Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Απίστευτες συμπτώσεις και μελοντολογικες προβλέψεις, που βγήκαν όμως 100% αληθινές, χωρίς οι ίδιοι οι προβλέποντες να το έχουν επιδιώξει καν!....


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "Αβραάμ Λίνκολν Τζον Κένεντι"Konstantinos Spilos Spiliotis
Ιστορία πρώτη.
Οι απίστευτες συμπτώσεις στην ζωή, αλλά και τον θάνατο, δύο πασίγνωστων Αμερικανών προέδρων, των Abraham Lincoln και John F. Kennedy.
(Οι οποιοι έμοιαζαν και φυσιγνωμικα)
-Οι δύο πρόεδροι της Αμερικής είχαν επώνυμα που αποτελούνταν από επτά γράμματα. Και οι δύο ήταν δευτερότοκα τέκνα των οικογενειών τους.
-Ο Lincoln είχε γιους με ονόματα Robert και Edward. Ο Kennedy είχε αδέλφια με ονόματα Robert και Edward.
-Και οι δύο πρόεδροι είχαν από τέσσερα παιδιά, και έχασαν από έναν γιο κατά την διάρκεια που ζούσαν στον Λευκό Οίκο, κι επίσης έχασαν από μια αδελφή πριν γίνουν πρόεδροι.
-Ο γιος του Lincoln νυμφεύθηκε την Mary Eunice Harlan. Η αδελφή του Kennedy ονομαζόταν Eunice Mary Kennedy.
-Οι γυναικες που παντρεύτηκαν μαζί τους, ηταν και οι δυο σε ηλικία 24 ετών, μετά από επίσημη σχέση με κάποιον άλλον άνδρα. Μιλούσαν άπταιστα την γαλλική γλώσσα και φημίζονταν για το γούστο τους στο καλό ντύσιμο.
-Ο Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο Kennedy το 1946 –εκατό χρόνια αργότερα. Ο πρώτος έγινε πρόεδρος το 1860, ο δεύτερος το 1960 –εκατό χρόνια αργότερα..
-Και οι δύο ασχολήθηκαν βασικά με τα δικαιώματα του πολίτη.
--Ο Lincoln νίκησε σε εκλογική αναμέτρηση τον Stephen Douglas, ο οποίος είχε γεννηθεί το 1813. Ο John Kennedy νίκησε τον Richard Nixon που είχε γεννηθεί το 1913 –εκατό χρόνια αργότερα.
Και των δύο η ανακήρυξη ως υποψήφιοι με τους Ρεπουμπλικάνους έγινε στο Σικάγο, το 1860 και 1960 αντίστοιχα –με διαφορά δηλαδή εκατό ετών. Και οι δύο κέρδισαν τις εκλογές με λιγότερο από το 50% των ψήφων.
-Ο γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν John. Του Kennedy o γραμματέας ονομαζόταν Lincoln. Και των δύο ο προσωπικός γιατρός ονομαζόταν Charles Taft.
-Ο Lincoln είχε έναν φίλο και σύμβουλο ονόματι William Graham, ενώ ο Kennedy είχε έναν ίδιο ονόματι Billy Graham.
-Ο Lincoln λάτρευε το κτήμα του στο Monroe του Maryland. O Kennedy ήθελε να έχει ως... κτήμα του την Marilyn Monroe!
-Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νοτίους.
-Και τους δύο διαδέχθηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.
-Ο Andrew Johnson, που διαδέχθηκε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1808. Ο Lyndon Johnson, που διαδέχθηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908 –εκατό χρόνια αργότερα.
-Και οι δύο πρόεδροι πυροβολήθηκαν ημέρα Παρασκευή, παρουσία των συζύγων τους.
-Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
-Ο Lincoln πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που ονομαζόταν «Ford».
Ο Kennedy πυροβολήθηκε σ'ένα αμάξι που ονομαζόταν «Lincoln» της «Ford».
-Ο Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μια αποθήκη.
Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μια αποθήκη και ο δολοφόνος έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα θέατρο.
-Και των δύο τα ονόματα των δολοφονων τους, αποτελούνται από 15 γράμματα , John Wilkes Booth, Lee Harvey Oswald
-Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1839. Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1939 –εκατό χρόνια αργότερα.
-Και οι δύο δολοφόνοι συνελήφθησαν από αξιωματικό ονόματι Baker.
-Και οι δύο, Βooth και Oswald, δολοφονήθηκαν πριν από τη δίκη τους
-Και οι δύο προεδροι, ήταν απόγονοι φτωχών «λευκών» οικογενειών του αμερικανικού Νότου, κατέλαβαν εν παρόδω το αξίωμα του Γερουσιαστή, απέκτησαν από δύο κόρες και πολέμησαν ως αξιωματικοί.
!!!!..............
Παρα μα παρα πολλες συμπτωσεις, για να ειναι τυχαίες!....
.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Δεύτερη ιστορία
η ιστορια ενος Βιβλιου και του πιο γνωστου ναυαγίου στον κοσμο, το ναυαγιο του Τιτανικου.
Το 1898, 14 χρόνια πριν το ναυάγιο του Τιτανικού, ο συγγραφέας φαντασίας Μόργκαν Ρόμπερτσον, τυπωνει και κυκλοφορει τη νουβέλα «Futility» (Ματαιότητα).
Γραφει στο βιβλιο αυτο, οτι καποιοι θελησαν να κανουν το μεγαλυτερο, πολυτελεστερο και γρηγοτερο πλοιο στον κοσμο και ετσι φτιαξαν ένα υπερωκεάνιο που το ονομασαν «Τιτάν».
Χαρακτηρίζεται στο διηγημα ως το μεγαλύτερο δημιούργημα του ανθρώπου και πρακτικά αδύνατο να βυθιστεί…
Η κατασκευή του περιελάμβανε 19 στεγανά. Ακόμη και 9 από αυτά να γέμιζαν με νερό, το πλοίο θα μπορούσε να συνεχίσει να πλέει. Απόλυτα σίγουροι για το δημιούργημά τους οι κατασκευαστές προέβλεψαν χώρο μόνο για 24 σωστικές λέμβους, αρκετές για να χωρέσουν 500 από τους 3000 επιβάτες!
Στη συνεχεια στο βιβλίο γραφει οτι, μια ήρεμη Απριλιάτικη νύχτα, ο Τιτάνας συγκρούεται με ένα παγόβουνο στο Βόρειο Ατλαντικό, πλεοντας με την μεγιστη ταχυτητα του των 24 κομβων για να σπασει το ρεκορ ταξιδιου, αναμεσα στην Αγγλια και Αμερικη και βυθίζεται στο παρθενικό του ταξίδι!
Μόνο 13 επιβάτες επέζησαν από το ναυάγιο. (Αυτη ειναι και η μονο διαφορα με το πραγματικο ναυάγιο!)
Δεκατεσσερα (14) χρόνια αργοτερα, ενα πλοιο που θεωρουνταν το "αβυθιστο" πλοιο, με το ονομα "Τιτανικος", στο παρθενικο του ταξιδι οπως ολοι ξερουμε, βυθίστηκε στον Βορειο Ατλαντικο ενα ηρεμο Απριλιατικο βραδυ, (14 Απριλιου 1912), μετα απο προσκρουση σε.. παγοβουνο!!.....
Και ειναι το μοναδικο υπερωκεανιο που βυθιζετε ποτε απο παγοβουνο!
Συμτωση ολο αυτο?.... με τοσες ακριβεις λεπτομερειες?.... σαν να ηταν δημοσιογραφος της εποχης του ναυαγιου?.....

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ιστορία τρίτη.
Το βιβλίο του μεγαλου Αμερικανου ποιητη και συγγραφεα Edgar Allan Poe του 1838. “ Η αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πυμ” και το ναυαγιο του πλοίου "Mignonette" του 1884.
Το 1838, ο Edgar Allan Poe εκδιδει το βιβλιο του "Η αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πιμ από το Νάντακετ".
Ενα σπουδαιο μυθιστορημα, μια συναρπαστική ναυτική περιπέτεια, ένα ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής: το πρώτο πεζογράφημα του Πόε, το "σημαντικότερο έργο του" κατά τον Μπόρχες, που επηρέασε πλήθος συγγραφέων.
Στο βιβλιο αυτο ο Πόε μας περιγραφει πως ο νεαρός Άρθουρ Γκόρντον Πιμ σαλπάρει, κρυφά από τους γονείς και με συντροφιά τον φίλο του Αύγουστο, για ένα ταξίδι στο άγνωστο.
Μέσα από φουρτουνιασμένες θάλασσες, ανταρσίες, ναυάγια, κανιβαλισμούς και απομονωμένα νησιά με επικίνδυνους κατοίκους, ο ιδιοφυής συγγραφέας προσεχτικά οδηγεί τον αναγνώστη του σε μια κάθοδο στο ασυνείδητο για να αντιμετωπίσει τα πρωταρχικά στοιχεία της πραγματικότητας και να πλησιάσει τη θεμελιώδη αλήθεια που βρίσκεται πίσω από τον σύμπαντα χρόνο και μέσα στις διάνοιες όλων των ανθρώπων.
Μεσα σ, ολα αυτα, μας διηγιέται και μια ιστορία, όπου το πλοιο μετά απο μια τρομερη φουρτούνα ναυαγεί, και τεσσερεις ναυαγοι, τρεις αξιωματικοι και ενας καμαρότος, που περιπλανιόνταν μέσα σε μια βάρκα για πολλές μέρες, οι τρεις αξιωματικοι αποφασίσουν να σκοτώσουν και να φάνε τον νεαρό καμαρότο που η πένα του Πόε ονόμασε, Richard Parker.
Σαράντα εξη χρονια αργότερα, στα 1884, ενα πλοίο, το «Mignonette» ναυάγησε με μόνο τέσσερις επιζήσαντες, τρεις αξιωματικους και ενας καμαροτο,
Αυτοι περιπλανηθηκαν στη θάλασσα μέσα σε μια βάρκα για πολλές ημέρες.
Όταν τελικά τους βρήκαν και τους ανέσυραν από τα μανιασμένα νερά, οι τρεις εναπομείναντες ναυαγοί που ηταν οι τρεις αξιωματικοι, ομολόγησαν οτι είχαν σκοτώσει και κατασπαράξει τον νεαρό καμαρότο!
Χρειάζεται να προσθέσουμε ότι το όνομά του ήταν πράγματι Richard Parker, οπως το όνομα του καμαρότου που ειχε την ίδια τυχη στο βιβλίο του Πόε, 46 χρόνια πριν?...
Ναι αυτο ηταν!.
Ο καμαρότος που οι ανώτεροι αξιωματικοί δολοφόνησαν και έφαγαν για να σωθούν οι ίδιοι, λεγόταν Richard Parker!!......
Μετα από τόσες ανατριχιαστικες συμπτώσεις, πολλοί είχαν πει τότε, οτι ο Πόε είχε μια μηχανή του χρόνου! και ετσι ταξίδεψε στο μέλλον και ειδε το πραγματικό ναυάγιο!
Τα συμπεράσματα δικά σας!.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters