Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

10 πράγματα που μάθαμε κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος COVID-19

Ένα πιθανό θετικό στοιχείο από την όλη πανωλεθρία του Covid-19 είναι ότι μάθαμε απίστευτα πολλά για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Αυτό θα είναι ζωτικής σημασίας αν καταφέρουμε να αποτρέψουμε την κάθοδο σε ένα εφιαλτικό μέλλον τεχνοφασιστικής δουλείας.

Θα έχουμε μια νέα κατανόηση του τι έχει γίνει ο κόσμος μας και τι θα θέλαμε να γίνει στις επόμενες δεκαετίες και αιώνες. Και το “εμείς” σημαίνει εμείς. 

Ενώ η πλειοψηφία, προφανώς, δεν έχει μάθει τίποτα απολύτως από όσα έχουν συμβεί, τελικά θα μας καταλάβει στο τελος.

Δεν υπάρχει περίπτωση οι γνώσεις που θα αποκτηθούν από ένα ευάλωτο 15% ή 20% του πληθυσμού να μην καταλήξουν να τις μοιραστούν σχεδόν όλοι. Όταν η αλήθεια βγαίνει προς τα έξω, τείνει να μένει έξω. Όπως το έθεσε τόσο σοφά ο H.R. Haldeman, “δεν μπορείς να βάλεις την οδοντόκρεμα πίσω στο σωληνάριο”.

Ακολουθούν δέκα πράγματα που μάθαμε κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος του Κόβιντ.

1. Το πολιτικό μας σύστημα είναι απελπιστικά διεφθαρμένο.

Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι απελπιστικά διεφθαρμένοι. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι αξιόπιστο. Όλα μπορούν να εξαγοραστούν και έχουν εξαγοραστεί.

2. Η δημοκρατία είναι μια απάτη.

Ήταν μια απάτη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δε θα υπάρξει ποτέ πραγματική δημοκρατία, όταν το χρήμα και η εξουσία ισοδυναμούν με το ίδιο πράγμα.

3. Το σύστημα δε θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να διατηρήσει την εξουσία του και, αν είναι δυνατόν, να αυξήσει τα επίπεδα ελέγχου και εκμετάλλευσης.

Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. Κανένα ψέμα δεν είναι υπερβολικά εξωφρενικό, καμία υποκρισία δεν είναι υπερβολικά αηδιαστική, καμία ανθρώπινη θυσία δεν είναι υπερβολικά μεγάλη.

4. Τα λεγόμενα ριζοσπαστικά κινήματα δεν είναι συνήθως τίποτα από αυτά.

Από όποια κατεύθυνση και αν ισχυρίζονται ότι επιτίθενται στο σύστημα, απλώς προσποιούνται ότι το κάνουν και χρησιμεύουν για να διοχετεύσουν τη δυσαρέσκεια προς κατευθύνσεις που είναι ακίνδυνες για την κλίκα εξουσίας και μάλιστα χρήσιμες για τα σχέδιά της.

5. Οποιαδήποτε “αντιφρονούσα” φωνή έχετε ακούσει ποτέ από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης, είναι πιθανότατα ψεύτικη.

Το σύστημα δε δίνει δωρεάν δημοσιότητα στους πραγματικούς εχθρούς του.

6. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην κοινωνία μας είναι δειλοί.

Θα εγκαταλείψουν όλες τις ωραίες αξίες και αρχές για τις οποίες καυχιόντουσαν δυνατά σε όλη τους τη ζωή, απλώς και μόνο για να αποφύγουν την παραμικρή πιθανότητα δημόσιας κριτικής, ενόχλησης ή ακόμη και μικρής οικονομικής απώλειας.

7. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν είναι παρά μια μηχανή προπαγάνδας του συστήματος…

…και όσοι δημοσιογράφοι εργάζονται για αυτά έχουν πουλήσει τις θλιβερές ψυχές τους, θέτοντας τις (συχνά ελάχιστες) συγγραφικές τους ικανότητες εξ ολοκλήρου στη διάθεση της Εξουσίας.

8. Η αστυνομία δεν είναι υπηρέτης του κοινού…

…αλλά υπηρέτες μιας ισχυρής και εξαιρετικά πλούσιας μειοψηφίας που επιδιώκει να ελέγχει και να εκμεταλλεύεται το κοινό για τα δικά της στενά και άπληστα συμφέροντα.

9. Οι επιστήμονες δεν είναι αξιόπιστοι. Θα χρησιμοποιήσουν την υπνωτιστική δύναμη της λευκής τους ποδιάς και της εξουσιαστικής τους ιδιότητας, προς όφελος όποιου χρηματοδοτεί το έργο και τον τρόπο ζωής τους. Αυτός που πληρώνει τον αυλητή ορίζει τη μελωδία.

10. Η πρόοδος είναι μια παραπλανητική ψευδαίσθηση.

Η “πρόοδος” της αυξανόμενης αυτοματοποίησης και εκβιομηχάνισης δεν συμβαδίζει με την πρόοδο της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, αλλά στην πραγματικότητα θα τη μειώσει “προοδευτικά” μέχρι το σημείο της πλήρους εξαφάνισης.

Πηγή: infowars.com


https://theflagreport.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters