Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Άρματα μάχης και πυροβολικό στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας – Πώς χώρισαν οι Γάλλοι την χώρα μας – Eτοιμοι για εκκένωση…

Πολεμικό θέαμα αντίκρισαν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας με κατεύθυνση προς Αθήνα καθώς είδαν να κινούνται δίπλα τους τουλάχιστον 25 άρματα μάχης και συστήματα πυροβολικού M-109 και PzH-2000GR. Το πιο πιθανό είναι η μετακίνηση και αναδιάταξη δυνάμεων στα νησιά μας με καμουφλάζ την παρέλαση… Ταυτόχρονα σε αποκαλύψεις προχωρά η Μαρία Δεναξά για το email των Γάλλων.
Το e-mail εστάλη στις 10:40 το πρωί της Παρασκευής.
Δεν πρόκειται για σεισμό ούτε για κάποιο φυσικό φαινόμενο, το email αναφέρεται ξεκάθαρα σε «μείζονα κρίση».
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες, πως «χώρισαν» οι Γάλλοι την χώρα μας.
Πρόκειται για σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση πολέμου.
Ταυτόχρονα,σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί το email που έφθασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Γάλλων υπηκόων που ζουν στην Ελλάδα και περιλαμβάνει το σχέδιο ασφαλείας που έχει εκπονήσει η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα σε περίπτωση μεγάλης κρίσης,.
Η ανταποκρίτρια του Realfm στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, προχωρά σε αποκαλύψεις.
Ακούστε το ηχητικό-ντοκουμέντο


Το σχετικό email εστάλη στις 10:40 το πρωί .
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επικοινωνία με το γαλλικό πρόξενο επικαλέσθηκε ως δικαιολογία ότι οι γάλλοι που έρχονται στην Ελλάδα ανησυχούν για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση σεισμού!
Ωστόσο ποτέ στο παρελθόν το γαλλικό Προξενείο δεν είχε στείλει ανάλογο μήνυμα ούτε σε σεισμούς αλλά ούτε και σε δονήσεις!
Είναι η πρώτη φορά φθάνει στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία Γάλλων υπηκόων που ζουν στη χώρα μας ανάλογη αλληλογραφία καθώς στο παρελθόν είχαν σταλεί emails που αναφέρονταν ξεκάθαρα σε καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές, όχι όμως για κρίση στην χώρα μας.
Δείτε τις φωτογραφίες του enikos.gr:
Το αυτοκινούμενο πυροβόλο Μ109 αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του Πυροβολικού Μάχης του Ελληνικού Στρατού, με 420 οχήματα διαφόρων εκδόσεων του τύπου σε υπηρεσία σήμερα.
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται Μ109Α1Β/Α2/A3GEA1/A3GEA2/A5.
Οι τρεις τελευταίες εκδόσεις είναι και οι πιο προηγμένες τεχνολογικά, με το A3GEA2 να ενσωματώνει σειρά βελτιώσεων, όπως νέο πυροβόλο (εκ του ρυμουλκούμενου FH-70) με μεγαλύτερο βεληνεκές 24,7km, σύστημα υποβοήθησης της γέμισης ΑΗΚ και σύστημα τάξης AURORA
Το PzH-2000GR των 155 χιλ στον Ελληνικό Στρατό
Η σύμβαση προμήθειας των PzH-2000GR για την κάλυψη «άμεσων και επιτακτικών αναγκών» του Ελληνικού Στρατού υπογράφηκε, στις 5 Ιουλίου 2001, στις εγκαταστάσεις της τότε ΓΔΕ (Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών), στο στρατόπεδο «Φακίνου» στον Παπάγου. Η ύψους 193.121.848 ευρώ σύμβαση υπογράφηκε από τον τότε Γενικό Διευθυντή της ΓΔΕ Γεώργιο Κολίρη και τον πρόεδρο της εδρεύουσας στο Μόναχο, γερμανικής εταιρίας Krauss-Maffei Wegmann (KMW) Manfred Bode.
Η σύμβαση περιελάμβανε την προμήθεια
-24 Α/Κ οβιδοβόλων PzH-2000,
-24 ειδικών οχημάτων μεταφοράς πυρομαχικών MAN 32.403 VFX-MULTI εφοδιασμένων με το σύστημα διαχείρισης φορτίων MULTI που τους επιτρέπει τη διαχείριση πυρομαχικών σε παλέτες (τελικά αποκτήθηκαν ισάριθμα οχήματα MAN Cat I A1 (6×6) με σύστημα διαχείρισης φορτίου Platform FR4300H (Kioleidis))
-4 οχημάτων φορτοεκφόρτωσης πυρομαχικών,
-ενός εξομοιωτή εκπαίδευσης πεδίου
-δύο συσκευών εκπαίδευσης Short Barrel, και
-λοιπών υλικών και μέσων υποστήριξης και περιφερειακού εξοπλισμού.
Το πρώτο αυτοκινούμενο πυροβόλο PzH-2000GR έφθασε στην Αλεξανδρούπολη στις 6 Ιουνίου 2003. Η πρώτη μονάδα που εξοπλίστηκε με 12 PzH-2000GR είναι η υπαγόμενη στη Διοίκηση Πυροβολικού της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ) 156 Αυτοκινούμενη Μοίρα Μέσου Πυροβολικού (156 Α/Κ ΜΜΠ), πρώην 156 Α/Κ Μοίρα Βαρέος Πυροβολικού-Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (156 Α/Κ ΜΒΠ-ΠΕΠ), που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη. Η δεύτερη μονάδα που εξοπλίστηκε με τα υπόλοιπα 12 PzH-2000GR είναι η υπαγόμενη στη Διοίκηση Πυροβολικού της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧVΙ Μ/Κ ΜΠ), 163 Α/Κ ΜΜΠ (Α/Κ ΜΒΠ-ΠΕΠ), που επίσης έχει ως αποστολή τη γενική υποστήριξη και εδρεύει στο Διδυμότειχο.
Τεχνικά χαρακτηριστικά PzH-2000
Πλήρωμα: 5
Βάρος μάχης: 55.330 κιλά
Κλάση Φορτίου: MLC 60
Σχέση ισχύος/βάρος: 18 ίπποι/τόνο
Εδαφική πίεση: 0,98 κιλά/τετρ. εκατ.
Μήκος ολικό: 11,669 μέτρα
Μήκος σκάφους: 7,30 μέτρα
Πλάτος: 3,58 μέτρα
Ύψος ολικό: 3,46 μέτρα
Ύψος (πύργου): 3,06 μέτρα
Εδαφική ανοχή: 0,44 μέτρα
Πλάτος ερπύστριας: 550 χιλ.
Μήκος ίχνους ερπύστριας: 4,91 μέτρα
Μέγιστη ταχύτητα επί οδού: 60 χλμ./ώρα
Μέγιστη ταχύτητα εκτός οδού: 45 χλμ./ώρα
Αυτονομία: 420 χλμ.
Ικανότητα διάβασης τάφρου: 3 μέτρα
Ικανότητα διάβασης κάθετου εμποδίου: 1 μέτρο
Ικανότητα αναρρίχησης: 50%
Ικανότητα πλευρικής κλίσης: 25%
Κινητήρας: οκτακύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος, πετρελαιοκινητήρας ψεκασμού καυσίμου MTU 881 Ka-500 V8 απόδοσης 1.000 ίππων (736 kW)
Μετάδοση: HSWL 284C της RENK, αυτόματη με τέσσερις ταχύτητες εμπροσθοπορείας και οπισθοπορείας, με ενσωματωμένο σύστημα αλλαγής διεύθυνσης και πέδησης.
Ανάρτηση: ράβδοι στρέψεως
Ηλεκτρικό σύστημα: 24V
Οπλισμός: 1 πυροβόλο L52 των 155 χιλ./52 διαμ., 1 αντιαεροπορικό πολυβόλο MG3 των 7,62 χιλ.
Πυρομαχικά: 60 βλήματα των 155 χιλ., 288 προωθητικά γεμίσματα
Εκτοξευτές καπνογόνων: 2Χ4 των 76 mm
Τροφοδότηση: αυτόματη
Έλεγχος πύργου: ηλεκτρικό σύστημα με εφεδρικό χειροκίνητο
Περιστροφή: 360 μοίρες
Ανύψωση/καταβίβαση πυροβόλου: +65/-2,5 μοίρες
Θωράκιση: ναι
Σύστημα προστασίας ΠΒΧ (NBC): ναι
Σύστημα νυχτερινής όρασης: ναι
Το e-mail εστάλη στις 10:40 το πρωί της Παρασκευής και αναφέρει τα εξής:
«Σε περίπτωση μείζονος κρίσης, κάθε Γάλλος υπήκοος που είναι εγγεγραμμένος στο γαλλικό μητρώο της Ελλάδας, ανήκει σε μια «νησίδα» (τομέα) το οποίο έχει έναν επικεφαλής.
Μέσα στο πλαίσιο του σχεδίου ασφαλείας της γαλλικής κοινότητας, η προξενική αρχή της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα επικοινωνεί κάποιες πληροφορίες:
Σχέδιο ασφαλείας και τομεάρχης:
Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε αυτό το link https://gr.ambafrance.org/Plan-de-securite-ilots-6522
Γνωρίζετε τον τομεάρχη σας;
Αν όχι, μπορείτε να βρείτε αυτή την πληροφορία στο πιστοποιητικό εγγραφής στο μητρώο (στην ενότητα Ασφάλεια αναφέρονται η ταυτότητα και τα στοιχεία του τομεάρχη της νησίδας σας)
Με αυτή την ευκαιρία, σας υπενθυμίζουμε να ενημερώσετε τις οικογένειες σας/τους φίλους/ τις γνωριμίες που σας επισκέπτονται στην Ελλάδα, να εγγραφούν στις ενημερώσεις «Ariane», για την καλύτερη εξασφάλιση της ασφάλειας των υπηκόων μας κατά την διάρκεια των μετακινήσεων τους εκτός Γαλλίας.https://pastel.diplomatie.gouv.fr/fildariane/dyn/public/login.html
Όλες οι πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες σ αυτό το άρθρο: https://gr.ambafrance.org/connaissez-vous-votre-Chef-d-ilot
Για μια καλύτερη ασφάλεια, παρακαλείστε να ενημερώνεται τα στοιχεία σας, κατά την διάρκεια αλλαγών (διεύθυνσης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο κτλ) πηγαίνοντας στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα service-public.fr».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters