Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

FEMA «Έξυπνες» γκιλοτίνες τοποθετούνται σε καταυλισμούς FEMA (βίντεο)

Ένα αεροπλάνο φορτίου C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έφτασε στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας του Andrews φορτωμένο με κιβώτια «έξυπνων» γκιλοτίνων, λέει ένας εμπιστευτικός του Λευκού Οίκου μιλώντας υπό την ανωνυμία.

Οι τεχνολογικά προηγμένες γκιλοτίνες, είπε, κατασκευάζονται στο Πεκίνο πριν μεταφερθούν αποκλειστικά στις αμερικανικές αεροπορικές βάσεις. Στη συνέχεια, ο στρατός διανέμει τις γκιλοτίνες σε στρατόπεδα FEMA σε εθνικό επίπεδο.


Είπε ότι το έργο έξυπνης λαιμητόμου τέθηκε σε λειτουργία το 2011, μετά από αίτημα του πρώην προέδρου Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ο οποίος ήλπιζε κατά τη διάρκεια της θητείας του να κηρύξει στρατιωτικό νόμο και να χρησιμοποιήσει τη θανατηφόρα συσκευή εναντίον πατριωτών και αγωνιστών της ελευθερίας που αμφισβήτησαν την ατζέντα του για την παγκόσμια κυβέρνηση. Η γκιλοτίνα, πρόσθεσε, είναι η ιδανική μέθοδος εκτέλεσης για την ενστάλαξη του φόβου μεταξύ των μαζών.  

Η γκιλοτίνα κέρδισε δημοτικότητα κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Η συσκευή αποτελείται από ένα ψηλό, όρθιο πλαίσιο στο οποίο μια σταθμισμένη και γωνιακή λεπίδα ανυψώνεται στην κορυφή και αιωρείται.

«Το ασφαλέστερο σπίτι στην Αμερική»: Αλεξίσφαιρη οικιακή άμυνα! Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

Το καταδικασμένο άτομο ασφαλίζεται με αποθέματα στο κάτω μέρος του πλαισίου, τοποθετώντας το λαιμό ακριβώς κάτω από τη λεπίδα. Στη συνέχεια απελευθερώνεται η λεπίδα, για να πέσει γρήγορα και να αποκεφαλιστεί δυναμικά το θύμα με ένα μόνο, καθαρό πέρασμα, έτσι ώστε το κεφάλι να πέσει σε ένα καλάθι κάτω. Η έξυπνη γκιλοτίνη διατηρεί το βασικό σχεδιασμό ενώ προσθέτει αρκετές επιστημονικές εξελίξεις.

Για παράδειγμα, το προσκέφαλο διαθέτει αισθητήρες κίνησης και πλάκες πίεσης που ανιχνεύουν την παρουσία ανθρώπινου λαιμού. Δεν απαιτείται χειριστής. ένας υπολογιστής πέφτει και τραβάει μια ξυριστική λεπίδα τιτανίου, η οποία, σύμφωνα με την πηγή μας, μπορεί να κόψει αρκετές εκατοντάδες κεφαλές ανά ξύσιμο.

Επίσης: Τι προετοιμάζει η FEMA; Θανατηφόρο λάθος επιβίωσης # 1…

Εάν ένα άτομο αντιστέκεται, τα στηρίγματα βραχιόνων και ποδιών ξεκινούν από εσοχές, καθιστώντας το θύμα ακίνητο. Επιπλέον, οι έξυπνες γκιλοτίνες χρησιμοποιούν βιομετρική σάρωση, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου για να απαλλάξουν άτομα που τοποθετούνται λανθασμένα στη γκιλοτίνα για εκτέλεση.


«Το Deep State, και από την ένωση FEMA, αναγνώρισε ότι μερικά από τα κεφάλια των δικών του ανθρώπων θα μπορούσαν κατά λάθος να καταλήξουν στο τεμαχισμό. Έπρεπε να επινοήσουν έναν τρόπο για να σταματήσουν τη λεπίδα από το να βγάλουν τα φιλικά κεφάλια. Έτσι, όταν ένα άτομο είναι κλειστό περιμένοντας να πέσει η λεπίδα, ο υπολογιστής σαρώνει το πρόσωπο και την ίριδα. Αν ταιριάζει με ένα φιλικό πρόσωπο που είναι αποθηκευμένο σε μια βάση δεδομένων, η λεπίδα δεν θα πέσει και το άτομο θα ελευθερωθεί », είπε η πηγή μας.

Ακόμη και οι ομάδες SWAT είναι ανίσχυρες ενάντια σε αυτό. Παρακάτω βίντεο:

Μετά την αποχώρησή του από τον Ομπάμα, η FEMA και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας κράτησαν το έργο έξυπνης γκιλοτίνας, χρησιμοποιώντας χρήματα και μαύρα χρήματα για τη χρηματοδότηση τριών χιλιάδων από τις κακές συσκευές, καθεμία από τις οποίες φέρεται να κοστίζει δεκαεπτά εκατομμύρια δολάρια. Η FEMA τους διέταξε από τους Κινέζους, πρόσθεσε η πηγή μας, επειδή το πρακτορείο «ένιωσε ένοχος» για τη χρήση προϊόντων Made-in-America για την εκτέλεση Αμερικανών. Επιπλέον, οι κινεζικές εκδόσεις είναι λιγότερο δαπανηρές.

Η αποστολή Andrews AFB - πάνω από 500 έξυπνες γκιλοτίνες - διανεμήθηκε σιδηροδρομικώς στη ζώνη FEMA έξι, μια περιοχή που περιλαμβάνει το Τέξας, το Νέο Μεξικό, τη Λουιζιάνα, την Οκλαχόμα, το Βελιγράδι και το Αρκάνσας, κυρίως «κόκκινες» πολιτείες που ενδέχεται να αντισταθούν σε μια δήλωση στρατιωτικού νόμου ή μια στρατιωτική εισβολή εναντίον του αμερικανικού λαού.

«Το κύριο επίκεντρο της FEMA είναι στο Τέξας. Όλα τα μάτια στο Τέξας. Εάν πρόκειται να υπάρξει δημόσια εξέγερση, γνωρίζουν ότι οι γραμμές μάχης θα είναι αυγή στο Τέξας. Γνωρίζουν ότι η κοινότητα των πατριωτών είναι παχιά στο Τέξας. Γι 'αυτό το Τέξας λαμβάνει περισσότερες από αυτές τις έξυπνες γκιλοτίνες από οποιαδήποτε άλλη πολιτεία. Η πρώτη απεργία της FEMA θα πραγματοποιηθεί στο Τέξας », δήλωσε η πηγή μας.

Οι 500 μονάδες στάλθηκαν σε στρατόπεδα FEMA κοντά στο Ώστιν, μια «μονάδα εκπαίδευσης σοκ» της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης  στο Waco και σε ένα στρατόπεδο πρακτικής FEMA που μεταμφιέστηκε ως εγκατάσταση επεξεργασίας νερού στο Carrolton

«Όλα τα κράτη τα έχουν, αλλά το Τέξας έχει την πλειοψηφία αυτή τη στιγμή», είπε η πηγή μας.

Εάν όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, το Deep State, χρησιμοποιώντας το FEMA ως πράκτορα του κακού, επιταχύνει τα σχέδια για να οδηγήσει τους ανθρώπους σε στρατόπεδα. Η απόκτηση έξυπνων γκιλοτίνων είναι μια ένδειξη του μίσους του Βασιλικού Κράτους για την Αμερική, τον αμερικανικό λαό και το έγγραφο - το Σύνταγμα - οι πρόγονοί μας έχουν εξουσιοδοτηθεί να μας προστατεύουν από τις κακές μηχανές της ίδιας της κυβέρνησης που εκλέξαμε στο αξίωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters