Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ακόμα μία ΡΩΣΙΚΗ α π α γ ό ρ ε υ σ η σέ (ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ!) αμερικανικό Ίδρυμα!....


The Jamestown Foundation Quotes Our Report “Nord Stream 2 and ...

Το ερευνητικό κέντρο «Jamesstown» στην Ουάσιγκτον χαρακτηρίστηκε από τις ρωσικές αρχές, χθες το βράδυ, ως «ανεπιθύμητη οργάνωση», στην οποία απαγορεύτηκαν εντελώς οι δραστηριότητες στην Ρωσία. Η Μόσχα έχει μέχρι στιγμής δηλώσει δεκάδες ξένες οργανώσεις ανεπιθύμητες. 

Σύμφωνα με τη Ρωσική Εισαγγελική Αρχή, οι δημοσιεύσεις του ιδρύματος δείχνουν την «τάση της απόσχισης» σε ορισμένες ρωσικές περιοχές όπως ο Βόρειος Καύκασος, σύμφωνα με την «Φωνή της Αμερικής».
«οι δραστηριότητες του Ιδρύματος «Jamesstown» θέτουν σε κίνδυνο την συνταγματική τάξη και την ασφάλεια της Ρωσίας», αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση των ρωσικών αρχών. 

 Ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ ζήτησαν από το ίδρυμα να διευκρινίσει αν έχει εργαστεί στηn Ρωσία, αλλά δεν έχουν λάβει απάντηση. 

Σύμφωνα με το νόμο «περί ανεπιθύμητων οργανώσεων», που ψηφίστηκε το 2015, δεκάδες ξένα ιδρύματα απαγορεύονται να λειτουργούν στην Ρωσία.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο, το «Ευρωπαϊκό Ταμείο για τη Δημοκρατία» κηρύχθηκε ανεπιθύμητο και τον Αύγουστο του περασμένου έτους το «Ατλαντικό Συμβούλιο», ένα σημαντικό ερευνητικό κέντρο στην Ουάσιγκτον, κηρύχθηκε ανεπιθύμητο. 

Επίσης, κηρύχθηκαν ανεπιθύμητα το «Εθνικό Ταμείο για τη Δημοκρατία», τα «Ιδρύματα της Ανοικτής Κοινωνίας» και πολλοί άλλοι οργανισμοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Ρουμανία, τη Λετονία και άλλες διεθνείς δομές.




"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters