αυτές οι κβαντικές θεραπευτικές συσκευές περιέχουν τεράστιες τεχνολογίες παρακολούθησης που επιτρέπουν στον ιατρό να ενημερωθεί πλήρως καθ 'όλη τη διάρκεια των διαγνωστικών και επισκευαστικών συνεδριών. Τα Med-Beds δημιουργούν τη μέγιστη ανθρώπινη επιδιόρθωση μέσω ελάχιστης εισβολής μέσω φωτός και ενέργειας μέσω ταχυονικών σωματιδίων και ενέργειας πλάσματος.

Δεδομένου ότι ζούμε σε ένα δονητικό σύμπαν, και οι άνθρωποι είναι δονητικά όντα, η θεραπεία γίνεται μέσω μιας προσέγγισης επαναπροσδιορισμού ομοιοπαθητικής συχνότητας με ελάχιστες ή καθόλου παρενέργειες.

Και τα τρία Med-Beds λειτουργούν με παρόμοιες τεχνολογίες. μόλις μετατράπηκαν σε τρεις διαφορετικές θεραπείες.

Το Holographic Med Bed είναι κατασκευασμένο με προηγμένη αλλά περιορισμένη τεχνητή νοημοσύνη που συνεργάζεται με την ανθρώπινη σύνδεση ενός επαγγελματία υγείας για να εξασφαλίσει το πλήρες μέτρο της θεραπείας. Έρχονται εξοπλισμένα με χαρακτηριστικά που περιέχουν αεροστεγείς και διαφανείς ασπίδες λειτουργίας, μειώνοντας μικρόβια και κλειστοφοβία, άνετα στηρίγματα άκρων, αναισθητικά υγρού ψεκασμού, νυστέρια λέιζερ, καθρέφτες λέιζερ, αισθητήρα ζωτικής σημασίας και αναγνώριση διαγνωστικών και αναλύσεων οθόνης και χειρουργικά ελεγχόμενα από υπολογιστή όπλα. Ο υπολογιστής που χρησιμοποιείται στις λειτουργίες είναι παρόμοιος με αυτόν ενός μηχανήματος μαγνητικής τομογραφίας, αλλά αντί για ακτινοβολία και μαγνητικά, τα Med-Beds χρησιμοποιούν πλασματική ενέργεια σε υποατομικό και δονητικό επίπεδο.

Πραγματοποιεί ζωντανές σαρώσεις του ανθρώπινου σώματος. διάγνωση και αντιμετώπιση τυχόν ατελειών και ασθενειών σε σύντομο χρονικό διάστημα και μεγάλη ακρίβεια. σάρωση κάθε ίντσας και συστήματος εντός του φυσικού σώματος, διάγνωση και ερμηνεία αίματος, δέρματος, οστών, οργάνων, μυών, νευρολογικών, αδένων και ορμονικών ελλείψεων. Αυτό το Med-Bed θα πραγματοποιήσει επίσης μια ανώδυνη ανάλυση αίματος και DNA, αναζητώντας και διορθώνοντας τυχόν κληρονομικούς δείκτες που οδηγούν σε διάφορες προδιάθετες ασθένειες.

Οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση θα ολοκληρωθεί αμέσως μέσω λέιζερ, συμπεριλαμβανομένων χειρουργικών επεμβάσεων καρδιάς, παραρτήματος, τομών C και άλλων σε αυτό το κρεβάτι Holographic Med.

Το πεδίο Regeneration Med Bed Resonance ωφελεί όσους χρειάζονται μεταμόσχευση οργάνων, ελλείποντα ή κομμένα άκρα, μοσχεύματα δέρματος λειτουργούν με μνήμη κυττάρων, βλαστικά κύτταρα και πρότυπα DNA. Οι ατελείωτες εφαρμογές του αναγεννούν παλιούς ιστούς και όργανα που λείπουν.

Το κρεβάτι Rejuvenation & Regression αναζωογονεί τα κύτταρα. προσφέρει θεραπεία παλινδρόμησης ηλικίας και μνήμης. και θεραπεύει όλες τις αισθήσεις, ιδίως την όραση, τον ήχο και τη γεύση, που έχουν γίνει θαμπή λόγω τραύματος ή ηλικίας. Αυτό το κρεβάτι θεραπείας εξαλείφει επίσης την ανεπιθύμητη κατασταλμένη μνήμη. που θα υποστηρίξει και θα θεραπεύσει τόσα πολλά θύματα που υπέφεραν ψυχική και συναισθηματική αγωνία. Οι πάσχοντες από PTSD και τραυματική μνήμη θα επωφεληθούν από τη χρήση αυτού του Med Bed καθώς θεραπεύει τη σύνδεση καρδιά-νου απαλλάσσοντας τις διαφορές. Αυτό θεωρείται επίσης το θεμέλιο της νεολαίας. Θα επιστρέψει την εμφάνιση του παρελθόντος χρόνου, επιστρέφοντας μυϊκό τόνο, σφριγηλό δέρμα, συνεργαζόμενο με τα μεμονωμένα μας πρότυπα DNA και πολλαπλούς πυρίμαχους φακούς και το εσωτερικό ρολόι του σώματος. αυτές οι διαδικασίες εκτελούνται χωρίς πόνο.

Πριν συναντηθεί η ανάπτυξη του Med Beds με την άφιξη του κόσμου, πρέπει να δημιουργηθεί εκπαιδευμένο πλήρωμα τεχνολογίας και κατασκευής για να συμβαδίζει με τον παγκόσμιο εφοδιασμό στη δημιουργία και την υποδομή, καθώς και το περιβάλλον των όπλων της κοινωνίας που διασκορπίζονται για την αποτροπή μελλοντικής απληστίας και ελέγχου.

Η κοινωνία, όπως γνωρίζουμε, θέλει όλα τα καλά πράγματα χθες, ποτέ στην ύπαρξη της ανθρωπότητας, είμαστε ευλογημένοι με τα νέα τέτοιων θαυμαστών ιατρικών εξελίξεων. αυτήν τη στιγμή καθόμαστε στον ορίζοντα ενός απεριόριστου και δημιουργικού αύριο. ας μάθουμε από την ιστορία και να προστατεύσουμε τη δύναμη του πεπρωμένου από εκείνους που έχουν καταστρέψει τα περιθώρια του παρελθόντος μας.

"Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε από άποψη ενέργειας, συχνότητας και δόνησης." Νίκολα Τέσλα


https://americaoutloud.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters