Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Η ταινία Hillary Child-Sex είναι χειρότερη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε Το Σατανικό Συνδικάτο

Πολλές πηγές στο FBI και το NYPD επιβεβαίωσαν την ύπαρξη μιας «άρρωστης» σεξουαλικής ταινίας της Χίλαρι Κλίντον στην οποία συμμετείχε η Χούμα Αμπεντίν και ένα ανήλικο κορίτσι, και παρείχαν διαβεβαιώσεις ότι μια φατρία στο τμήμα δεσμεύτηκε να στείλει τη Χίλαρι Κλίντον στη φυλακή για το υπόλοιπο η ζωή της.

Ένας μικρός παράγοντας μέσα στο NYPD επιδιώκει ηγετικές δυνάμεις και εντοπίζει βασικούς παίκτες που εμπλέκονται σε ένα «ελίτ δίκτυο άρρωστων και διεστραμμένων», και έχει αναγνωρίσει την πρώην υποψήφια για προεδρία Χίλαρι Κλίντον ως «ο οποίος υπό κανονικές συνθήκες θα είχε συλληφθεί από τώρα».

Οι ντετέκτιβ της NYPD που γνωρίζουν τα περιεχόμενα της ταινίας «προετοιμάζουν τις πάπιές τους» για την κυκλοφορία του, εξηγώντας ότι «δεν μιλάμε μόνο για καριέρα στη γραμμή, μιλάμε για ζωές. Πρέπει να το κάνουμε σωστά. "

Σύμφωνα με τον QAnon, τον περίφημο εμπιστευτικό Λευκό Οίκο, η πρόσφατη ανακοίνωση του Προέδρου Τραμπ ότι θα ακολουθήσει υψηλού προφίλ παιδικούς σεξουαλικούς παραβάτες συνδέεται άμεσα με την ταινία.

Πρέπει να διαβάσετε: Λίστα κατηγοριών, συλλήψεων και εκτελέσεων - Αποσυναρμολόγηση των πράξεων βαθιάς κατάστασης και διπλών. 29 Ιανουαρίου 2021

Ένας ανώτερος ντετέκτιβ λέει ότι ο Anthony Weiner, ο τυχαίος πάροχος της κασέτας, ήταν το πρώτο ντόμινο που έπεσε.

Φυλακίστηκε για 21 μήνες με ανήλικα τέλη σεξ, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής παιδικής πορνογραφίας, ο υπολογιστής του πρώην Κογκρέσου είναι μια «κυψέλη αποτρεπτικής βρωμιάς» που εμπλέκει πολλούς γραφειοκράτες υψηλού επιπέδου.

Σύμφωνα με πηγές της NYPD, αρχεία που βρέθηκαν στο φορητό υπολογιστή του Weiner που μοιράστηκε με τη σύζυγό του Huma Abedin, δείχνουν στοιχεία για ένα πολιτικό δαχτυλίδι παιδόφιλων που λειτουργεί στην Ουάσινγκτον, στο οποίο συμμετέχουν μέλη του Κογκρέσου, καθώς και πολλοί κορυφαίοι βοηθοί και εμπιστευτικοί της Clinton.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας φάκελος στο φορητό υπολογιστή της Weiner με την ονομασία «ασφάλιση ζωής» περιέχει σαφή στοιχεία ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και η Χούμα Αμπεντίν βοήθησαν να τρέξουν και να συγκαλύψουν ένα δαχτυλίδι παιδόφιλου στην Ουάσιγκτον.

Ο Weiner είναι «ο πρώτος σε μια σειρά δραστών υψηλού προφίλ που θα ξοδεύουν χρόνο πίσω από τα κάγκελα», σύμφωνα με το NYPD.

«Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι τόσο σφιχτά όσο ο κώλος της πάπιας. Αυτοί είναι εξαιρετικά ισχυροί άνθρωποι με τους οποίους αντιμετωπίζουμε. Οποιαδήποτε ομοιότητα ενός παραθυράκι και θα ξεφύγουν από αυτό ξανά. Πόσες φορές το έχουμε ξαναδεί; Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Διακυβεύεται η ασφάλεια της Δημοκρατίας. "

Σύμφωνα με τον πρώην βοηθό διευθυντή του FBI Τζέιμς Κάλστρωμ, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είναι μέρος μιας «οικογένειας εγκλημάτων» που έχουν δημιουργήσει ένα καρτέλ για δωροδοκία και εκφοβισμό ανώτερων αξιωματούχων κάθε φορά που ένα από τα εγκλήματά τους βρίσκεται υπό έρευνα.

Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης με τον Τζον Κατσαμιτίδη, ο πρώην βοηθός διευθυντής του FBI στόχευε στους Κλίντον, σκιαγραφώντας ένα μοτίβο σεξουαλικής κακοποίησης, εκφοβισμού και συγκαλύψεων που εκτείνονταν δεκαετίες.

«Οι Κλίντονς, είναι βασικά μια οικογένεια εγκλημάτων», είπε ο Κάλστρομ. «Είναι σαν το οργανωμένο έγκλημα. Εννοώ ότι το Ίδρυμα Κλίντον είναι ένα βόθρο

Ο Kallstrom, γνωστός για την ηγεσία της έρευνας για την έκρηξη της πτήσης 800 TWA στα τέλη της δεκαετίας του '90, δήλωσε ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι «παθολογικός ψεύτης» και επιθετικός σεξουαλικός δράστης και ο Μπιλ Κλίντον είναι ένας σειριακός βιαστής του οποίου τα εγκλήματα έχουν καλυφθεί από διαδοχικές γενιές διεφθαρμένων αξιωματούχων στη μισθοδοσία του Clinton.

Το Σατανικό Συνδικάτο

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι το BOSS του MI5 SPY NETWORK ήταν μέλος της ελίτ Satanic Society του Aleister Crowley που ονομάζεται «A: .A :.»;

Γνωρίζατε ότι ο Αναπληρωτής Διευθυντής του MI6 χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο όνομα "Peter Henderson" και ήταν μέλος μιας λέσχης που διαπραγματεύεται ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ;

Γνωρίζατε ότι ο πρώην ηγέτης του LABOR PARTY ήταν μαθητής του Aleister Crowley και ήταν ο εκτελεστής της τελευταίας θέλησης και διαθήκης του Crowley;

Το νέο ψηφιακό βιβλίο του CHRIS EVERARD είναι μια πλήρως εικονογραφημένη έκθεση του «SATANIC SYNDICATE in WESTMINSTER» - φυσά το καπάκι στο Pedo Cult στη ρίζα της κυβέρνησης.

Επίσης: Στρατόπεδο κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο: Παγκόσμια ελίτ που μεταφέρεται στο GITMO από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ - Επιπτώσεις πλήρους αποκάλυψης - Επίσημα έγγραφα - Λίστα κατηγοριών

Ο παππούς μου ήταν διπλωμάτης και μέλος των Ιπποτών της Μάλτας. Ο παππούς μου μου εξήγησε ότι οι πρεσβείες σε όλο τον κόσμο δεν είναι τίποτα περισσότερο από κατασκοπευτικούς σταθμούς. Οι εσωτερικές συναλλαγές και η βιομηχανική κατασκοπεία είναι οι κεντρικοί κύριοι λόγοι για τους οποίους υπάρχουν αυτές οι πρεσβείες - κατά γενικό κανόνα, οι πρεσβείες δεν καταδικάζουν τους συμπατριώτες τους στο εξωτερικό…

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι που ανεβαίνουν σε εξέχουσες θέσεις εξουσίας στο Γουέστμινστερ είναι ηδονιστές - μισούν το ευρύ κοινό - και έχουν μεγάλη ευχαρίστηση να παραβιάζουν και να βιάζουν σεξουαλικά παιδιά από τις εργατικές τάξεις - που δεν είναι αδρανής κατηγορία - το νέο μου ψηφιακό βιβλίο είναι γεμάτο με πολλά αποδεικτικά στοιχεία που συνδέουν την κυβέρνηση του Καμερούν με ένα ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ παιδιών βιαστών, απατεώνων και διεφθαρμένων γκάνγκστερ…

Ένας «διπλωμάτης» είναι βασικά ένας «κατάσκοπος». Και πολλοί από τους κατασκόπους ήταν παιδεραστές - στην πραγματικότητα, ο Maxwell Knight, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του MI5, ήταν ένας άντρας σε έναν γάμο λεβάντας που είχε μια κανονική δουλειά ομοφυλόφιλων στο υπόστεγο του κήπου του, ενώ η σύζυγός του φιλοξένησε επισκέπτες με τον Earl Gray, λεμόνι και σερβίρεται στα καλύτερα οστά της Κίνας.

Ο Maxwell Knight, ως διεστραμμένος, φυσικά, στρατολόγησε άντρες από τους οποίους μπορούσε να πάρει σεξουαλικές προτιμήσεις - ολόκληρο το δίκτυο George Smiley Tinker Tailor Soldier Spy που απεικονίζεται από το BBC έχει αυτό το σημαντικό στοιχείο που λείπει από την φανταστική του αφήγηση.

Ο Maxwell Knight μυήθηκε προσωπικά στη μυστική λατρεία του Aleister Crowley AA - η οποία ήταν ένα απόσπασμα του σεξουαλικού μαγευτή που ονομάζεται Ordo Templi Orientis. Μέλη αυτών των συνθηκών και λατρείων έχουν σχηματίσει ένα SATANIC SYNDICATE στο Κοινοβούλιο - το οποίο έδωσε τα μέλη στην τρέχουσα κυβέρνηση του Κάμερον.

Αφού έφυγε από την Οξφόρδη [χωρίς προσόντα], ο παιδόφιλος ποιητής, Tom Driberg, επέκτεινε τον κοινωνικό του κύκλο, αναφέροντας τα αστεία της High Society που περιελάμβαναν την Evelyn Waugh και τον Aleister Crowley. Η καταχώρηση του ημερολογίου της Evelyn Waugh για τις 30 Οκτωβρίου 1927 καταγράφει: «Πήγα στην εκκλησία της Margaret Street, όπου είχα την αμηχανία να παρατηρώ το σατανικό πρόσωπο του Tom Driberg στην εκκλησία».

Και ο Σατανικός ήταν - Ο Τομ Ντρέμπεργκ έγινε Εργατικό Κόμμα Λόρδος-Βαρόνος και άνοιξε το δρόμο για μια ολόκληρη καυτή ομάδα παιδόφιλων αριστοκρατών να ελέγξει τα ηνία της εξουσίας στο κοινοβούλιο εξ ονόματος του Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Driberg δεν ήταν μόνο ένας Λόρδος-Βαρόνος, αλλά και ένας Μαρξιστής-Κομμουνιστής - το πρώτο του εισόδημα που πληρώθηκε [εκτός από τις «εύνοιες» για τις οποίες έλαβε αρίθμηση], έγραφε τη στήλη WILLIAM HICKEY στις εφημερίδες Daily Express [που τώρα ανήκουν σε κοινωνικός εκδότης Richard Desmond].

Ο Driberg ήταν αρπακτικός νεαρών αγοριών και ανδρών - κάτι που υποτίθεται ότι απαγορεύτηκε και ήταν παράνομο στην Αγγλία μέχρι το 1967. Ο Driberg χρησιμοποίησε τη στήλη William Hickey για να προωθήσει queer και ακούραστα αντικοινωνικούς χαρακτήρες όπως οι Betjeman, Nancy Mitford [γνωριμία του Χίτλερ] και ο Peter Quennell.

Η στήλη William Hickey έγινε πιο γνωστή για την έκθεση κοινωνικών πάρτι στο λουτρό και την πισίνα στο Buckingham Palace road όπου στεγάζεται η έδρα της Google και η News International / 20th Century Fox…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters