Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Οι νησιώτες διασύρουν την Κυβέρνηση: ''Τα τουρκικά αλιευτικά βρίσκονται στις Κυκλάδες από τις 27 Ιουνίου''

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν στην χώρα μας, με την Κυβέρνηση (Διόνιος: Αν υπάρχει) όπως φαίνεται να λέει ψέματα προς τον ελληνικό λαό.

Γνωρίζουμε ότι είναι βαρύτατη η λέξη που χρησιμοποιούμε, όμως πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την ανακοίνωση του ΛΣ χθες, η οποία στην ουσία έχει γραφτεί μετά από εντολή του Μ. Μαξίμου.

Τα όσα αναφέρει νησιώτης προκαλούν προβληματισμό για το περιστατικό που σας αναφέραμε πριν δύο ημέρες!


Κάτοικος της Τήνου τράβηξε βίντεο με τα τουρκικά αλιευτικά και δηλώνει ότι τα πλοία είναι στο Αιγαίο από τις 27 Ιουνίου.

"Αυτά πηγαινοέρχονται πάνω - κάτω σε όλες τις Κυκλάδες" δήλωσε στο Open ο κ. Ραφαήλ Απέργης εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του ότι ''όλο αυτό το διάστημα δεν μπορεί να είναι εκεί λόγω καιρού. Ανέφερε επίσης πως κατά καιρούς τουρκικά πλοία περνούν από τα νησιά των Κυκλάδων χωρίς ωστόσο να ψαρεύουν ή να βρίσκονται στο ίδιο σημείο για μέρες.''

Τι σημαίνουν όλα αυτά; 'Οτι τα τουρκικά αλιευτικά και ψαρεύουν και κάνουν επίδειξη δύναμης!

Η Αθήνα ''κοιμάται'' και η Άγκυρα καταστρώνει τα σχέδιά της, τα οποία είναι τα εξής:

Πρώτον, ''καταλαμβάνει χώρο'' στο Αιγαίο με ''ειρηνικά μέσα''
Δεύτερον, εφοδιάζει αλιευτικά με υπερσύγχρονα συστήματα (ραντάρ επιφανείας κά) για να κατασκοπεύουν τον ελληνικό στόλο και περιοχές, διεξάγοντας επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών.
Τρίτον, οι Τούρκοι προκαλούν μεγάλη οικονομική ζημιά στο ελληνικό στόλο αλιευτικών, σαρώνοντας τα ψάρια στις περιοχές αυτές με σκοπό την εξαφάνιση των Ελλήνων ψαράδων.


Θα απαντήσει το Μ. Μαξίμου; 
Ή θα μας πεί ότι τα πήρε τα αλιευτικά ο... αέρας;

Δείτε βίντεο:




ΠΗΓΗ

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters