Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ.....!!! 10+11/9/2021

 

Δειτε τι εγινε στον πλανητη το τελευταιο διημερο....

1)Τα κατεχομενα μεσω Τουρκιας διαμηνυουν οτι θα αφήσουν τους Ελληνοκύπριους να ανακτήσουν την ιδιοκτησία τους στην πόλη Βαρώσιου εάν δεχθούν την κυριαρχία τουρκοκυπριακού κράτος.
 
2) Έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε στο βραζιλιάνικο δεξαμενόπλοιο υγραερίου Forte De Sao Marcos.
 
3)Ο βασιλιάς του Μαρόκου Mohammed διόρισε χθές τον Aziz Akhannouch του φιλελεύθερου κόμματος RNI πρωθυπουργό και του ζήτησε να σχηματίσει κυβέρνηση.
 
4)Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα ενός αποκλειστικόυ πόλεμου με την Ρωσία, Και η απάντηση της Μόσχας στον πρόεδρο της Ουκρανίας ήταν ότι " Έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα".
 
5)Ο βουλευτής του κόμματος Forza Italia, Luigi Cesaro από την Νάπολη έχει τεθεί υπό κράτηση σε κατοίκον περιορισμό από των δικαστή στα πλαίσια των ερευνών όπου κατηγορείται για εξωτερικό ανταγωνισμό και πολιτικές μαφίες.
 
6) Βγήκαν στην αγορά τα έξυπνα γυαλιά Facebook/Ray-Ban που ο χρήστης μπορεί να τραβήξει βίντεο, φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και να λάβει κλήσεις.
 
7)Η Ομοσπονδιακή Ένωση Επιβολής του Νόμου που εκπροσωπεί πάνω από 30.000 αξιωματικούς και πράκτορες αντιτίθεται στην εντολή υποχρεωτικότητας του Μπάιντεν. Η Psaki είπε ότι και οι 2,1 εκατομμύρια ομοσπονδιακοί υπάλληλοι έχουν 75 μέρες για να κουνουπιαστούν ή να απολυθούν.
 
8)Ο Elon Musk χλευάζει την προσπάθεια του Bezos να αναπτύξει την τεχνολογία της αθανασίας. Η Altos Labs με τα εκατομμύρια που ρίχνει ο Bezos κάνει μια μυστηριώδη ερευνητική επιχείρηση κατά της γήρανσης των κυττάρων στο Silicon valley.
 
9)Ο επικεφαλής του υπουργείου επείγουσας κατάστασης της Ρωσίας Evgeny Zinichev πέθανε κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Norilsk την ώρα του καθήκοντος προσπαθώντας να βοηθήσει άλλον.
 
10)Η σχεδιάστρια των χαρούμενων κουτιών των McDonald's Yolanda Fernández de Cofiño πέθανε.
 
11)Ο ηθοποιός Michael K. Williams βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη και οι φήμες αναφέρουν για πιθανή υπερβολική δόση.
 


 



--------------------=================---------------------

1) Μαζική πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο St. John's Episcopal Hospital στην περιοχή Rockaway του Queens της Νέα Υόρκης.

2)Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την γιγάντια κούκλα Αμάλ στο Βατικανό.

3)Η ηγεσία του Ισλαμικού κόμματος δικαιοσύνης και ανάπτυξης (PJD) του Μαρόκου έχασε τις έδρες του στις βουλευτικές εκλογές όπου πήραν μόνο 12 από τις 395 συνολικά έδρες. Ο ηγέτης του κόμματος Saadedin Otmani παρουσίασε την παραίτησή του όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη του εκτελεστικού επιτελείου και κάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της συνέλευσης του κόμματος για τις 18.9.2021.

4)Το Ιράν κάλεσε τον επικεφαλή της πυρηνικής επιτήρησης του ΟΗΕ Ραφαέλ Γκρόσι στη Τεχεράνη πρίν την αναμέτρηση με τους διπλωμάτες της δύσης.

5) Άγνωστη άνοιξαν πυρ εναντίον του σπιτιού του αρχηγού της αστυνομίας Jamal Hakroush στην περιοχή Kafr Kanna. Ο Hakroush ήταν επικεφαλής της ομάδας που πολεμάει την εγκληματικότητα στις αραβικές πόλεις και αραβικές κοινότητες του Ισραήλ. Οι πληροφορίες λένε ότι δολοφονήθηκε.

6) Πυρκαγιά μετά από έκρηξη σημειώθηκε σε δεξαμενή πετρελαίου στο Donetsk.

7) Σε κόκκινο συναγερμό οι περιοχές της νότιας Ισραήλ μετά από επιθέσεις ρουκετών και πυραύλων που εξαπέλυσαν από την Γάζα. Οι σειρήνες ακούγονται στις περιοχές Sha'Ar, Sderot, HaNegev, Nir'Am, Ibim και Gevim.

8 Τεράστια έκρηξη σε κτίριο από φιάλη υγραερίου στην πόλη Dalian της Κίνας όπου 8 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν.

9) Έκρηξη υγραερίου διέλυσε τη πρόσοψη ενός κτιρίου στην πόλη Yelets της Ρωσίας όπου ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 7 τραυματίστηκαν.

10)Ο δικαστής του Μέριλαντ Jonathan Newell 50 ετών έδωσε τέλος στη ζωή του όταν οι ομοσπονδιακοί στρατιώτες έφτασαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν για εκμετάλλευση καναρινιών.

11)10 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην πόλη Manbij της Συρίας μετά από βόμβα σε τούνελ που τοποθέτησαν οι κουρδοσυριακοί μαχητές.

12) Αυξάνονται οι βροχές στην περιφέρεια Chongqing της Κίνας ανεβάζοντας τον κίνδυνο να σπάσουν τα φράγματα.
Έχετε σχόλια σημαντικά!!!



 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters