Σάββατο 11 Απριλίου 2020

7 εντυπωσιακά πράγματα που συμβαίνουν όταν αρχίζουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας περισσότερο

Η Kim McMillen (συγγραφέας) μας μετέφερε πολύτιμες σκέψεις σχετικά με την αγάπη προς τον εαυτό μας: «Όταν τελικά αγάπησα τον εαυτό μου αρκετά, άρχισα να απομακρύνω ό,τι δεν ήταν υγιές για μένα. Αυτό περιελάμβανε ανθρώπους, δουλειές, τις ίδιες μου τις πεποιθήσεις και συνήθειες -οτιδήποτε με έκανε να νιώθω λίγη. Η κρίση μου το προσδιόριζε αυτό ως προδοσία. Τώρα ξέρω ότι ήταν απλά αγάπη προς εμένα».

Επίσης, το βιβλίο της Louise Hay για τον διαλογισμό με τίτλο: «You can heal your life» περιέχει αρκετές πολύτιμες πληροφορίες σε σχέση με την αγάπη προς τον εαυτό μας ανάμεσα σε άλλα θέματα.

Εντούτοις, ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι ότι η αυτοεκτίμηση δεν είναι μόνο καλή και επιθυμητή, αλλά απαραίτητη για την επιβίωσή μας. Μόνο ένας άνθρωπος που αγαπά πραγματικά τον εαυτό του μπορεί να αγαπήσει πραγματικά και έναν άλλο άνθρωπο.

Γι’ αυτό ο κάθε ένας από εμάς χρειάζεται τον δικό του προσωπικό ορισμό αγάπης προς τον εαυτό του, για τον οποίο αξίζει να παλέψει και να επιτεύξει. Γιατί λοιπόν η αγάπη προς τον εαυτό μας είναι τόσο καίριας σημασίας;

7 εντυπωσιακά πράγματα που συμβαίνουν όταν αρχίζουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας περισσότερο

1. Αποκτάμε πλήρη έλεγχο της ζωής μας

Θα συνειδητοποιήσετε, ή απλά θα θυμηθείτε, ότι σχεδόν πάντα έχετε επιλογή στη ζωή. Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα κάνουμε κάθε μέρα χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να τα κάνουμε και δηλώνουμε ότι τα μισούμε. Μόλις όμως πάρετε τον πλήρη έλεγχο, δεν θα νιώθετε θυμό, ενοχή ή ντροπή πια, θα σταματήσετε να πιέζεστε, για να ικανοποιείτε τους πάντες γύρω σας και θα αρχίσετε να αφοσιώνεστε σε πράγματα που απολαμβάνετε.

2. Είμαστε εμείς που θέτουμε και κρατάμε τα όρια στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Όταν σέβεστε τις ανάγκες σας, νιώθετε πιο σίγουροι, αποφασιστικοί και άνετοι. Αυτό σημαίνει ότι στα ραντεβού σας γνωρίζετε ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε. Γι’ αυτό ξοδέψτε όσο χρόνο χρειάζεται, για να προσδιορίσετε ποιοι είστε, τι θέλετε και τι επιθυμείτε από έναν/μια σύντροφο. Αν ένας σύντροφος ξεπεράσει ένα όριο που θέτει σε κίνδυνο την παρούσα ή μελλοντική σας ευτυχία και επιτυχία, τότε θα γνωρίζετε ότι είναι καλύτερα να απομακρυνθείτε και να ψάξετε κάτι που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

3. Δεν νιώθουμε ότι χρειαζόμαστε την αποδοχή ή έγκριση κανενός

Και πραγματικά αυτό είναι τόσο λυτρωτικό. Μόλις σταματήσετε να κάνετε πράγματα μόνο για να αρέσετε, τότε θα αρχίσετε να κάνετε μόνο αυτό που επιθυμείτε και μόνο ό,τι σας χαρίζει χαρά και γαλήνη. Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε πόσο ιδανική θα είναι η κατάσταση, μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.

4. Παίρνουμε τις δικές μας, και μόνο δικές μας, αποφάσεις

Οι αποφάσεις, όπως το αν θα μετακομίσετε σε άλλη πόλη, ή θα αλλάξετε καριέρα, θα γίνουν ευκολότερες για εσάς, επειδή θα έχετε συνηθίσει να δείχνετε αποφασιστικότητα και πυγμή, αφού έχετε ζυγίσει τα θετικά και τα αρνητικά και γνωρίζοντας τη λογική και συναισθηματική επίδραση σε αυτές. Επιπροσθέτως, ένας άνθρωπος που αγαπά τον εαυτό του, εμπιστεύεται τη διαίσθησή του, ακόμα κι αν προφανώς κάποιες φορές, πέφτει έξω.

5. Λατρεύουμε να περνάμε ποιοτικό χρόνο μόνοι μας

Δεν θα νιώθετε ότι χρειάζεται να κρυφτείτε από τις ίδιες σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα, μένοντας συνέχεια απασχολημένοι. Ο μοναχικός χρόνος θα είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για εσάς να αναλογιστείτε τις πράξεις, τις επιθυμίες και τους στόχους σας, να σκεφτείτε τι χρειάζεται να διορθώσετε και τι να πετύχετε.

6. Διαμορφώνουμε και διατηρούμε μια βαθιά σχέση με τον εαυτό μας

Αφού εκμεταλλευτείτε όλο αυτό τον πολύτιμο χρόνο μόνοι σας, θα αρχίζετε να νιώθετε μια ξεκάθαρη και βαθιά σχέση με τον εσωτερικό σας κόσμο, ακόμα κι αν δεν μπορείτε ακριβώς να την εξηγήσετε. Και καθώς η σχέση με το βαθύτερο είναι σας θα ενδυναμώνεται, και οι υπόλοιπες διαπροσωπικές σας σχέσεις θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

7. Νιώθουμε χαρούμενοι που είμαστε μόνοι/ες, αλλά είμαστε ανοιχτοί/ες και σε μια ενδιαφέρουσα σχέση

Μόλις συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεστε έναν/μια σύντροφο για να νιώσετε ευτυχισμένοι και ήρεμοι, θα νιώσετε και μια ξεχωριστή αίσθηση ανακούφισης (το λιγότερο). Επιπλέον, αυτή η συνειδητοποίηση θα σας προσφέρει απίστευτη δύναμη και θέληση να βρείτε κάποιον, από τον οποίο όμως δεν θα εξαρτιέστε συναισθηματικά, αλλά θα μοιράζεστε μαζί στόχους και όνειρα με ισότιμο τρόπο.


enallaktikidrasi.com

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters