Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ 100% ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ (Βίντεο)

ANNA VON REITZ: θεραπεία με οξυγόνο σκοτώνει την ασθένεια του κοροναϊού και της ακτινοβολίας μικροκυμάτων 5G
Θέλουμε όλοι να γνωρίσετε αυτό το ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συμπέρασμα από την έρευνά – υπάρχει μια αιτία κάθε νόσου και ίσως ακόμη και ο θάνατος.
Η επιφανειακή αιτία είναι η τοξαιμία – η συσσώρευση τοξινών στο αίμα μας. Η πραγματική αιτία, ωστόσο, είναι η έλλειψη οξυγόνου και πράγματα που επηρεάζουν την ικανότητά μας να καταναλώνουμε οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο. Τελεία και παύλα
Διαβάστε ξανά αυτό. Υπάρχει μια υποκείμενη αιτία όλων των ασθενειών και η αιτία είναι: έλλειψη οξυγόνου και πράγματα που επηρεάζουν την ικανότητά μας να καταναλώνουμε οξυγόνο σε κυτταρικό επίπεδο.
Η προκύπτουσα τοξαιμία μας σκοτώνει, αλλά είναι η έλλειψη οξυγόνου που επιτρέπει και προάγει την τοξαιμία.
Πώς μπορούμε να το ξέρουμε και να το γνωρίζουμε σίγουρα; Είναι ένας συνδυασμός ερευνητικών μελετών και κλινικών αποτελεσμάτων, επιδημιολογίας, μιας μακράς και μακράς πορείας των πραγμάτων που πρέπει και δεν πρέπει να υπάρχουν, των σχέσεων μεταξύ των αιτιών και των αποτελεσμάτων και του χρόνου των αιτιών και των αποτελεσμάτων με την πάροδο του χρόνου, της έρευνας – και ο σημερινός φόβος για ιούς που μας έκαναν να το επαναλάβουμε ξανά.
Μη φοβάστε τον ιό corona. Ξέρουμε πώς να νικήσουμε τον ιό. Φοβάστε το εμβόλιο.
Οι Νότιοι Κορεάτες έχουν ήδη νικήσει τον κοροναϊό με απλή οξυγονοθεραπεία – και αυτό είναι επίσης ένα ουσιαστικό μέρος της ιστορίας.
Ας αναθεωρήσουμε τα πρόσφατα συσσωρευμένα, νέο- συσσωρευμένα και επανενσωματωμένα γεγονότα:
Είναι γνωστό ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία επηρεάζουν αρνητικά τις πορφυρίνες, οι οποίες είναι ένζυμα χρωστικών (ειδικές πρωτεΐνες που επιτρέπουν χημικές αντιδράσεις), πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι πρωτεΐνες είναι ευαίσθητες στο φως. Μπορούν να «αντιληφθούν» την ενέργεια EM, γι ‘αυτό και επηρεάζονται από τα EM πεδία.
Η επίδραση των EM πεδίων σε αυτές τις ειδικές πρωτεΐνες επηρεάζει την ικανότητά τους να παράγουν «heme» – το ζωτικό μέρος της αιμοσφαιρίνης που τους επιτρέπει να δεσμεύουν το οξυγόνο και να το μεταφέρουν σε όλο το σώμα. Ένα μέρος της αιμοσφαιρίνης μας απενεργοποιείται αμέσως και το μέρος είναι φυσιολογικό και το μέρος είναι ακρωτηριασμένο, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σε κάποιο βαθμό.
Τα ακατέργαστα «μη διαμορφωμένα» πεδία EM, στα οποία λουζόμαστε όλο το εικοσιτετράωρο, εμποδίζουν την ικανότητα του αίματός μας να μεταφέρει οξυγόνο στους ιστούς και τα κύτταρα μας, πράγμα που διακόπτει οτιδήποτε άλλο.
Όσο περισσότερο εκθέτουμε σε EM υψηλής έντασης, τόσο περισσότερο επηρεάζεται η ικανότητα μεταφοράς αίματος και οξυγόνου. Υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος 5G και ο λόγος που σκοτώνει αν είναι ανοιχτά οπλισμένος ή όχι.
Για το λόγο αυτό, οι χρόνιες ασθένειες είναι οι μεγάλες μάστιγες των βιομηχανικών κοινωνιών παγκοσμίως – ο καρκίνος, ο διαβήτης και οι στεφανιαίες νόσοι – ήταν σχεδόν άγνωστοι πριν από εκατό χρόνια – και έγιναν ευρέως διαδεδομένοι όταν επεκτάθηκε το ηλεκτρικό δίκτυο. Υπάρχει η αιτία και το αποτέλεσμά σας.
Ο καρκίνος είναι γνωστό ότι συρρικνώνεται και πεθαίνει παρουσία οξυγόνου. Εάν εξετάσετε προσεκτικά τους μηχανισμούς της νόσου του διαβήτη και των στεφανιαίων και αρτηριακών παθήσεων, θα διαπιστώσετε ότι η έλλειψη οξυγόνου και η πλήρης οξείδωση δεν οδηγούν σε συσσώρευση. Η παραγωγή τοξικών αποβλήτων είναι κεντρική και στις δύο αυτές ασθένειες.
Ενώ η έκθεση σε ΗΜ επηρεάζει την ικανότητα του αίματος και το αίμα μας να μεταφέρουν οξυγόνο, τα επίπεδα ατμοσφαιρικού οξυγόνου μειώνονται με ανησυχητικό ρυθμό μετά την απώλεια του 5% της ατμόσφαιρας τα τελευταία 60 χρόνια. Πρόκειται για διπλή απεργία.
Δεν είναι μόνο η ικανότητά μας να καταγράψουμε και να χρησιμοποιήσουμε το οξυγόνο συμβιβασμένο, αλλά λιγότερο οξυγόνο είναι διαθέσιμο καθώς οι ωκεανοί και μεγάλες λίμνες γλυκού νερού μειώνονται και μολύνονται.
Το γεγονός ότι η Νότια Κορέα ήταν σε θέση να θεραπεύσει τον ιό corona χρησιμοποιώντας απλή θεραπεία οξυγόνου απλά προσθέτει το κερασάκι στα συμπεράσματα που έχουμε σκιαγραφήσει εδώ.
Αυτό εξηγεί επίσης γιατί ο Keshe Water (GANS) σκοτώνει τον ιό corona και «επαναφέρει» το υπόλοιπο EM. Τώρα μεταβείτε στο YouTube και παρακολουθήστε το Keshes DIY με τίτλο «One Cup, One Life».
PART 1/2 | (Reup) 2020 01 25 PM OneCup OneLife eradicates Wuhan Coronavirus
PART 2/2 | (Reup) 2020 01 25 PM OneCup OneLife eradicates Wuhan Coronavirus
Ο μεταβολισμός και οι ανοσολογικές λειτουργίες του οργανισμού μας επηρεάζονται από την έλλειψη οξυγόνου.
Ορισμένες αδυσώπητες παρατάξεις προήγαγαν και επωφελήθηκαν από αυτό, αποκρύπτοντας και καταργώντας αυτές τις πληροφορίες για το δικό τους κέρδος και τα ίδια στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του B.Gates, γνωρίζουν πώς να διαμορφώνουν την ακτινοβολία EM για να επωφεληθούν από τα οφέλη για την υγεία αντί να βλάπτονται από αυτόν. Αλλά κάθονται στη μητέρα φύση σαν κορμοί και σχεδιάζουν να επωφεληθούν από το θάνατο και τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων.
Αυτό μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μια μορφή εγκληματικής ψυχοπάθειας.
Κυρίως επειδή τα πεδία EM μπορούν να διαμορφωθούν με χαμηλό κόστος για να προωθήσουν την υγεία αντί για ασθένειες – εάν η υγεία ήταν ο στόχος αυτών των τεράτων.
Αυτή είναι μια ακόμη πιο σκοτεινή και πιο απόκοσμη πραγματικότητα και αυτή είναι η έρευνα η οποία ξεκίνησε πριν από σαράντα χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν.
Σε αυτό το σημείο μπορέσαμε να αντιστρέψουμε 36 από τις 38 βασικές παραμέτρους της γήρανσης σε αρουραίους. Θα μπορούσαμε και πήραμε πολύ μεγάλα τρωκτικά, τα πυροβόλησαν με ένα χημικό κοκτέιλ και τα πήραμε πίσω, όπως οι έφηβοι που ζούσαν γύρω στα κλουβιά τους και τους λαβύρινθους – και αυτό ήταν πριν σαράντα χρόνια, αλλά χάσαμε δύο παράγοντες.
Οι αρουραίοι τελικά υπέκυψαν σε τοξαιμία ενός ή του άλλου είδους.
Το αίμα της πήγε άσχημα.
Δύο παράγοντες εξηγούν γιατί: (1) η αφύσικη έκθεση σε μη διαμορφωμένα πεδία EM υπό ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες, έλλειψη οξυγόνου, η οποία οδηγεί σε ατελή οξείδωση και σχηματισμό αποβλήτων και (2) έλλειψη βιοτίνης, ένας από τους λόγους εκείνους τους χρόνους, -Βιταμίνες.
Η βιοτίνη καθαρίζει το πιο μολυσμένο νερό – ή αίμα – και το κάνει στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα όταν υπάρχει πρόσβαση στο οξυγόνο.
Ποιες είναι οι πιθανότητες ότι ο Β. Γκέιτς και οι συνάδελφοί του έχουν ανακαλύψει το μυστικό της «αιώνιας ζωής» χωρίς να υποχωρήσουν από τον υπόλοιπο μας;
Με πρόσβαση σε επαρκές οξυγόνο αποφεύγετε όλες τις ασθένειες και τα προβλήματα που πλήττουν τον υπόλοιπο κόσμο και με την πρόσβαση στη βιοτίνη έχετε την ευκαιρία να εξαλείψετε οποιαδήποτε τοξαιμία που έχει αναπτυχθεί.
Τότε ο κόσμος θα αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα ένα πρόβλημα υπερπληθυσμού, αλλά όχι λόγω φυσικής ανάπτυξης του πληθυσμού. Ο υπερπληθυσμός θα οδηγούσε αυτά τα εγωιστικά, κερδοσκοπικά, περισσότερο από το μισό τρελό, εγκληματικά-ψυχοπαθητικά όντα που δεν πεθαίνουν στην προγραμματισμένη ώρα τους.
Και αυτή και ο τρόπος της θα πολλαπλασιαστούν τελικά σε βάρος των συμπονετών και υγιή.
In Praise of the World Health Organization — Fake Pandemic is OVER — Final Analysis by Ex-Spy
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters