Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ένθερμοι πατριώτες δεν τα βρίσκουν στη μοιρασιά. Αρχίζουν τις κατηγορίες για χρηματοδότες που δίνουν εντολές

Δυστυχώς δε φαίνεται πιθανό δύο από τους πιο διάσημους Έλληνες πατριώτες του ελληνικού ίντερνετ, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προστατεύσουν την Ελλαδίτσα μας.
Όπως έγινε γνωστό, ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είναι αρχηγός του κόμματος “Νέα Δεξιά”, δεν ενδιαφέρεται πλέον να συστρατευθεί με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου “Ελληνική Λύση”.

Όπως αναφέρει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν επιθυμεί συνεργασία, αλλά προσχώρηση του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη στο δικό του.
Μάλιστα, όπως καταλαβαίνουμε από δηλώσεις, είναι σύνηθες φαινόμενο της ύπαρξης κάποιου χρηματοδότη σε πατριωτικά κόμματα, αφού ο ίδιος ανέφερε:
Ή πήρε εντολή από τον χρηματοδότη του ή φοβήθηκε μην του αλώσουμε το κόμμα
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, έγινε ευρύτερα γνωστός χάρη στην ακάματη ενασχόλησή του με το twitter, από το οποίο φρόντιζε σε όλους τους τόνους να μας ενημερώσειπως σιχαίνεται τους ομοφυλόφιλους. Από την άλλη, ο Κυριάκος Βελόπουλος, είναι πλέον γνωστός στο πανελλήνιο, για την απόπειρά του να πουλήσει από τη συχνότητα τηλεοπτικού σταθμού, επιστολές του Ιησού Χριστού.
Δυστυχώς, χάθηκε άλλη μία ευκαιρία για τη σωτηρία τους έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters