Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η παλιά ζωή κάτω από τη μαφία του Καζάριαν (είτε το συνειδητο-ποιήσατε είτε όχι) σας έκανε σκλάβο και φοβισμένο από τα πάντα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ενδιαφέροντα για τους ανθρώπους, ειδικά για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα του Σχεδίου, είναι η οικονομία με την έννοια των χρημάτων που έχουν οι άνθρωποι στα χέρια τους - με άλλα λόγια, ο προσωπικός πλούτος.

Έτσι, η ένταξη στην Gesara σημαίνει επίσης την έναρξη ενός νέου νομισματικού συστήματος. Αλλά περισσότερο από ένα νέο σύστημα, είναι μια επανάσταση.

Σιγά σιγά, σταγόνα-σταγόνα, οι ρυθμίσεις που έχουν εισέλθει στην καθημερινή ζωή υπό το σημερινό καθεστώς του πλαστικού νομίσματος που ελέγχεται από τη μαφία του Καζαριάν, τους διαβόητα πικρόχολους εχθρούς του λαού, έχουν φέρει τον έλεγχο του νομίσματος στα χέρια των απλών ανθρώπων σε επίπεδα εξοργιστικά και περιοριστικά της ελευθερίας. Και επίσης μείωσαν συνεχώς το ποσό των χρημάτων "στις τσέπες των Ιταλών" και του κόσμου γενικότερα.

Για το λόγο αυτό, υπάρχουν κάποιοι που εξακολουθούν να συγχέουν το νομισματικό σύστημα που θα καθιερωθεί σύντομα με το παλιό καθεστώς που έχει πλέον καταρρεύσει. Ειδικά όταν πρόκειται για το ηλεκτρονικό νόμισμα που ονομάζεται επίσης κρυπτονόμισμα. Για αυτούς τους ανθρώπους, το ένα σύστημα αξίζει το άλλο, χωρίς να έχουν καμία πραγματική γνώση του θέματος.

Αντίθετα, τα δύο συστήματα βρίσκονται πραγματικά σε αντιπαράθεση, και τώρα ας μπούμε σε λεπτομέρειες.

-Το παλιό σύστημα, που αναφέρεται επίσης ως πλαστό χρήμα, ορίζεται ως εξής: "Νόμιμο χρήμα (ή νόμιμο χρήμα, καταπιστευματικό χρήμα ή, και πάλι, πλαστό χρήμα) ορίζεται ως ένα μέσο πληρωμής που δεν υποστηρίζεται από αποθέματα άλλων υλικών (π.χ. αποθέματα χρυσού) και, ως εκ τούτου, δεν έχει καμία εγγενή αξία (ακόμη και έμμεσα).

Το νόμιμο χρήμα (συνήθως με τη μορφή τραπεζογραμματίων, αλλά και με τη μορφή μη πολύτιμων μεταλλικών κερμάτων) έχει αξία λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει μια αρχή (το κράτος) που ενεργεί σαν να έχει αυτή την αξία. Εάν ένας αρκετά μεγάλος οργανισμός (δηλαδή μια συλλογικότητα) εκδίδει, χρησιμοποιεί και αποδέχεται κάτι ως πληρωμή, αυτομάτως αυτό το κάτι αποκτά αξία, αφού το εμπιστεύονται ως μέσο ανταλλαγής". 

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, αν η αρχή αποφασίσει να τερματίσει την εμπιστοσύνη στο νόμισμα που κυκλοφορεί, καταλήγετε με μια γροθιά στο χέρι.

Τα κρυπτονομίσματα υπό καθεστώς fiat ακολουθούν την ίδια γραμμή. Αλλά επιπλέον καθιερώνουν περαιτέρω έλεγχο για το ποιος τα κατέχει, καθώς είναι πιο εύκολα ανιχνεύσιμα, η αξία τους είναι μηδενική και επιπλέον η κρατική αρχή ελέγχει πού και πώς ξοδεύεις και αν δεν είσαι υπάκουος σου αφαιρεί την πρόσβαση στα χρήματά σου. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να εξαλείψουν τα μετρητά.             


-Και τώρα στο οικονομικό σύστημα QFS. 

Δώστε προσοχή στις διαφορές, διότι παράγουν διαμετρικά αντίθετα αποτελέσματα από το άλλο σύστημα.

Και εδώ έχουμε χάρτινα νομίσματα και ηλεκτρονικά κρυπτονομίσματα.

Ενώ το νόμισμα Fiat ΔΕΝ έχει πραγματική υποστήριξη ή αντίτιμο, εδώ, αντίθετα, κάθε νόμισμα - χαρτί ή κρυπτογραφημένο - έχει την υποστήριξη του χρυσού ή άλλων πολύτιμων μετάλλων και περιουσιακών στοιχείων. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι για κάθε λίρα ή δολάριο, για παράδειγμα, υπάρχει μια ράβδος χρυσού ή άλλου μετάλλου που είναι κατατεθειμένη σε μια ασφαλή και φυλασσόμενη τοποθεσία, η οποία την καλύπτει και λειτουργεί ως αντίτιμο για το εν λόγω κομμάτι τυπωμένου χαρτιού ή καταχωρημένου κρυπτονομίσματος. Στη συνέχεια, ο κβαντικός υπολογιστής είναι σε θέση να συνδέσει κάθε μεμονωμένο νόμισμα με τη συγκεκριμένη αντιτίμηση του πολύτιμου μετάλλου. Και παρακολουθεί κάθε κίνηση.

Δεν μιλάμε εδώ για οποιονδήποτε επίγειο κβαντικό υπολογιστή, ένα παιχνίδι σε σύγκριση με αυτόν που βρίσκεται σε τροχιά και φιλοξενεί το QFS. Στην πραγματικότητα, μιλάμε για μια απείρως μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων από οποιονδήποτε επίγειο υπολογιστή. Και επίσης ικανότητα επεξεργασίας, υπολογισμού, συλλογής δεδομένων και αποθήκευσης που δεν είχε ποτέ πριν φανταστεί κανείς.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε τραπεζικός λογαριασμός είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ και κανένας άλλος εκτός από τον κάτοχο του λογαριασμού δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν, πόσο μάλλον να διαβάσει τα δεδομένα. Έτσι επιστρέφουμε στο τραπεζικό απόρρητο. Τούτου λεχθέντος, η διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων σηματοδοτεί ήδη ένα βαθύ αυλάκι. Κανείς δεν έχει τη δυνατότητα ή ακόμη και την αποτροπή οποιασδήποτε μορφής εκβιασμού. Και αυτό ισχύει τόσο για το χάρτινο νόμισμα όσο και για το κρυπτονόμισμα. Μόνο ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτόν και να εκτελέσει οποιαδήποτε πράξη, όπως πληρωμή ή λήψη χρημάτων. Με τον τρόπο αυτό, οι τράπεζες δεν τηρούν πλέον κανένα αρχείο των λογαριασμών των πολιτών, αποκόπτοντας έτσι όλο το προσωπικό των τραπεζών από κάθε πληροφορία και έλεγχο των χρημάτων των πολιτών. Η οικονομική ελευθερία εξασφαλίζεται έτσι παντού στον κόσμο.

Στο σύστημα QFS, το κρυπτονόμισμα που ρυθμίζεται από το αυστηρό πρότυπο ISO 20022 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το χαρτονομίσματα και η εισαγωγή του έχει ως κίνητρο το γεγονός ότι διευκολύνει τις συναλλαγές μεγαλύτερων χρηματικών δόσεων με απλότητα και ασφάλεια. Και πάλι, κανείς δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις κινήσεις σας και να σας ρωτάει για το βιοτικό σας επίπεδο. Είναι απλώς η δουλειά σας. 

Με το QFS τελειώνει και η ιστορία του ξεπλύματος χρήματος. Με το παλιό σύστημα Fiat οι ελεγκτές ήταν αυτοί που είχαν προβλήματα ξεπλύματος χρήματος. Έπρεπε να καθαρίσουν τα χρήματα από τις παράνομες συναλλαγές τους. Για τη διεφθαρμένη άρχουσα τάξη ήταν μια δικαιολογία για να μας κρατήσει υπό έλεγχο. Με το νέο σύστημα, όμως, το πρόβλημα κόβεται στη ρίζα του. Εξαλείψαμε τη διαφθορά εξαλείφοντας τους διεφθαρμένους.

Όταν η υπηρεσία τεθεί σε λειτουργία, μετά την πτώση του συστήματος fiat, το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα διαχειρίζεται από τον ίδιο τον κάτοχο του λογαριασμού μέσω του νέου Q Phone που εκδίδεται για όλους τους κατόχους λογαριασμού ή μέσω των νέων κβαντικών υπολογιστών που επίσης εκδίδονται για όλους.

Δεν μπορεί κανείς να αποδώσει τα προβλήματα του παλαιού πλαστικού νομίσματος στο νέο σύστημα QFS. Τα προβλήματα δεν είναι το σύστημα κρυπτονομισμάτων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένη η υπηρεσία και το ποιος τη διαχειρίζεται. Εκεί έγκειται η διαφορά.

Με την Gesara, η εξουσία επιστρέφει στους ανθρώπους, οι οποίοι είναι κυρίαρχοι και ελεύθεροι σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Πνευματικά, ψυχικά, οικονομικά και ούτω καθεξής. 

Η παλιά ζωή κάτω από τη μαφία του Καζάριαν - είτε το συνειδητοποιήσατε είτε όχι - σας έκανε σκλάβο και φοβισμένο από τα πάντα. Πρέπει να είστε σε θέση να διακρίνετε τα πράγματα προτού κρίνετε αν είναι καλά ή όχι, διότι οι διαφορές υπάρχουν και είναι επίσης αβυσσαλέες.

https://t.me/LaMiaTribuPadMini/46497




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters