Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ? Μια θεωρία με στοιχεία. 1ο Μέρος


ellania3 Απριλίου 2020
Ας δούμε λοιπόν τα στοιχεία. Ίσως οι περισσότεροι από σας να μην έχετε ακούσει ποτέ για όλα αυτά που θα αναφέρω και μπορεί να είναι σοκαριστηκά. Αλλά αυτά που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα, μπορεί να είναι ακόμη πιο σοκαριστηκά για όλα αυτά που πρόκειται να βιώσουμε σαν ανθρωπότητα. Καλό θα ήταν λοιπόν  να αρχίσουμε να αφυπνιζόμαστε σιγά, σιγά… Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τους  Rockefeller.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η μελέτη του ιδρύματος Ροκφέλερ για τον ιό που θα χτύπαγε το 2012..!!




Σας παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία της Μελέτης του ιδρύματος Ροκφέλερ...» Scenarios for the Future of Technology and International Development».
Η μελέτη συντάχθηκε από το Rockefeller Foundation and Global Business Network τον Μάιο τού 2010…
Στο κεφάλαιο «Lock Step» που είναι μια κατάσταση που ο ένας ακολουθεί τον άλλο με τον ίδιο βηματισμό… που έχει τις ίδιες απόψεις με τον άλλο… χωρίς να ρωτάει το γιατί…
Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο γίνεται μια ανάλυση και πρόβλεψη για τον τρόπο αντιμετώπισης και τις συνέπειες του νέου ιού…
Από μια γρήγορη ανάλυση,  αυτό που προκύπτει είναι ότι πρόκειται για μια υπόθεση εργασίας, με αρκετές παραδοχές και υπερβολές σε ότι αφορά τον πληθυσμό που θα πληγεί και τα θύματα.
Υπάρχει μια ομοιότητα των αναφερομένων στην μελέτη σχετικά με τον πανικό που έχει ήδη προκληθεί και στα μέτρα καταστολής, στον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών που δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα, που έχουν ήδη επιβληθεί.
Σας παραθέτουμε πιο κάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα της μελέτης…




In 2012, the pandemic that the world had been anticipating for years finally hit. Unlike 2009’s H1N1, this new influenza strain – originating from wild geese – was extremely virulent and deadly.
Even the most pandemic-prepared nations were quickly
overwhelmed when the virus streaked around the world, infecting nearly 20 percent of the global population and killing 8 million in just seven months, the majority of them healthy young adults.
The pandemic also had a deadly effect on economies: international mobility of both people and goods screeched to a halt, debilitating industries like tourism and breaking global supply chains.
But even in developed countries, containment was a challenge. The United States’ initial policy of «strongly discouraging» citizens from flying proved deadly in its leniency, accelerating the spread of the virus not just within the U.S. but across borders.
However, a few countries did fare better – China in particular.
The Chinese government’s quick imposition and enforcement of mandatory quarantine for all citizens, as well as its instant and near-hermetic sealing off of all borders, saved millions of lives, stopping the spread of the virus far earlier than in other countries and enabling a swifter post- pandemic recovery.




China’s government was not the only one that took extreme measures to protect its citizens from risk and exposure.
During the pandemic, national leaders around the world flexed their authority and imposed airtight rules and restrictions, from the mandatory wearing of face masks to body-temperature checks at the entries to communal spaces like train stations and supermarkets. Even after the pandemic faded, this more authoritarian control and oversight of citizens and their activities stuck and even intensified. In order to protect themselves from the spread of increasingly global problems – from pandemics and transnational terrorism to environmental crises and rising poverty – leaders around the world took a firmer grip on power. At first, the notion of a more controlled world gained wide acceptance and approval. Citizens willingly gave up some of their sovereignty – and their privacy – to more paternalistic states in exchange for greater safety and stability.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Έχουμε και κρίση και άποψη για να δαιμονοποιούμε ή να υιοθετούμε άκριτα και αμάσητα, τις απόψεις φήμες, μελέτες ή fake news που μας κατακλύζουν το τελευταίο διάστημα.
Εν ολίγοις , το 2012 είχαν σκοπό να πλήξουν τον πληθυσμό της γης με μια πανδημία  που θα σκότωνε 6.000.000.000 μέσα σε 7 μήνες και παρουσίαζε το σενάριο που ζούμε τώρα.  Όμως τον Οκτώβρη του 2019 που έκαναν μια προσομοίωση, για το πώς θα ήταν η κατάσταση αν υπήρχε μια πανδημία από το Bill Gates foundation με στόχο να μειώσουν τον πληθυσμό γιατί δημιουργούν το πρόβλημα του διοξειδίου του άνθρακα. Το σενάριο λοιπόν του Bill Gates και του George Soros, παρουσιάζει ακριβώς αυτό που ζούμε τώρα. Ο Μπίλ Γκέιτς λοιπόν, σκόπευε να διασκορπίσει τον επικίνδυνο ιό σε όλον τον κόσμο, έτσι ώστε να μειώσει κατά πολύ τον πληθυσμό στην Γη. Βέβαια αυτή ήταν και η επιδίωξή του, που την είχε φανερώσει πλαγίως σε μια ομιλία του.




Μη ξεχνάτε ότι ο Bill Gates, όπως και πολλοί άλλοι πάμπλουτοι και διάσημοι, ανήκουν στην «κλίκα», στην «ΕΛΙΤ», ή ακόμα στο βαθύ κράτος ( Deep State ) της Καμπάλ ( Cabal ).




Επίσης το αγαπημένο τους νούμερο ήταν το 33, ότι δηλαδή θα πεθάνουν 33 εκατομμύρια άνθρωποι. Αν ψάξουμε να δούμε για τον αριθμό της πατέντας, βλέπετε στην παρακάτω εικόνα ότι μας βγάζει Falls Information ότι ντε και καλά είναι ψευδείς ειδήσεις και αφήνει να την δούμε αλλά έχουν επιτρέψει την Φώτο και μπορούμε να δούμε εδώ τον αριθμό της πατέντας, 23 Ιουλίου 2015, την καταχώρηση και ότι είναι το Pribright Institute στο οποίο, ο  Bill Gates έχει τις περισσότερες μετοχές.




Όταν βγήκε ο Donald Trump και είπε ότι γνωρίζουμε από πού ήρθε ο κορονοϊός, μέσα σε δυο ώρες ο Bill Gates παραιτήθηκε από την microsoft, όπως και πολλοί άλλοι Co, δηλαδή πρόεδροι εταιριών παραιτήθηκαν αυτόν τον καιρό. Θα δούμε παρακάτω γιατί συνέβη αυτό καθώς και γιατί ο κορονοϊός προτιμάει τους πλούσιους, τους επώνυμους, τους celebrities, τους μεγάλους ηθοποιούς του Hollywood.

Σημαντικό !!! Ρίξτε μια ματιά…





Τώρα τελευταία εμφανίστηκε ένας γιατρός και είπε ότι δεν εμπιστεύεται τον World Health Organization, δηλαδή τον  παγκόσμιος οργανισμός υγείας. Ποιοι είναι όμως οι ιδρυτές του W.H.O.; Σε ποιο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, υπακούτε τόσο καιρό και υπακούουν και όλοι οι γιατροί μας; Δείτε την παρακάτω εικόνα :




Ο ROTHSCILD & ROCKEFELLER είναι οι δημιουργοί του World Health Organization, ο όποιος διευθύνεται από τον TOD ROSS. Μπορείτε να καταλάβετε κατά πόσο μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.
Και καθώς έψαχνα έβρισκα να λέει  “follow the white rabbit”, δηλαδή “ακλούθησε τον λευκό λαγό” κι αναρωτιόμουν αν είναι συμβολικό κι αν σημαίνει κάτι. Ανακάλυψα ότι στην Wuhan – Γιουχαν το ερευνητικό εργαστήριο από το οποίο παραρίχθηκε ο  κορονοϊός χρηματοδοτείτε από τον Bill Gates, όμως από το ίδιο εργαστήριο βγαίνει και ο λευκός λαγός. Δείτε τι είναι ο λευκός λαγός.




Ο λευκός λαγός είναι το Adrenochrome και όπως βλέπεται παράγεται στην Wuhan, καθώς υπάρχει πατέντα καταχωρημένη κανονικά. Ας δούμε τώρα τι είναι ο “λευκός λαγός’’ και γιατί ονομάζεται έτσι.




Γιατί η χημική του δομή μοιάζει με ένα λαγουδάκι όπως βλέπετε.




Αρά λευκός λαγός = Adrenochrome. Τι είναι όμως το Adrenochrome?




«Το αδρενοχρώμιο είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται με την οξείδωση της αδρεναλίνης. Το παράγωγο carbazochrome είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομάτων, δεν σχετίζεται με χρώμιο ή χρώμιο. Wikipedia
Τύπος: C9H9NO3IUPAC ID: 3-υδροξυ-1-μεθυλ-2,3-διυδρο-1Η-ινδολο-5,6-διόνη
Μοριακή μάζα: 179,17 
g / mol
Σημείο ζέσεως: 115 ° 
C
Πυκνότητα: 3,26 
g / cm3ChemSpider ID: 21238111»
Εδώ αρχίζουν τα άσχημα νέα, που συνδυάζονται όμως με το γιατί ο ιός προτίμα τους celebrities.
ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ παράγεται από αδένες μικρών παιδιών όταν τα βασανίσεις, τα βιάσεις, τα φτάσεις σε τόση εξαθλίωση και τόσο πανικό, που έχουν αυξήσει σε υψηλό επίπεδο την αδρεναλίνη τους τα φτάνουν σε αυτό που λέγεται  fight or flight response. Αυτό είναι ο πανικός. Αυτό έχει να κάνει με την αμυγδαλή του εγκεφάλου που  είναι μια ομάδα νευρώνων, σε σχήμα αμυγδάλου που βρίσκεται κοντά στο εγκεφαλικό στέλεχος και θεωρείται μέρος του «πρωτόγονου»] εγκεφάλου που αναλαμβάνει τις ενστικτώδεις λειτουργίες. Σχετίζεται με τα συναισθήματα, και ειδικά με τον φόβο, και τις αντιδράσεις σε αυτά. Συνδέεται με αρκετά από τα υπόλοιπα μέρη του εγκεφάλου και σε αυτήν καταλήγουν πρώιμα και ανεπεξέργαστα ερεθίσματα των αισθήσεων με σκοπό την ταχεία αντίδραση. Παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη μνήμη, στη λήψη αποφάσεων, και στις συναισθηματικές αντιδράσεις. (Πρωτόγονος εγκέφαλος ονομάζεται το μέρος του ανθρώπινου εγκεφάλου που είναι κοινό και με άλλα είδη όπως τα ερπετά, και βρίσκεται κοντά στο εγκεφαλικό στέλεχος (την προέκταση του νωτιαίου μυελού). Θεωρείται πως στην εξέλιξη του ανθρώπινου εγκεφάλου τα εξωτερικά τμήματα του «σκεπτόμενου» εγκεφάλου, όπως ο νεοφλοιός, σχηματίστηκαν αργότερα).  Ας πούμε ότι βρίσκεσαι σε μια ζούγκλα και βλέπεις ένα λιοντάρι τι θα κάνεις; θα τρέξεις τόσο γρήγορα που θα πετάξεις ή θα παλέψεις με το λιοντάρι – φουλ αδρεναλίνη!! (fight or flight response).

Η οδός που ακολουθεί ένα οπτικό ερέθισμα, ικανό να προκαλέσει φόβο, στο νευρωνικό κύκλωμα του εγκεφάλου.


Μπείτε εδώ για να διαβάσετεπερισσότερα.https://el.wikipedia.org/wiki/
  Γι αυτό λοιπόν οι celebrities θέλουν να πίνουν αδρενόχρωμα για να έχουν έξτρα δυνάμεις, να μοιάζουν πολύ νέοι και έτσι κερδίζουν πολλά χρόνια ζωής, δεν ξέρω πόσα, γιατί αυτοί μιλούν για την αιωνιότητα.
 Βλέπουμε λοιπόν παρακάτω ότι στην  Wuhan κατασκευάζεται και το (Adrenochrome) = Αδρενόχρωμα.




Ας κάνω εδώ μια παρένθεση να σας πω για την αριθμοσοφία μας η οποία έχει προβλέψει τα πάντα.

ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ =2141= ΓΙΟΥΧΑΝ =400

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΝ 400? ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DEAN KOONTZ, “ THE EYES OF DARKNESS” “ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ’’ ΤΟΥ 1981  ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΤΕΙ ΤΟ WUHAN 400 ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ο ΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΧΑΝ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ  WUHAN 400 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ. 




Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχει αυτό με τους celebrities?Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη παρένθεση.Το κακό ζει και βασιλεύει πολλά χρόνια σε όλον τον πλανήτη. Η παιδεραστία, οι σατανικές τελετές και οι ανθρωποθυσίες, πάντα απασχολούσαν την κοινή γνώμη.
Τίποτα δεν έβγαινε προς τα έξω και δεν γινότανε καμιά περεταίρω έρευνα, για να εξιχνιαστούνε όλα τα μυστήρια.
Το γιατί, γιατί πολύ απλά, όλα αυτά ήταν έργο της ΕΛΙΤ, έργο του κακού που λέγεται 
Caba
Να κρατήσουμε στο μυαλό μας, ότι κάθε χρόνο, βάση επίσημων στοιχείων, χάνονται και εξαφανίζονται γύρω στα 800.000 παιδιά και μόνο στην Αμερική.
Ακριβώς αυτό που διαβάζουμε σε μια έρευνα από την Google
«Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και εξαφανισμένα Παιδιά, περίπου 800.000 παιδιά αναφέρουν ότι λείπουν κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες – αυτό είναι περίπου 2.000 ανά ημέρα. Από αυτά, υπάρχουν 115 περιπτώσεις “απαγωγής των ξένων” παιδιών κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί έχει απαχθεί από άγνωστο άτομο.




Αυτά βέβαια τα γνώριζαν και οι άνθρωποι του Τράμπ και όταν ο ορκίστηκε ως Πρόεδρος Των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε αναφέρει ότι θα λύσει και αυτό το θέμα. Δεν θα αναφερθώ εδώ για το αν είναι καλός ή κακός ο Τραμπ γενικά, αναφέρομαι για το συγκεκριμένο γεγονός.
Παρακάτω το βίντεο της ορκωμοσίας, όπου αναφέρει τις αλλαγές που επιθυμεί να φέρει στην Αμερική.
Ο Τράμπ ήδη είχε σχεδιάσει την επιχείρηση να καθαρίσει την μαφία σε όλον τον κόσμο. Έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έβαλε μπρος την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση.




Να κλείσει τα πάντα, σύνορα, επιχειρήσεις, και να ξεκινήσει συλλήψεις.
Φυσικά και δεν θέλει να πάθει κακό κανείς αθώος. Γι’ αυτό δόθηκε εντολή σε όλους τους αρχηγούς κρατών να «μαζέψουν» τον κόσμο μέσα με κάθε τρόπο.
Δεν θέλει να θρηνήσουμε αθώους από τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι κακοί θα κάνουν τα πάντα για να το σταματήσουν. Όπως και το χτύπημα των δίδυμων πύργων στις 9 / 11 το 2001 με μίνι πυρηνικές κεφαλές, που τοποθετήθηκαν μέσα στους πύργους. Κρατήστε το αυτό στο μυαλό σας σαν σκονάκι γιατί θα το χρειαστείτε αργότερα που θα εξηγήσω και αυτό.




Έτσι λοιπόν ο Τραμπ άρχισε να καθαρίζει τον τόπο και δεν μπορούν να βρουν αρδενόχρωμα από παιδιά, οπότε τώρα παίρνουν το παρασκευασμένο συνθετικό  αδρενοχρωμα.
Βέβαια τα γεγονότα δεν σταματάνε εδώ.
Είναι γεγονός, ότι οι «πατριώτες», οι αλλιώς Λεύκα καπέλα, θέλοντας να βοηθήσουν την νέα κυβέρνηση, αλλά και την ανθρωπότητα βρήκαν όλες τις πληροφορίες που ήθελαν για να ξεσκεπάσουν όλο το κύκλωμα του κακού. Αυτά όλα μέσα από τις πληροφορίες της CIAFBINSA, οι οποίοι ήταν οι άνθρωποι του κακού.
Τα «Λευκα καπελα» λοιπόν μόλυναν το Αδρενόχρωμα με τον κορονοϊό. Δεν λέω ότι ο ιός αυτός δεν είναι αληθινός, δεν λέω ότι δεν είναι υπαρκτός, λέω όμως ότι δεν είναι κάτι τόσο τρομερό, γιατί όμως; Όταν παρασκευάστηκε ήταν κάτι τρομερό όμως ουδετεροποιήθηκε από τα “λεύκα καπέλα” αδρανοποιήθηκε αρκετά και είναι πλέον της μορφής που όλοι ξέρουμε σαν μια κοινή γρίπη σε διαφορετική μορφή.  Αδρανοποιήθηκε λοιπόν και γι αυτό δεν έχουν πεθάνει εκατομμύρια άνθρωποι. Μόλυναν λοιπόν το Αδρενόχρωμα που πήραν όλοι αυτοί οι επώνυμοι εν άγνοια τους.
Πρέπει να σωθούν τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται κάθε χρόνο.




Λέει λοιπόν στην εικόνα που βλέπεται: ξέρετε τι είναι αυτό και πως το βρίσκουν? Γι αυτό γίνεται αυτός ο πόλεμος. Ο ιός καλύπτει το θέμα του Αδρενοχρώματος και μας λέει επίσης ότι οι δυο χώρες που το παρήγαγαν και το εξήγαγαν ήταν η Κίνα και η Ιταλία. Έτσι εξηγούνται τα τόσα πολλά συμπτώματα της Κίνας και της Ιταλίας.
Και καθώς συνέχιζα την έρευνα μου βρήκα ένα βίντεο από ένα ψεύτικο θάνατο από κορονοϊό και είπα να σας το δείξω.




Λέει λοιπόν αυτή η κυρία αγανακτισμένη: γιατί μας λέτε ψέματα σπέρνοντας τον φόβο, αφού αυτός ο άστεγος άνθρωπος που λέτε ότι πέθανε από τον ιό η αστυνομία τον πήρε πριν λίγο από το νοσοκομείο. Σας παίρνω σε βίντεο του λέει… Ρωτάει κάποιον από τους αποστειρωμένους, πριν πόση ώρα είχατε την αναφορά ότι πέθανε, κι αυτός της λέει πριν μερικές ώρες ενώ η κυρία του απαντά ότι τον είδαμε πριν δέκα λεπτά. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι υπάρχουν ψεύτικοι θάνατοι. Δεν θέλω να μειώσω την σοβαρότητα της κατάστασης για την ύπαρξη του ιού, σίγουρα συντομεύει την διαδικασία θανάτου κάποιων ανθρώπων που θα ζούσαν παραπάνω τους τελειώνει πιο σύντομα, σίγουρα πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί αλλά υπάρχει και πολύ ψέμα!!

Δείτε και αυτό…





Και αυτό…. 





(Στο θέμα του ιού είχα αναφερθεί και γω στο μπλοκ μου, στις 5/5/2007. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά.) https://nemesiell.gr/2007/05/05/%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b3%ce%b7/ )

  Είχαμε δει παραπάνω για το βιβλίο του Dean Koontz the eyes of the darkness.




Και μιας και μιλάμε για προφητικά βιβλία θα δούμε ακόμη ένα βιβλίο που έχει σαν τίτλο “End of Days”, το τέλος των ημερών,




και στην σελίδα 312 αναφέρει ότι γύρω στο 2020 μια σοβαρή ασθένεια σαν πνευμονία θα εξαπλωθεί παγκοσμίως, θα προσβάλει τις αναπνευστικές οδούς και τους πνεύμονες και θα είναι ισχυρότερη από οποιαδήποτε θεραπεία. Λέει επίσης ότι θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα εξαφανιστεί ξαφνικά έτσι όπως εμφανίστηκε και ότι μετά από 10 χρόνια θα επανεμφανιστεί, και τότε θα εξαφανιστεί οριστικά.  
Είδαμε επίσης λίγο παραπάνω, έναν απ τους λογούς που η Ιταλία έχει τόσα πολλά κρούσματα μαζί με την Κίνα, επειδή είναι οι δυο χώρες που κατά κόρων παράγουν και εξάγουν το συνθετικό Αδρενόχρωμα. Όλα λοιπόν φαίνεται να γίνονται γι αυτό το πράγμα και για την αποκάλυψη άλλων γεγονότων επίσης, αλλά πρώτα για να καθαρίσει ο πλανήτης από αυτά τα άτομα που είναι πάρα πολλά. Μόνο στην Αμερική αναφέρεται ότι περιμένουν να γίνουν 250.000 συλλήψεις με τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τα παιδιά που εξαφανίζονται για γίνουν το αίμα των σημερινών βρικολάκων.
Να δούμε και κάτι ακόμη, να δούμε, πόσο ενημερωμένο είναι το Google. 




Βλέπετε λοιπόν ότι το σήμα της google είναι τα τρία εξάρια και ονόμασε τον browser της chrome και την τζι πι γιου της την ονόμασε ADRENO – αντρένο!! ΤΥΧΑΙΟ????? ADRENO + chrome = Adrenochrome το ναρκωτικό επιλογής το Χόλυγουντ και όλων των ελίτ το οποίο όπως είπαμε συλλέγεται από τον εγκέφαλο παιδιών που βρίσκονται σε πλήρη πανικό κι όσο είναι ακόμη ζωντανά. Θα επιστρέψουμε στο θέμα δίνοντας σας περισσότερες πληροφορίες.
Ας πάμε όμως τώρα στον αγαπητό ηθοποιό Τομ Χανκς γιατί η έρευνα μου με οδήγησε σ’ αυτόν. Ανακοινώθηκε κάποια στιγμή ότι ο Τομ έχει τον ιό και αναρωτιόμουν μα γιατί τόσοι celebrities έχουν τον κορονοϊό, ξένοι και Έλληνες. Θα συνεχίσω το θέμα σιγά σιγά και να σας πω ότι οι περισσότεροι μας τα έδειχναν με συμβολισμούς και μείς κοιμόμασταν όρθιοι!
Ας δούμε το τουιτερ του Τομ Χανκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters