Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Τα “χαμένα” Καλάσνικοφ των ΕΑΣ και που να τηλεφωνήσουν όσοι τα ψάχνουν για να τα βρουν

Αναζητούν ορισμένοι τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ που οι Ρώσοι ήθελαν να κατασκευάζουν στο Αίγιο και δεν τα βρίσκουν πουθενά… Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στην υπόθεση που όταν ανακοινώθηκε αντιμετωπίστηκε “ελαφρά” απ΄ όσους δεν έβαλαν ούτε μία υπογραφή για τον εξοπλισμό της χώρας πουλώντας…
διαφάνεια! Μόνο που η χώρα εισέπραξε αφοπλισμό που τώρα τον πληρώνει πολύ ακριβά.
Τώρα αναζητούν δήθεν την πρόταση για τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ την οποία η προηγούμενη κυβέρνηση που την έφερε επί υπουργίας Καμμένου κακώς δεν ¨”έτρεξε” και η σημερινή κάνει ότι δεν την ξέρει. Για να βοηθήσουμε να υπενθυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ντμίτρι Σουγκάγιεφ διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας δήλωνε:
«Πριν από μερικά χρόνια δουλέψαμε, κατόπιν αιτήματος της ελληνικής πλευράς, για την οργάνωση της κοινής παραγωγής τουφεκιών Καλάσνικοφ στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων. Έχουμε κάνει σχετικές προσφορές στην ελληνική πλευρά. Δεν έχει ληφθεί απόφαση για το θέμα αυτό από την Ελλάδα”. Σαφέστατος…
Συμπέρασμα: όσοι …δεν βρίσκουν τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ που μπορούν να κατασκευαστούν στο Αίγιο ,ας τηλεφωνήσουν στον κ. Σουγκάγιεφ. Αν τους αφήσουν να σηκώσουν το τηλέφωνο οι Αμερικανοί βεβαίως, για να τα λέμε όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters