Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πολιτικά φρονήματα ζητά με εγκύκλιο η κυβέρνηση - «Υποβαθμίζεται» η ελληνική ιστορία

Πολιτικά φρονήματα ζητά με εγκύκλιο η κυβέρνηση - «Υποβαθμίζεται» η ελληνική ιστορία
Στα σοβαρά κράτη της Ευρώπης, προκειμένου να αποκτήσουν αλλοδαποί ιθαγένεια, οφείλουν να γνωρίζουν βασικά πράγματα από την εθνική ιστορία της κάθε χώρας αλλά και στοιχειωδώς την γλώσσα.  Αυτό δεν ισχύει πια στην αριστερόστροφη Ελλάδα....
Αυτό δείχνει τουλάχιστον εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οδηγίες προς τις Επιτροπές Πολιτογράφησης που χορηγούν την ελληνική ιθαγένεια.
Ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας, Λάμπρος Μπαλτσιώτης, δίνει οδηγίες στις Επιτροπές να ρωτούν τους αιτούντες για τα πολιτικά τους φρονήματα και τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.
Η νέα εγκύκλιος πηγαίνει μάλιστα κόντρα στον ισχύοντα μέχρι σήμερα νόμο, ο οποίος δεν επιτρέπει την υποβολή ερωτήσεων για τις πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις των ενδιαφερομένων.
Στις 12 Δεκεμβρίου του 2017 ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης έστειλε εγκύκλιο με θέμα «Οδηγίες σχετικά με τη διενέργεια των συνεντεύξεων».
Αποδέκτες ήταν οι πρόεδροι των Επιτροπών Πολιτογράφησης με κοινοποίηση σε όλα τα μέλη τους, τακτικά και αναπληρωματικά.
Κρατηθείτε!
Ο ειδικός γραμματέας Ιθαγένειας στην εγκύκλιό του κατά κάποιον τρόπο «επιπλήττει» τα μέλη των επιτροπών για τον τρόπο με τον οποίο θέτουν τις ερωτήσεις και για την κατανομή των ερωτήσεων, καθώς δίνεται, όπως αναφέρει, «μεγαλύτερη βαρύτητα από όση αναλογεί στην Ελληνική Ιστορία και ελάχιστη στην ενεργή συμμετοχή του αλλοδαπού στην ελληνική τρέχουσα πολιτική ζωή»!!!!!!!!! 
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο κ. Μπαλτσιώτης υποδεικνύει διά της εγκυκλίου ότι καθίστανται απαραίτητες ερωτήσεις όχι μόνο για το αν ο αιτών έχει ενταχθεί σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό, αλλά ακόμα και για το αν είναι θετικά διακείμενος προς κάποιο πολιτικό κόμμα ή ασκεί κριτική και ποια προς πολιτικούς και κόμματα!
Με άλλα λόγια, την κυβέρνηση ενδιαφέρει αν θα αποκτήσει ψηφοφόρους ακόμα και στους αλλοδαπούς. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν την ελληνική ιστορία!
Σημειώνεται πως ο κ. Μπαλτσιώτης, διδάκτωρ ιστορίας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, αναφέρεται στα κείμενά του, μεταξύ άλλων, στην «Δημοκρατία της Μακεδονίας», κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων και θέτει ζήτημα Τσάμηδων και Τσαμουριάς.
«Οι επιτροπές είναι καταρχήν ελεύθερες να ερωτούν και για ζητήματα που άπτονται της προσωπικής και ιδιωτικής ζωής του αιτούντος ή ακόμη και των προσωπικών του δεδομένων ευαίσθητου χαρακτήρα. Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, ερωτήσεις τέτοιου χαρακτήρα καθίστανται απαραίτητες προκειμένου να σχηματίσει γνώμη η επιτροπή. Για παράδειγμα, η πιθανή πολιτική ή κομματική ένταξη του αιτούντος και η αιτιολόγησή της ή το γεγονός αυτός να είναι θετικά διακείμενος προς κάποιο πολιτικό κόμμα, καθώς και η κριτική πολιτικών, κομμάτων κ.λπ. δεν μπορεί παρά να κριθούν θετικά, καθώς αναδεικνύουν τη δυνατότητα του αιτούντος να συμμετέχει στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας», αναφέρει χαρακτηριστικά η εγκύκλιος Μπαλτσιώτη.
Δηλαδή με αυτές τις οδηγίες ο αλλοδαπός που αγωνιά για το αν θα πάρει ελληνική ιθαγένεια θα καλείται να αιτιολογήσει στην Επιτροπή Ιθαγένειας για ποιον λόγο εντάχθηκε σε κάποιο κόμμα ή να αποκαλύψει με ποιους πολιτικούς ή κόμματα δεν συμφωνεί, γεγονός που θα εκτιμηθεί θετικά. 
Τι άλλο να γράψουμε! Είμαστε της άποψης πως τα πάντα ειπώθηκαν στην προαναφερθείσα εγκύκλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters