Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΤΟΥΛΕΣ!!! Δεν τολμούν να απογειωθούν οι Τούρκοι πιλότοι των F-16 …λόγω παγετού !

Ο Παγετός στη Τουρκία καθήλωσε τα Τούρκικα μαχητικά στις Αεροπορικές Βάσεις με αποτέλεσμα την Μηδενική Παρουσία των Τούρκικων Μαχητικών στο Αιγαίο!


Οι Τούρκοι Πιλότοι δεν μπορούν να προσγειωθούν με παγετό και προτιμούν να μένουν στις λέσχες ! Κάτι τέτοια ακούσει ο Πουτιν και οι Ρώσοι Πιλότοι χασκογελούν με το πάθημα των Τούρκων και τους μπαίνουν ιδέες !
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ όταν έμαθαν τον λόγο για την ηρεμία στο Αιγαίο ...Οπότε ίσως του μπούνε ιδέες και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ! Φαίνεται ότι οι μετά το (Μάλτα ΓΙΟΚ στη θάλασσα του Πολεμικού Ναυτικού θα έχουμε και το Ντάλαμαν ΓΙΟΚ) λόγω Παγετού και στην Πολεμική Τούρκικη Αεροπορία !
Καθηλωμένα λόγω παγετού βρίσκονται τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στις βάσεις τους, γεγονός που δημιουργεί ηρεμία στο Αιγαίο.Το δριμύ ψύχος που πλήττει και τη γειτονική χώρα καθιστά δύσκολη και επικίνδυνη  την προσγείωση των μαχητικών αεροσκαφών, οπότε δεν απογειώνονται από την Τουρκία τα F-16  για να προβούν σε παραβιάσεις.

192241_newsdetail

Σύμφωνα με αξιωματούχους του ελληνικού Πενταγώνου , οι πιλότοι τους δεν είναι εξοικειωμένοι να προσγειώνονται σε παγωμένους διαδρόμους. Δεν πλήττεται  λένε τακτικά από ακραία καιρικά φαινόμενα η γειτονική χώρα και είναι λογικό οι Τούρκοι πιλότοι, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί τους, να μην έχουν την εμπειρία των Ρώσων πιλότων .
Προσωπικά όμως δεν θυμάμαι ποτέ να κλείσουν Πολεμικά αεροδρόμια και να μείνουν καθηλωμένα τα Ελληνικά μαχητικά στο Έδαφος !

veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters