Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ σε Κ.Μητσοτάκη: «Είναι ένας ανόητος!»

email: dimitrakopoulos@pronews.gr
Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το Kassiopi Project, στην Κέρκυρα, με μέλος της οικογένειας να επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» αφού θεωρεί πως το ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί στον Ερημίτη θα καταστρέψει την περιοχή.
Συγκεκριμένα, ο τραπεζίτης Νάθανιελ Ρότσιλντ, o οποίος είναι γιος του Λόρδου Τζέικομπ Ροτσιλντ και ένα από τα πιο εξέχοντα μέλη της οικογένειας, η οποία κατέχει εδώ και αιώνες την ιστορική της έπαυλη, πλησίον της έκτασης που -πιθανόν- να κατασκευαστεί το ξενοδοχείο,  χαρακτήρισε με tweet του «ανόητο» τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ περιέγραψε ως «φιάσκο» την επένδυση στην ΒΑ Κέρκυρα.
Αφορμή για αυτά τα tweet αυτά, αποτέλεσε η επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα πριν από 5 ημέρες, για την επίσημη «έναρξη» των εργασιών του Kassiopi Project και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων που πραγματοποιήθηκαν την ίδια ημέρα. Βέβαια, όπως και στο Ελληνικό τα «έργα» ήταν κάποιες κατεδαφίσεις.
Μάλιστα ο πρωθυπουργός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν δήλωσε στα «εγκαίνια» πως «κάποια στιγμή θα καεί το δάσος!», θέλοντας να δικαιολογήσει την κατασκευή του ξενοδοχείου.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει σήμερα στην Κέρκυρα και θα επισκεφθεί τον Ερημίτη. Ο Ερημίτης από περιβαλλοντική άποψη είναι μια απόλυτη καταστροφή, πηγαίνει την Κέρκυρα πίσω στην μαζική ανάπτυξη της δεκαετίας του 1970 και προσθέτει μηδέν στην τοπική οικονομία. Ο Μητσοτάκης είναι ανόητος που υπερασπίζεται αυτό το έργο», έγραψε ο Νέιθαν Ρότσιλντ.
Λίγο αργότερα, ο Νάθανιελ Ρότσιλντ, ανάρτησε και φωτογραφία από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων κατά της επένδυσης, κάνοντας λόγο για χιλιάδες κατοίκους που περίμεναν τον πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στην εκδήλωση των «εγκαινίων», την οποία χαρακτήρισε «ιδιωτικό πάρτι επίδειξης».
«Εξαιρετικές σκηνές από την Κέρκυρα σήμερα το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στο φιάσκο ανάπτυξης του Ερημίτη. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έφτασε στο ιδιωτικό του πάρτι επίδειξης μόνο για να συναντηθεί με χιλιάδες ντόπιους που προσπαθούν να σώσουν αυτήν την παρθένα ακτογραμμή από την καταστροφή», είπε ο τραπεζίτης. 
Η οικογένεια Ρότσιλντ που είναι ίσως η ισχυρότερη οικογένεια τραπεζιτών στον κόσμο, χωρίς κανείς να ξέρει την πραγματική της περιουσία, έχει ιστορικούς δεσμούς με την Κέρκυρα καθώς στα ΒΑ του νησιού μεταξύ Αγίου Στεφάνου και Κερασιάς, συντηρούν έπαυλη, στην οποία μάλιστα έχουν φιλοξενηθεί κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων αιώνων πολλές διάσημες προσωπικότητες.
Μετά το φιάσκο με το Ελληνικό, άλλο ένα έργο δεν πάει όπως θα περίμενε η κυβέρνηση, η οποία δεν έχει δει κανένα από τα έργα-σφραγίδα που είχε υποσχεθεί να προχωρούν.
Αξίζει να σημειωθεί πως την επομένη των εκλογών, η γαλλική εφημερίδα Liberation, η οποία ανήκει στην οικογένεια, είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε άρθρο της ως «petit Koulis», δηλαδή ο «μικρός Κούλης».


https://www.pronews.gr


ΑΔΙΑΝΌΗΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΠΟΥ ΣΟΚΆΡΕΙ !!!
[ MIKΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ]
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ....... ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ή ΡΟΘΤΣΑ'Ι'ΛΝΤ ( ROTHSCHILD) ΕΠΕΙΔΉ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΈΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ !!!
ΚΎΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !!!
ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ( ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΆΖΩ ΑΥΤΟ, ΟΎΤΕ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΏ Ή ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ) ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ... ΡΌΤΣΙΛΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΝ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ !!!
ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΌΝΟΝ ΕΣΑΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΑΝ ΤΑ ΗΝΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΊΡΙΟ ΠΛΉΓΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.... ΚΑΤ' ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ "ΤΡΆΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΌ ΠΑΚΈΤΟ ΚΑΤΆ 94% ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!
ΙΔΟΎ ΠΕΔΊΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ !!!
ΥΓ
ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!
ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΌΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΆ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΊΑ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΡΌΤΣΙΛΝΤ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ;;;
ΑΝΑΛΆΒΑΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ;;;
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters