Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΜΑΝΕΤΣΗ.
Το μήνυμα έστειλε απο τις Βρυξέλλες ο επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν Ματίας Μορς λέγοντας χαρακτηριστικά πως “σε ο,τι αφορά τη μείωση του μισθολογικού κόστους θα έλεγα ότι έχουμε διανύσει το μισό δρόμο. Εξαρτάται από τη σύγκριση. Συγκρίνουμε...
με άλλα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης ή με όλους τους εμπορικούς εταίρους της Ελλάδας; Θα έλεγα όμως ότι είμαστε στα μισά".
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που παρουσιάζονται από την Κομισιόν ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα, χωρίς να έχει υπολογιστεί η τελευταία μείωση, είναι 877 ευρώ, στην Ισπανία 748 ευρώ, στην Πορτογαλία 566 ευρώ, στην Κροατία 380 ευρώ, στην Τουρκία 356 ευρώ, στη Ρουμανία 158 ευρώ και στη Βουλγαρία 123 ευρώ.
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Α. ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ…
πηγη


http://anti-ntp.blogspot.com/2012/03/blog-post_5455.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters