Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Απαλλαγείτε από τους κάλους φυσικά με αυτή την απλή αλλά ισχυρή συνταγή

http://www.healthyfoodstar.com/wp-content/uploads/2015/01/get-rid-of-bunions-naturally-with-this-simple-but-powerful-remedy.jpg 
Για όσους δεν γνωρίζουν, οι κάλοι είναι  εναποθέσεις άλατος. Ο σχηματισμός τους επηρεάζεται από την ακατάλληλη διατροφή, την ουρική αρθρίτιδα, τα άβολα παπούτσια, τον κακό μεταβολισμό, την γρίπη, την ρευματική μόλυνση και την αμυγδαλίτιδα.
Οι κάλοι είναι ένας πραγματικός "εφιάλτης". Είναι εκνευριστικοί, ενοχλητικοί και δίνουν μια  αρκετά μη ελκυστική εμφάνιση των ποδιών. Είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να βρεθούν  τα κατάλληλα υποδήματα για πόδια που έχουν την ατυχία να έχουν κάλους.

Συνταγή για την αντιμετώπιση των κάλων:

Πριν περιγράψουμε την συνταγή, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι καλύτερα να την ετοιμάσετε το βράδυ. 
Βάλτε μια κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα δάφνης σε ένα μπολ και ρίξτε 300 ml νερό πάνω τους. Μαγειρέψτε το μείγμα για 5 λεπτά και τοποθετήστε το σε έναν θερμό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σουρώνουμε το μείγμα που προκύπτει το επόμενο πρωί και πίνουμε μικρές γουλιές κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Σημειώστε ότι δεν πρέπει να πιείτε  όλο το μείγμα με τη μία!
Επαναλάβετε τη διαδικάσία για τρεις ημέρες στη σειρά.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμάσει ένα φρέσκο ρόφημα κάθε βράδυ. Αφού αυτές οι τρεις ημέρες περάσουν, περιμένετε για μια εβδομάδα  και επαναλάβετε ξανά ολόκληρη τη θεραπεία.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε αν ουρείτε πάρα πολύ συχνά. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα καλό σημάδι, επειδή το αλάτι που βρίσκεται  εναποθετημένο στο σώμα σας έχει επιτέλους αρχίσει να διαλύεται. Με τον τρόπο αυτό ερεθίζει την ουροδόχο κύστη.
Τα πρώτα αποτελέσματα θα πρέπει να γίνουν αισθητά μετά από 10 ημέρες.
Ο ενοχλητικός πόνος στις αρθρώσεις τελικά θα φύγει και θα αισθάνεστε ανακουφισμένος.
 Η θεραπεία με τα φύλλα δάφνης θα πρέπει να διαρκέσει για περίπου 2 ολόκληρους μήνες. Και οι κάλοι σίγουρα θα εξαφανισθούν.

Ρίχνουμε 100 ml 96% αλκοόλ πάνω από 5 μεγάλα θρυμματισμένα φύλλα δάφνης. Αφήνουμε το μίγμα για μια εβδομάδα και σουρώνουμε.
Εφαρμόστε μερικό από το προκύπτον μείγμα πάνω στον κάλο, αλλά πριν το κάνετε, για καλύτερα αποτελέσματα, βυθίστε τα δύο πόδια σας σε 3 λίτρα ζεστό νερό αναμεμειγμένο με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα.
Στεγνώστε τα πόδια σας, εφαρμόστε το φάρμακο και φορέστε μικρές βαμβακερές κάλτσες. 

Ο συνδυασμός ασπιρίνης και ιώδιου δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των κάλων, τους πόνους στις αρθρώσεις και άλλων τύπων νεοπλασιών.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:  Χρησιμοποιήστε το κανονικό σαπούνι για να ανακουφίσετε τον πόνο και τις φλεγμονές που προκαλούνται από τους κάλους.
Απλώστε λίγο τριμμένο σαπούνι σε κάλους και κάντε απαλό μασάζ στην περιοχή. Ξεπλύνετε καλά, στεγνώστε τα πόδια σας με μια πετσέτα και εφαρμόστε ιώδιο.

Για βέλτιστη απορρόφηση εφαρμόστε το ιώδιο σαν δίχτυ πάνω στη περιοχή.

 Μουσκέψτε μια μπατονέτα σε Ιωδιούχο ποβιδόνη και σχεδιάστε ένα δίχτυ πάνω από την πληγείσα περιοχή. 

Σχηματίστε οριζόντιες και κάθετες γραμμές, ένα εκατοστό η μία από την άλλη. 

Αφήστε το να στεγνώσει και φορέστε τις βαμβακερές κάλτσες σας. 

Επαναλάβετε τη διαδικασία για 30 ημέρες.

Health And Healthy Living

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters