Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά των αρνητών της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της Ατζέντας 21



Ο Πάπας Φραγκίσκος κατά των αρνητών της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της Ατζέντας 21
Ένας από τους μεγάλους στόχους του Πάπα Φραγκίσκου για το 2015 είναι η ενημέρωση του 1,2 δισεκατομμυρίου καθολικών του κόσμου για το πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.
Ο Ποντίφικας αναμένεται να εκδώσει εγκύκλιο για τα περιβαλλοντικά θέματα και στη συνέχεια να μιλήσει απευθείας με τους ηγέτες των Ηνωμένων Εθνών. Τελευταία κίνηση είναι να οργανώσει μία σύνοδο κορυφής όλων των θρησκειών του πλανήτη.

Οι κινήσεις αυτές, λένε έχουν ως στόχο την αύξηση της πίεσης για την επίτευξη μίας ισχυρής και φιλόδοξης δεσμευτικής συμφωνίας από τους ηγέτες των 195 κρατών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι στο τέλος του 2015.
Η αποφασιστικότητα του Πάπα έχει γίνει αποδεκτή με ενθουσιασμό από μεγάλη μερίδα πιστών, η οποία αναμένει με ανυπομονησία την προσεχή εγκύκλιο. Αντίθετα οι ομάδες αρνητών της κλιματικής αλλαγής εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι και αντιδρούν στη νέα αυτή κατεύθυνση του Βατικανού.
Όμως ο Πάπας έχει κι αυτός ατζέντα και είναι εναρμονισμένη με την Α21:
«Το μονοπώλιο της γης, η αποψίλωση, . και οι αγροτοξίνες αποτελούν μερικά από τα κακά που αποξενώνουν τον άνθρωπο από τον τόπο γέννησής μας», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος τον Οκτώβριο. «Η κλιματική αλλαγή, η απώλεια της βιοποικιλότητας και η αποψίλωση των δασών δείχνουν ήδη τις καταστροφικές τους συνέπειες και τους μεγάλους κατακλυσμούς που βιώνουμε», πρόσθεσε.
Με λίγα λόγια, ο Πάπας ο καλός (που μπορεί και να μας αφορίσει ως αρνητές της κλιματικής αλλαγής) θα “ενημερώσει” τα δισεκατομμύρια των καθολικών πιστών βάζοντας όμως και στο παιγνίδι και τους ηγέτες των άλλων θρησκειών (για να μην ξεχνιόμαστε ότι οι θρησκείες πάνε και για πανθρησκεία),  ότι ευθύνονται οι ίδιοι για την κλιματική αλλαγή γιατί δεν συμφωνούν ότι το νερό δεν είναι δικό τους, αλλά ανήκει στην “παγκόσμια κοινότητα”, άρα και πρέπει να το κάνει κουμάντο μια παγκόσμια διακυβέρνηση -ο ΟΗΕ κατά πάσα πιθανότητα με την Α21- και φυσικά με τη βοήθεια των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Επίσης να τους εκβιάσει με τις καιρικές καταστροφές και τα ακραία φαινόμενα, ότι αν δεν συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις -όποιες θα είναι αυτές θα τις μάθουμε το Σεπτέμβριο- τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν. Τυχαίο ήταν το ότι όταν ο Πάπας πήγε στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα σε ένα νησί των Φιλιππίνων που το 2013 καταστράφηκε από έναν τυφώνα, ξέσπασε νέος τυφώνας; Ολόκληρο σόου στήθηκε!  διαβάστε: Όταν ο Πάπας και ο τυφώνας έδωσαν ραντεβού στις Φιλιππίνες
Ένα ακόμα “μάθημα” που κάνει ο Πάπας στις καθολικές είναι να μην γεννούν σαν κουνέλες! Έτσι μπορεί να σωθεί το κλίμα, αφού όπως λέει και ο άλλος αξιολάτρευτος Μπιλ Γκέιτς, ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί για να έχουμε λιγότερο CO2!
«Ο Θεός μας προσφέρει μεθόδους για να είμαστε υπεύθυνοι. Κάποιοι πιστεύουν ότι – συγχωρέστε μου την έκφραση – για να είναι καλοί Καθολικοί πρέπει να είναι σαν τα κουνέλια. Όχι. Η γονεϊκή ιδιότητα σημαίνει να είσαι υπεύθυνος. Αυτό είναι ξεκάθαρο», είπε. Αλλά καθώς είναι κατά της αντισύλληψης (για να μην πάει και τελείως κόντρα στα Καθολικά πιστεύω) λέει ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι οικογενειακού προγραμματισμού τους οποίους επιτρέπει η Εκκλησία, όπως η αποχή από το σεξ κατά τη διάρκεια της γόνιμης περιόδου της γυναίκας.
Αυτά είπε στις Φιλιππινέζες που γεννούν πολλά παιδιά, αλλά δεν είπε τίποτα για την παγκόσμια μείωση γεννήσεων και το μέγα δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα όλος ο ανεπτυγμένος κόσμος, με έναν πλανήτη που συνεχώς γερνάει και που ζητούν από τους πολίτες μεταρρυθμίσεις και περικοπές συντάξεων, ενώ η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί τεκμήριο!
Σε λίγο και ποινικό αδίκημα…
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/05/21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters