Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Γίνεται βιβλικό φίλοι μου καθώς ο Πάπας εξαφανίζεται και η Μέκκα κλείνει για πρώτη φορά στην ιστορία


Benjamin Fulford
Τα γεγονότα που τώρα ξεδιπλώνονται έχουν ξεπεράσει το ‘μαύρο κύκνο’ (σ.τ.μ. Black Swan event)  και γίνονται πλέον σε αναλογίες βιβλικά.
Στον Ισλαμικό κόσμο, η Μέκκα έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία.


Ανάμεσα στους Χριστιανούς, ο πάπας εξαφανίστηκε και η Βασίλισσα Ελισάβετ κρύφτηκε (πιθανή αναφορά στους λόγους).
Η πυροδότηση αυτών των γεγονότων ήταν η άρνηση των Κινέζων, στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, να αποτίσουν κι άλλο φόρο στις αρχαίες Σατανικές γενεαλογικές οικογένειες. Αυτό συνέβη όταν οι Κινέζοι ηγέτες είπαν στην Εταιρία Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν θα απέστελναν  άλλα φυσικά αγαθά εκτός εάν πληρώνονται με είδος που υφίσταται πραγματικά. Με άλλα λόγια, έσπασαν την αρχαία Σατανική μαγική ψευδαίσθηση των χρημάτων.
Η επονομαζόμενη πανδημία που επακολούθησε ήταν ένας συνδυασμός βιολογικού και ηλεκτρομαγνητικού εκδικητικού πολέμου  προς την Κίνα. Παρόλο που φαινομενικά η επίθεση προξένησε μαζικές απώλειες στη Wuhan, απέτυχε να εκφοβίσει ή να κάμψει τους Κινέζους.
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας, Zhao Lijian, ρώτησε δημόσια:
            «Πότε ξεκίνησε ο ασθενής 0 στις ΗΠΑ; Πόσοι μολύνθηκαν; Ποια είναι τα             ονόματα των νοσοκομείων; Ίσως είναι ο αμερικανικός στρατός αυτός που             έφερε την επιδημία στη Wuhan. Δείξτε διαφάνεια! Δημοσιοποιείστε τις  πληροφορίες σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση!»
Το να πει τέτοια πράγματα ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης ισοδυναμεί με διακήρυξη πολέμου (…)
Αυτό στο οποίο γίνονται τώρα οι άνθρωποι μάρτυρες είναι μια απεγνωσμένη μάχη από τις αρχαίες κυρίαρχες Σατανικές γενεαλογίες να τρομάξουν τον κόσμο με την τρομολαγνεία της πανδημίας, ώστε να επιστρέψει στην υποταγή. Για παράδειγμα, όταν κοίταξα τις πρώτες 40 ειδήσεις στο διεθνές ενημερωτικό ειδήσεων Reddit, 35 από αυτές αφορούσαν την επονομαζόμενη πανδημία.
Μία πηγή από το Πεντάγωνο παρατήρησε:
            «Υπερβολικά μεγάλη η λίστα από διάσημους και πρώτες κυρίες (Ισπανία,  Καναδάς) που βγαίνουν και ανακοινώνουν ότι δήθεν έχουν Covid-19. Τόσοι πολλοί που πραγματικά είναι εντελώς γελοίο, λαμβάνοντας υπ΄όψη πως δεν  χρησιμοποιούν ποτέ το μετρό ούτε κάνουν γνωριμίες με άπλυτους και   άθλιους. Η λίστα περιέχει πάνω από 157 ανθρώπους, που δε συνάδουν με τις αληθινές στατιστικές των άσημων που διαγνώστηκαν με τον ιό.»
Ας σταματήσουμε ένα λεπτό να σκεφτούμε λογικά σχετικά με την επονομαζόμενη πανδημία. Κάθε χρόνο γύρω στα 15 εκατομμύρια ανθρώπων πεθαίνουν από αναπνευστικές παθήσεις. Ακόμη και οι συντηρητικές εκτιμήσεις λένε πως η γρίπη σκοτώνει πάνω από 300.000 ανθρώπους ετησίως. Κι όμως να που έχουμε υπερβολική υστερία με μια χιλιάδα θανάτων ανθρώπων που η μέση ηλικία είναι 80 ετών.


Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι μια παγκόσμια εξέγερση σκλάβων εναντίον των αρχαίων Σατανικών κυβερνώντων οικογενειών που τώρα συστηματικά συλλαμβάνονται από ειδικές δυνάμεις, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές.
Ήδη, πολλές από τις αρχαίες γενεαλογικές οικογένειες προσπαθούν να διαπραγματευτούν τους όρους παράδοσης, λένε οι P3 και οι WDS (*Ομάδα Λευκών Δράκων, White Dragon Society). «Οι παλιές οικογένειες της μαύρης αριστοκρατίας  είναι έτοιμες να παραδοθούν», επιβεβαιώνει ο Vincenzo Mazzara από τους P3. Οι Ρόθτσιλντ και άλλες οικογένειες κρύβονται στην Ελβετία και στη Νέα Ζηλανδία και επίσης διαπραγματεύονται την παράδοσή τους, λένε οι πηγές των WDS.
Ακούμε επίσης ιστορίες από τους Gnostic Illuminati  και τους P3 Ελευθεροτέκτονες για κάποιον πόλεμο που μαίνεται χιλιάδες χρόνια. Λένε πως ο πλανήτης Γη τέθηκε σε καραντίνα χιλιάδες χρόνια πριν, όταν μια πανίσχυρη οντότητα κατέφυγε στην επιφάνεια και υποδούλωσε μια ομάδα ανθρώπων. Αυτή η οντότητα είναι αυτό που αναφέρεται στη Βίβλο ως Σατανάς, σύμφωνα με αυτούς. Οι άνθρωποι που υποδούλωσε είναι αυτοί που σήμερα ονομάζουμε Εβραίους, αναφέρουν.
Μια πιο λογική, επιστημονική εξήγηση είναι ότι μια αρχαία ομάδα ανθρώπινων δουλεμπόρων διεύθυνε  μια μονοθεϊστική απάτη για να υποδουλώσει ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτές οι οικογένειες διασπάστηκαν σε κλίκες που συγκρούονταν, και τις ξέρουμε ως Καθολικούς, Προτεστάντες, Μουσουλμάνους και Εβραίους. Αυτός είναι ο λόγος που η εξέγερση ενάντια στη συλλογική διακυβέρνησή τους μπορεί να ονομαστεί βιβλική.
«Έχουμε κολλήσει σε αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επαναλαμβάνουμε τις ίδιες παλιές στρατηγικές ξανά και ξανά», παραδέχεται ένας ανώτερος Σατανιστής. Αυτός είναι ο λόγος που δοκίμασαν τη γρίπη των πτηνών, τον έμπολα, τον ζίκα, και άλλους πανδημικούς εκφοβισμούς τον ένα μετά τον άλλο τα τελευταία χρόνια, ώστε να κρατήσουν τον πληθυσμό φοβισμένο, παραδέχεται.
Αυτό συμβαίνει τουλάχιστον από τη σχεδιασμένη πανδημία της «Ισπανικής Γρίπης» του 1918, η οποία σκότωνε μόνο νέους στρατιώτες που είχαν εμβολιαστεί.
Για να έχετε ακόμη ένα παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο ντοκιμαντέρ «CBS 60 MINUTES» https://youtu.be/f1jV3tJ2Lqw σχετικά με την επιδημία της γρίπης των χοίρων το 1976 στις ΗΠΑ. Προβλήθηκε μόνο μια φορά και ποτέ ξανά. Ακούστε τις καταθέσεις ανθρώπων που έπαθαν παράλυση Guillain-Barré εξαιτίας του εμβολίου της γρίπης αυτής. Έκαναν μήνυση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για βλάβες. Οι 500 περιπτώσεις της παράλυσης Guillain-Barré, συμπεριλαμβανομένων 25 θανάτων, δεν οφείλονταν στην ίδια τη γρίπη των χοίρων  αλλά ήταν άμεσο αποτέλεσμα του εμβολιασμού. Ο τότε Πρόεδρος Τζέραλντ Φορντ, με συμβουλή του Κέντρου Ελέγχου Λοιμωδών Νοσημάτων, απαίτησε τον εμβολιασμό ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του πληθυσμού των ΗΠΑ.
Γι’ αυτό σας παρακαλώ μην τους αφήσετε να διενεργήσουν (υποχρεωτικούς) μαζικούς εμβολιασμούς με το πρόσχημα μιας (ψεύτικης) «θανατηφόρας πανδημίας» επειδή θα προκαλέσουν πραγματική πανδημία.
Ας ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά στο τι συμβαίνει στο οικονομικό τους σύστημα. Ο χάρτης στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει με κόκκινο αυτό που συμβαίνει τώρα, σε σύγκριση με το τι συνέβη σε προηγούμενες κρίσης αγοράς. Είναι φανερό πως δεν πρόκειται για συνηθισμένη χρηματοπιστωτική κρίση.
Αυτή η φράση από το Zero Hedge φανερώνει πώς εξατμίστηκε η νομισματική αυταπάτη των  Fed:
            «Μετά την πυροδότηση του μεγαλύτερου ‘σοκ και δέους’ μπαζούκα στην στορία των Fed,  που προοριζόταν να αποκαταστήσει όχι μερικώς αλλά πλήρως τη φυσιολογικότητα στις αγορές και τα χρηματιστήρια, οι  προθεσμιακές όχι απλά δεν είναι υψηλότερες, αλλά καταρρέουν -5% κάτω  από το όριο».
Οι πηγές της CIA λένε πως ο μέσος βιομηχανικός δείκτης Dow Jones θα πρέπει να πέσει τουλάχιστον κατά το ένα τρίτο της υψηλότερης τιμής του για να είναι ευθυγραμμισμένος με τις ιστορικές τάσεις.
Με τις ΗΠΑ να μην έχουν πλέον εισερχόμενα πλοία γεμάτα αληθινά αγαθά με αντάλλαγμα πλασματικά «χρήματα» που τα δίνουν τμηματικά σε «ψηφιακή πίστωση», αποτελεί μαθηματική βεβαιότητα ότι τα καταστήματα θα αδειάσουν και μεγάλες αμερικανικές τράπεζες θα φαλιρίσουν.
Τώρα ας δούμε τις αναφορές από τον εκτυλισσόμενο μυστικό πόλεμο από το Πεντάγωνο και τη CIA. Εδώ είναι μια σύνοψη της κατάστασης από μια πηγή του Πενταγώνου:
            «Οι Σιωνιστές είναι στα νεκροκρέβατά τους, καθώς ο Harvey Weinstein καταδικάζεται σε 23 χρόνια φυλακή στη Ν. Υόρκη, ανοίγοντας το δρόμο για καταδίκες στο Λος Άντζελες.
Εφόσον ο Πρίγκιπας Άντριου είναι ναυτικός αξιωματούχος που βοήθησε τον Jeffrey Epstein αλλά αρνείται να συνεργαστεί με τον Τραμπ, και η βασίλισσα έχει κλειδωθεί έξω από το Κάστρο Ουίνδσορ, οι βασιλικοί της Αγγλίας μπορούν να εκδοθούν στον αμερικανικό στρατό μιας και είναι και αυτοί αξιωματούχοι του στρατού.
Η Ιταλία βρίσκεται προφανώς κάτω από την προστασία του αμερικανικού στρατού ενόσω η χώρα βρίσκεται σε ολική απαγόρευση… Ο επικεφαλής του στρατού της βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, και το Βατικανό πρέπει να καθαριστεί από τους ομοφυλόφιλους, τους Σατανιστές και τους παιδόφιλους.
Το αντι-οικογενειακό, αντιχριστιανικό Χόλιγουντ δέχεται επίθεση καθώς τα πάρκα της Disney και οι κινηματογράφοι κλείνουν, και οι παραγωγές ταινιών σταματάνε. Ο Tom Hanks και η σύζυγός του  μολύνθηκαν με τον κορονοϊό, η Nicole Kindman επιστρέφει στην κρυψώνα της και ο Σπίλμπεργκ ίσως εκτεθεί δημόσια για τα εγκλήματά του που αφορούν παιδιά.»
Ακόμη πιο σοκαριστική είναι η αναφορά που ήρθε από τη CIA λίγο πριν αναρτηθεί το άρθρο αυτό:
            «Σήμερα το πρωί στις 4:30, παραδόθηκε ένταλμα στον Καναδό Πρωθυπουργό Justin Trudeau από τις ΗΠΑ για εταιρικά και οικονομικά εγκλήματα. Οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ διατάχτηκαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου  σε όλους ότι ο Trudeau και η γυναίκα του έχουν μολυνθεί με τον κορονοϊό και δεν θα βγαίνουν από το σπίτι τους για λίγον καιρό.
Ο Tom Hanks συνελήφθη πριν από 48 ώρες για παιδοφιλία και προς το παρόν κρατείται σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αυστραλία, απρόθυμος να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Η επόμενες διασημότητες που θα συλληφθούν είναι η Σελίν Ντιόν, η Μαντόνα, ο Κέβιν Σπέισι και ο Charles Barkley. Όλοι θα ισχυριστούν μόλυνση από κορονοϊό.»
Τα αεροδρόμια της Ιταλίας έχουν κλείσει εντελώς, καθώς πάνω από 80 αξιωματούχοι του Βατικανού και των οικονομικών έχουν δεχτεί τα ίδια εγκληματικά κατηγορητήρια για οικονομικά εγκλήματα, παιδοφιλία, trafficking παιδιών και σεξουαλική κακοποίηση.
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν ολοκληρώσει μαζικές συλλήψεις μελών της δικής τους Βασιλικής Οικογένειας και συνεργατών.
 Ο καταδικασμένος βιαστής του Χόλιγουντ Harvey Weinstein έκανε συμφωνία με αντάλλαγμα την κατάθεσή του εναντίον εκατοντάδων από την ελίτ των διάσημων του Χόλιγουντ για την ανάμιξή τους σε εμπόριο ναρκωτικών, σε παιδοφιλία και σε διακίνηση παιδιών. Αντί για 55ετή κάθειρξη, του επιβλήθηκε ποινή 23 ετών. Σε αντάλλαγμα, έδωσε κατάθεση εναντίον κάποιων ονομάτων από τα πιο γνωστά και ισχυρά, συμπεριλαμβανομένων  των Πρίγκιπα Άντριου, τον Τσάρλι Σιν, τον Bob Saget,  τον Κέβιν Σπέισι, τον Τζον Τραβόλτα, τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, τον Τζον Ποντέστα, τα NXIVM και PIZZAGATE κλαμπ διακίνησης σεξ, και εκατοντάδες άλλους που ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι με τον Jeffrey Epstein.
Ο Jeffrey Epstein παρομοίως προχώρησε σε συμφωνία και σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του στη φυλακή σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή του.
Οι διευθύνοντες σύμβουλοι κάποιων από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως καταδικάστηκαν ή συνελήφθησαν, και κάποιοι υποχρεώθηκαν να παραιτηθούν – όλοι μέσα στις τελευταίες 30-60 ημέρες – όπως οι CEO των NBA, Harley Davidson, Bill Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Disney, και ο αρχηγός της αστυνομίας του Βατικανού μεταξύ άλλων. Χονδρικά 700-800 παραιτήσεις έπονται τους επόμενους 3 μήνες.
Ο εργαστηριακά-κατασκευασμένος ‘novel coronavirus’ είναι συγκάλυψη για την ατζέντα των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Τώρα έχει μετατραπεί στη μεγαλύτερη συγκαλυμμένη επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που έχει δει ποτέ ο πλανήτης. Αυτή η τεράστια επιχείρηση (158.000 συλλήψεις) θα συλλάβει και θα απομακρύνει τους πλέον μοχθηρούς και διεφθαρμένους πολιτικούς, διασημότητες και διευθύνοντες συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων αριστοκρατών όλου του πλανήτη και τραπεζιτών όπως τον George Soros, αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών και τους ιδρυτές της ‘GRETA Inc.’
Ο πρόεδρος Τραμπ θα κερδίσει τις εκλογές του 2020, και οι συλλήψεις πρώην προέδρων των ΗΠΑ θα ξεκινήσουν το 2021. Οι σημαντικότερες συλλήψεις θα παρουσιαστούν από τα Μέσα σαν τυχαίες ή σαν θεωρίες συνωμοσίας. Σε όλα τα συλληφθέντα άτομα θα δοθεί ο «Θάνατος Ρόμελ» (Rommel Death), που σημαίνει ότι θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα στο να φανεί ο θάνατός τους στο κοινό σαν αυτοκτονία ή ατύχημα σε αντάλλαγμα της διατήρησης της φήμης τους. Διαφορετικά, μπορούν να διαλέξουν να περάσουν από δίκη για εγκλήματα, που θα είχε ως αποτέλεσμα τη δημόσια ατίμωσή τους.
Κάποιοι κορυφαίοι θρησκευτικοί ηγέτες θα συλληφθούν ή θα υποχρεωθούν να παραιτηθούν, και κάποιοι ξαφνικά ‘θα αρρωστήσουν’. Το Βατικανό θα είναι το πρώτο, και ο Πάπας θα απομακρυνθεί μέσα στο 2020. Η διακίνηση της ανθρώπινης Αδρενοχρώμης  θα αποκαλυφθεί, και το Χόλιγουντ όπως και το Βατικανό θα εκτεθούν καθώς είναι οι άμεσα υπεύθυνοι.
Θα υπάρξει μία δίμηνη πλήρης παύση των πιο κοινών λειτουργιών παγκοσμίως, όπως τα σχολεία, τα χρηματιστήρια, κάποιες τράπεζες, τα αεροδρόμια, οι μεταφορές, τα ταξίδια, οι εκδηλώσεις, τα γκαλά, οι εκθέσεις, οι αθλητικές διοργανώσεις, οι αθλητικοί αγώνες, οι τελετές μουσικών βραβείων, οι αγώνες NBA, NHL, μπέιζμπολ, καθώς και οι κρουαζιέρες. Θα υπάρξουν ελλείψεις τροφής και στημένες διακοπές ηλεκτροδότησης. Οι τιμές του πετρελαίου θα πέσουν, οι μετοχές του χρυσού και του ασημιού θα καταρρεύσουν, και πολλές εταιρίες είτε θα χρεοκοπήσουν είτε θα σημειώσουν σημαντικές οικονομικές απώλειες, όπως αυτό που πρόκειται να συμβεί στην Air Canada, στη Disney και στην Coca-Cola.»
Άλλα ανεπιβεβαίωτα στοιχεία από πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών έχουν ως εξής:
«Η Νάνσι Πελόζι πέθανε μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Το πιθανότερο είναι να κατηγορηθεί ο κορονοϊός ως αιτία θανάτου όταν θα γίνει η ανακοίνωση.»
«Ο Steven Mnuchin  (Σ.τ.Μ. υπουργός οικονομικών των ΗΠΑ) θα απομακρυνθεί πολύ σύντομα. Είναι πράκτορας της Χαζαρικής καμπάλ. Έχει έρθει η ώρα να τον ξεφορτωθούν, καθώς γνωρίζει πολλά σχετικά με τις εσωτερικές τους συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ληστειών του δημόσιου θησαυροφυλακίου. Θα υποκύψει στον κορονοϊό;»
«Η Εταιρία Μπόινγκ θα καταρρεύσει. Είναι τελειωμένη. Όλα τα μηχανολογικά κέντρα των αεροσκαφών σε όλο τον κόσμο θα κλείσουν. Οι εγκαταστάσεις συντήρησης σε όλον τον κόσμο θα κλείσουν. Οι πωλήσεις αεροσκαφών έχουν ήδη σταματήσει. Τα συμβόλαια ακυρώθηκαν. Η Μπόινγκ θα πάρει μαζί της και τη Lockheed-Martin. Έχουν τα πλοκάμια τους γύρω απ΄όλον τον κόσμο. Αυτό θα καταρρίψει την καμπάλ.»
«Το πετρέλαιο μπορεί να πέσει και στα 5 δολάρια το βαρέλι, καθώς κανείς δεν το θέλει πια. Νέες τεχνολογίες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν.»
Επιτέλους συμβαίνει, η ανθρωπότητα ξυπνάει από έναν μακρύ και φρικτό εφιάλτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters