Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Τζ. Στίγκλιτζ προς ΕΕ: "Η λιτότητα θα φέρει εξεγέρσεις"-ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ Ε.Ε; ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ Ή Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΝΕ ΑΓΟΡΕΣ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ; ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ; ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ  ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.
 
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ  ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ .
 ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ  ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ . ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ . ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ , ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΤΟΥΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ .

 
Σφοδρή κριτική στις πολίτικες λιτότητας που επέλεξε η ΕΕ για αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση ασκεί ο νομπελιστας οικονομολόγος Τζοτζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος κρούει το κώδωνα του κινδύνου για τη γηραιά ήπειρο προειδοποιώντας ότι αυτός ο οικονομικός παραλογισμός δεν μπορεί να συνεχιστεί.
 
Στο άρθρο του που δημοσιεύεται στο projesc-sindicate.org, o Stiglitz υποστηρίζει ότι στις χώρες που αντιμετώπισαν την μεγαλύτερη κρίση οι πολίτες έπαψαν να ορίζουν την οικονομική τους μοίρα και ενώ έδιωχνα δυσαρεστημένοι κυβερνήσεις και επέλεγαν άλλες, αυτές ακολουθούσαν τις οδηγίες των Βρυξελλών του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης.
 
«Αυτοί που πίστευαν ότι δε θα επιβιώσει το ευρώ αποδείχτηκαν επανειλημμένα λάθος. Αλλά αυτοί που τους επέκτειναν είχαν δίκιο σε ένα πράγμα: η Ευρώπη δε θα ανακάμψει αν δεν μεταρρυθμιστεί η δομή της και δεν αντιστραφεί η λιτότητα" υποστηρίζει ο Stiglitz o οποίος αναφέρεται και στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι αν τελικά δεν επιτύχει την αυτοδυναμία αυτό θα οφείλεται στο φόβο των Ελλήνων για την αντίδραση της ΕΕ. "...εάν ο ΣΥΡΙΖΑ νικήσει αλλά χωρίς αυτοδυναμία ένας από τους βασικούς λόγους θα είναι η ανησυχία των Ελλήνων για το πως θα αντιδράσει η ΕΕ. Ο φόβος δε είναι το ευγενέστερο συναίσθημα και δε θ αποτελέσει εφαλτήριο για να αυξηθεί η εθνική συναίνεση που χρειάζεται η Ελλάδα για να πάει μπροστά»
 
Ο Joseph Stiglitz προειδοποιεί οτί αν η λιτότητα δεν εγκαταλειφθεί τότε είναι αναπόφευκτες οι εξεγέρσεις ενώ υποστηρίζει ότι το πρόβλημα δεν είναι Ελληνικό αλλά ευρωπαϊκό, και θέτει θέμα Δημοκρατίας για τον τρόπο που επιβάλλεται η λιτότητα στους πολίτες των χωρών που την υφίστανται. «Το θέμα δεν είναι η Ελλάδα, είναι η Ευρώπη. Εαν η Ευρώπη δεν αλλάξει τους τρόπους της, δεν μεταρρυθμίσει την ευρωζώνη και δεν καταργήσει τη λιτότητα, μια λαϊκή εξέγερση θα είναι αναπόφευκτη. Η Ελλάδα ίσως παραμείνει όρθια αυτή τη φορά αλλά αυτός ο οικονομικός παραλογισμός δε μπορεί να συνεχιστεί για πάντα. Η Δημοκρατία δεν θα το επιτρέψει αλλά πόσο περισσότερο πόνο πρέπει η Ευρώπη να υπομείνει πριν επανακτηθεί η λογική;"
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters